Προς το περιεχόμενο

snil

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή snil

0

Φήμη

  1. αχα.. σ' ευχαριστωω και παλι !!! να στε καλα (:
  2. Μαλιστα.. Σαν τιν wav αρχειο δηλαδη ? θελω να πω δεν μπορω να σκεφτω να χειριζομαι σε realtime κατι αλλο εκτος απο καποιο οργανο του reason ..
  3. Σ' ευχαριστω πολυ bloody_sunday !!! και αυτο που χρησιμευει σ ενα live ? Γιατι ειναι προτειμοτερο να κανω αυτο απ' το να χω απλα μονο το reason κ να ελεγχω σε πραγματικο χρονο ενα απ τα καναλια ( οργανα ) ?
  4. σας ευχαριστω πολυ παιδεια αλλα επειδη ειμαι κ λιγο noob θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το rewire σε Cubase ( το Cubase το ξερω (: ) και δεν πολυ καταλαβα το ''να περασεις τα καναλια του reason μεσω rewire σε καποιο πιο "κανονικο" sequencer'' :-\
  5. Σ' ευχαριστω πολυ !! βασικα κ γω κατι τετοιο σκεφτομουν, γιατι αλλιως τι live θα ηταν ?;) σ ενα κοματι εχς να παιζουν ξερω γω 5οργανα.. οποτε θ' 'αναλαβω' ενα κυριο ξερω γω κ να παιζω.. και οι 'μεγαλοι' του ειδους καλλιτεχνες, ετσι κανουν ? παντως κ παλι ευχαριστω ρε φιλε γτι δν ηξερα λεω μην το σκεφτηκα μονο εγω ..
  6. Χαιρετώ την ομορφη παρεα του noiz! θα ηθελα την βοηθεια σας.. χρησιμοποις το Reason 4 για παραγωγη μουσικης κ θα ηθελα να ρωτησω ποια διαδικασια πρεπει ν ακολουθησω αν χρειαστει να παιξω καποιο κομματι μου live.. εχω ολα μου τα κομματια σε reason μορφη.. σας ευχαριστω πολυ !!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου