Προς το περιεχόμενο

kostasbono

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostasbono

0

Φήμη

  1. εχεις δικιο... ;) το behringer δεν δουλεψε,το μονιτορ δεν εχει line out,οποτε η εξοδος των ακουστικων θα ειναι η λυση,αν και φοβαμαι να τον ανοιξω για να βρω το ελασμα που κοβει τον ηχο απο το ηχειο :-[...παιρνω δυναμεις και θα το επιχειρησω το αλλο ΣΚ.. Ευχαριστω!
  2. Mπραβο ρε παιδια! :) Στην επομενη προβα θα τεσταρω τις ιδεες σου petersp,τυχαινει και εχω πεταλακι line selector της behringer βεβαια, αλλα για δοκιμη μια χαρα θα ειναι. να δω κι αν εχει Line out το μονιτορ... Τα εχω στημενα στο στουντιο το οποιο ειναι λιγο μακρια,γι'αυτο πρεπει να περιμενω το ΣΚ :-\ Σας ευχαριστω ολους ;),και θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα!
  3. ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.. το monitor ειναι active...αλλα η εξοδος των ακουστικων λογικα δεν θα εχει πολυ αδυναμο σημα? Αφου το εχτερναλ σηκωνει καμπινα,λογικα δεν θα ηταν καλυτερη λυση? Αλλωστε η σειρα vt εχει και 50 watt με διπλο ηχειο.. Συγνωμη αν σας κουραζω παιδια..
  4. ευχαριστω για την απαντηση. Ισως δεν το εθεσα σωστα..Θελω line out για μονιτορ.Εχω ηδη μονιτορ αλλα θα ηθελα να απαλλαγω απο γερανο και μικροφωνο.Το ξερω οτι το external ειναι για καμπινα,οπως επισης και για την εξοδο ακουστικων.Το προβλημα ειναι οτι και τα δυο αυτα,απομονωνουν το ηχειο του ενισχυτη,που εγω θελω να παραμενει στο παιχνιδι.
  5. Γεια σας συμφορουμιτες! Ειμαι κατοχος ενος ενισχυτη vox vt 50 watt,και ως ασχετος με τα ηλεκτρονικα, θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος για line out εξοδο(απο καποιον ηλεκτρονικο εννοειται),η,αν η εξοδος για external speaker μπορει να δουλεψει χωρις να κοβει το ηχειο του ενισχυτη,χωρις φυσικα να κινδυνεψει το μηχανημα.. Ευχαριστω!
  6. παιδια κανουν δουλεια ακομα και σε live :)!!ανασταινουν μετριους ενισχυτες,και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου