Προς το περιεχόμενο

bullet79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη / Λάρισα

Συμμετοχή bullet79

0

Φήμη

  1. Μόλις χθές ρώτησα τον Γιαπιτζόγλου για ένα τυπικό setup και πολί άνετα μου είπε 90 ευρώ!!!!!!Δεν μιλάμε για τίποτα εξειδικευμένο απλό setup!Έπαθα την πλάκα μου παει ξεφύγανε όλοι τους. Τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνος μου για να μη νοιώθω μ#%#κας και θεώρησα πως καλά θα ήταν να αγοράσω και το βιβλίο Guitar Player Repair Guide του Dan Erlewine που είναι ίσως το καλύτερο. Το πρόβλημα που είναι? Έψαξα όλη τη θεσσαλονίκη και μου λένε οτι μόνο με παραγγελία η οποία στην καλύτερη θα φτάσει σε 2 μήνες!!!! Δυστυχώς δεν έχω πιστωτική κάρτα και μια αγορα από το amazon ας πούμε ειναι απίθανο... Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει καποιος αλλος τρόπος να το βρώ?
  2. Να σου πω την αλήθεια θεωρούσα τους EMG σαν πολύ metal μαγνήτες αλλα ακουσα το σετ που χρησιμοποιεί ο Zak Wylde και εντυπωσιάστηκα!Αν θυμάμαι καλά εχει EMG81 neck και EMG85 bridge.¶ρα ίσως βάλω κάτι αντίστοιχο.Πάντως φίλε NightCrawler πιστεύω πως με καταλαβαίνεις απόλυτα αφού έχεις προσωπική εμπειρία από μαγνήτες made by Ibanez...
  3. Όντως δεν ημουν αρκετά σαφής.¶πλα όταν την πήρα ειχα στο μυαλό μου περίπου τον ήχο του Steve Vai και ξαφνικα στο σπίτι η κιθάρα ακουγότανε πιο μπάση κι από την παλιά μου μια Fender Squier.Δεν λέω έχει πολύ καλό ήχο αλλά πολύ μπάσο! :!: Για να τελειώνω και να σταματήσω να σας ζαλίζω,ακολουθώ τους σρεντερ κιθαρίστες και μάλλον θα χρειαστώ κάτι στο στυλ των Evolution της DiMarzio.Ευχαριστώ σε όλους. :) :)
  4. Γεια χαρά σε όλους από έναν καινούριο εδώ.Λοιπόν για να μη σας τα πρήζω αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι με την καλή μου.Αν και την έχω μονο δύο μήνες νομίζω πως θα έπρεπε να αλλάξω μαγνήτες αν και μου είπαν πως όταν η κιθάρα έχει μάσκα (pickguard νομίζω λέγεται) είναι λιγάκι πιο δύσκολο και πιο ακριβό.Α, έχω μια Ibanez RG 450 LTD και φοράει μαγνήτες της Ibanez τους V7,S1 και V8 ( hum-single-hum) και σκεφτόμουν να βάλω κάτι από DiMarzio ή Duncan,αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να ξέρω τι θα πετύχω...Καμιά σκέψη?Μπορώ να δοκιμάσω πριν να αποφασίσω τι τελικά θα βάλω?Και ποιός είναι άξιος εμπιστοσύνης για να βαλει χέρι στην κιθάρα μου εδώ στη σαλονίκη? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου