Προς το περιεχόμενο

Konna

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Konna

0

Φήμη

  1. Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας πραγματικά :) Από όσα διάβασα πιστεύω ότι το πικάπ θα πάει ....για ανακύκλωση! ;)
  2. Γεια σας παιδιά! ;D είμαι καινούρια σε αυτό το φόρουμ και βλέπω ότι καλύπτει πάρα πολλά θέματα :) έχω ένα θεματάκι με ένα παλιό πικάπ και θα ήθελα τι γνώμη σας... (δεν άνοιξα καινούριο τόπικ γιατί δεν ήξερα που να το ανοίξω) Λοιπόν... ανακαλύψαμε στο σπίτι ένα παλιό πικάπ που είχαν αγοράσει οι γονείς μου πριν καμιά 20αριά χρόνια (μπορεί κ παραπάνω). Είναι Schneider MIDI 2570 και γράφει ότι είναι: stereo player - synthesizer tuner - graphic equalizer - double cassete deck όπως γράφει δηλαδή γιατί εγώ δεν είμαι σχετική. Δοκιμάζοντας το, ανακαλύψαμε ότι το ραδιοκασετόφωνο δουλεύει κανονικότατα και μάλιστα πιάνει και μεγάλες εντάσεις. Όμως το πικάπ παίζει το δίσκο, χωρίς να μεταφέρει τον ήχο στα ηχεία. Αν σκύψεις πάνω απο το δίσκο την ώρα που παίζει μπορείς να ακούσεις κάτι που μοιάζει με γρατζούνισμα αλλα τελικά είναι τραγούδι. Κι έχω 2 ερωτήσεις: πρώτον, ξέρετε αν επιδιορθώνεται? δεύτερον, αν επιδιορθωθεί, αξίζει τίποτα σαν ηχοσύστημα? η τζάμπα πιάνει (τόσο πολύ) χώρο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου