Προς το περιεχόμενο

xemparkos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xemparkos

0

Φήμη

  1. Είχες δίκιο άτομο! Έβαλα ένα άλλο τροφωδοτικό και δουλεύει κομπλέ, είναι το μόνο πράμα που δεν σκέπτηκα! ;)
  2. Δεν είναι το δικό του γιατί το αρχικό κάηκε αλλα το άτομο που το είχε δεν μου ανέφερε οτι υπήρχε πρόβλημα τροφωδοσίας.
  3. Το έχω κάνει. Δεν άλλαξε τίποτα. Μου κάνει κάτι κόλπα με την τροφωδοσία αλλα οχι και τίποτα το φοβερό (το βύσμα κανα 2 φωρές μαλλον δεν εφάρμοσε καλά και δεν πήρε μπρός με τη μία) υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει τίποτα?
  4. Τα έχω ελένξει όλα. Το μηχάνημα παίζει κανονικά, οτι ήχο εχω περάσει τον έχει μέσα αποθηκευμένο, και οταν πατάω play και παίζει τα patterns που έχω ηδη ηχογραφίσει αναβοσβήνουν τα pads κανονικά. Οταν πατάω το FUNCTION και στη συνέχεια πρέπει να πατήσω κάποιο pad για να μου εμφανίσει την ανάλογη εφαρμογή, ουτε τότε αντιδράνε τα pads και το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το πρώτο (PART SEL). Κατα τα άλλα το pad INOUT SOURCE δουλεύει κανονικότατα. Να προσθέσω οτι πριν αυτο δουλευε μια χαρά. Καμιά ιδέα κανείς?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου