Προς το περιεχόμενο

pontios13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή pontios13

0

Φήμη

  1. γεια σας κι απο μενα ψαχνω γνωμες γι αυτο το ηχειο BEHRINGER B815NEO http://www.thomann.de/gr/behringer_b815neo.htm γιατι απ την περιγραφη μου φανηκε καλο το εχει καποιος η εχει ακουσει κατι γι αυτο!το θελω για χρηση σε γαμους και εκδηλωσεις για λαικα και ποντιακα!
  2. σας ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!μαλλον θα καταληξω στην αλεσις!!απλα η μπεριγκερ εχει πιο πολες δυνατοτητες για live!!
  3. http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x2222_usb.htm
  4. καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις γι αυτην την κονσολα!!η εξοδος usb που εχει μπορει αν συνδεθει σε η/υ να ηχογραφησει το καθε καναλι ξεχωριστα ή σαν ενα καναλι ολα??ευχαριστω πολυ!!!!
  5. την δοκιμασα σε 2 υπολογιστες και σ ενα νετμπουκ και παλι τιποτα??υπαρχει πιθανοτητα να καηκε η usb εξοδος??
  6. παιδια κανενας καμια αλλη προταση?? ???
  7. την δοκιμασα και σε αλλον η/υ και παλι δεν την αναγνωριζει ??? τωρα τι κανω??
  8. οκ θα δοκιμασω και σ εναν αλλον υπολογιστη να δω!!!εχω και την αλλη καρτα ηχου αυτην που ειχε ο η/υ πανω!!δεν νομιζω επειδη υπαρχει να μην αναγνωριζει την καινουρια!! ???
  9. καλησπερα ειμαι καινουριος στο νοιζ!!προσφατα πηρα απ το τομαν την M-Audio Fast Track Ultra 8R!!την εγκατεστισα στον η/υ τις πρωτες 2 φορες επαιζε κανονικα!!την συνδεω μια φορα και δεν την αναγνωριζε ο η/υ!!δοκιμασα σχεδον τα παντα(αλλαγη καλωδιο usb,new drivers,αλλαγη θυρας usb)και σινεχιζει να μην την αναγνωριζει!!μηπως ξερει κανενας απο παρομοια εμπειρια κατι??ευχαριστω πολυ!!!δαμιανος!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου