Προς το περιεχόμενο

RazorEdge

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή RazorEdge

0

Φήμη

  1. Εγω στη θεση σου φιλε θα επερνα αυτον τον ενισχυτη http://www.dv247.com/guitars/marshall-dsl401-guitar-tube-amplifier-combo--61251 απο το συγκεκριμενο e-shop ομως γιατι οπου αλλου και να ψαξεις ακομα και στο thomann κανει 844 ευρω! Ο ενισχυτης ειναι πολυ versatile και με τα 40 λαμπατα watt του θα μπορεις να βγεις και για live στο rockwave χωρις προβλημα :P. Οσον αφορα τι κιθαρα θα προτεινα αυτη http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard_cherry_sunburst.htm την οποια την εχω και εγω και ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της και αργοτερα μπορεις με κανα 200αρι ευρω να αλλαξεις τους μαγνητες με καποιους που σου αρεσουν ηχητικα και να διαμορφοσεις τον ηχο σου οπως τον θες εσυ ;). Επισις αν παρεις τωρα καποιo αξιολογο μοντελο gibson les paul με 1500 ευρω και πεζεις με κανενα τρανζιστορατο ενισχυτη τον 200 ευρο πολυ απλα δεν θα μπορεις να αξιοποιησεις τον ηχο της les paul σου, εγω ειχα εναν marshall mg50dfx που ειχα ηθελα να τον πεταξω απτο μπαλκονι! καθως δεν μπορουσα να βγαλω οραιω ηχο με την gibson μου. Τελος, οι περισσοτερες epiphone αρχιζοντας απο τις studio μεχρι και τις custom ειναι ιδιες με εξεραιση την πιο ''φανταχτερη'' εμφανιση, μετα πας σε πιο ακριβα μοντελα που εχουν απλα καλυτερα ηλεκτρικα, gibson μαγνητες και ισως καλυτερα ξυλα. Συγγνωμη αν εχει απαντησει καποιος τα ιδια σε προηγουμενα post δεν ειχα χρονο να τα διαβασω ολα!
  2. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και τις προτασεις σας παιδια ;). Εχω 2 μηνες ακομα να μαθω μερικα πραγματα και να σκεφτω ποια drums ειναι καλυτερα για μενα ισως παρω μεταχειρισμενα αν βρω καποια καλη ευκαιρια η αλλιως απτο drumstore 8).
  3. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά απο drums αυτη τι στιγμή απλά ήθελα να αρχίσω να παίζω drums και να κάνω μαθήματα απτα 15 μου και τωρα να φανταστειτε ειμαι 18 αλλα δεν έβρισκα αρκετό χρόνο με το σχολείο και τα φροντιστήρια. Τωρα λοιπον που έχω θέλω να πάρω ενα πολυ καλο drum set με 700-800 ευρω το πολύ! δυστυχώς δεν μπορώ να διαθεσώ περισσότερα, εριξα λοιπόν μια ματιά και στο thomann και βρήκα αυτα http://www.thomann.de/gr/pearl_fz725zb_standard_31.htm παρόμοια με τα pearl που προτεινε ο beeros05, μου φαίνονται καλά αλλα δεν ξέρω αν είναι οτι καλύτερο για το είδος μουσικής που θελω, οπότε τι λετε για το παραπάνω set η αν εχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε είμαι όλος αυτιά!!! ;) Κάτι που ξέχασα να αναφέρω προηγουμένος :P, η αγορά θα γίνει σε περίπου 2 μήνες οποτε δεν μπορώ να κοιτάω για μεταχείρισμενα απο τώρα και θα παίζω κυρίως guns n roses, muse μέχρι και system of a down, ψάχνω για κατι προς αυτό το στυλ δηλαδή ;D.
  4. Γειά σας παιδιά, θέλω καμιά συμβουλή για το τι drums να πάρω. Είμαι νέος "drummer" και θέλω να πάρω drums μέχρι 700 ευρώ. Θέλω να πάρω τα καλύτερα δυνατά σε αυτά τα λεφτά αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιά ειναι είναι η καλύτερη επιλογή, παίζω κυρίως rock/hard rock. Έχετε να μου προτείνεται κάτι? Επίσης δεν θέλω να πάρω κατι φτηνό αλλα κατι ποιο ακριβό και αξιόπιστο.
  5. Ένας φίλος μου έχει τον dsl και απ' ότι έχω δεί είναι αρκετά versatile ενισχυτής και καλύπτει τα είδη μουσικής που θες να παίξεις, εγώ στη θέση σου θα τον κράταγα. Άντε και καλόπαιχτος ο νέος σου ενισχυτής! ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου