Προς το περιεχόμενο

ZeLL

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ZeLL

0

Φήμη

  1. Ας πω και γω λοιπόν τα αλμπουμΖ που "γουστάρω ντραμιστικά". Δεν ειναι Top10 όπως ζητείται αλλά είναι κάποια ΠΟΛΥ αγαπημένα που μ αρέσουν και με έχουν , καλώς ή κακώς επηρεάσει ! Στους περισσότερους θα "ξινίσουν" οι επιλογές μου , αλλά δε πειράζει ας γραφτεί και κάτι διαφορετικό 8) . Με τυχαία σειρά λοιπόν : 1)Dream Theater - Images and Words / Mike Portnoy (Classic one... Έπρεπε να το πω απλά για να το πω, γιατί ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να παίζω, ασχέτως αν τελικά πήρα ΠΟΛΥ διαφορετική πορεία :P ) 2) John Mayer - Continuum / Steve Jordan .Τι να πω γι αυτόν το drummer και αυτό το album γενικότερα. Το album αντιπροσωπεύει μία ατάκα που άκουσα σε ένα βίντεο του : Simplicity is not Stupidity ( θα έπρεπε να είναι "way of drumming life" για όλους μας :P ) 3)Bloc Party - Silent Alarm / Matt Tong . Μέτριος drummer με φοβερές ιδέες χμμ εγκρίνεται και με το παραπάνω ! Επίσης εκπληκτικός ήχος/παραγωγή σε drum + bass ο δίσκος. 4) Muse - Absolution / Dom Howard . Ο τύπος έχει δώσει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεται κάθε κομμάτι. Στο συγκεκριμένο album φαίνεται όλος ο πολύπλευρος "ντραμιστικός" του χαρακτήρας αφού περιέχει κομμάτια με διάφορα style of drumming. 5) Closer - Suddenly comes / Kapdrums. ... Η αλήθεια βρίσκεται στο Universe( βρωμάει λίγο σήμερα ;) ) αλλά και σε όλο το δίσκο γενικότερα ... 6) Them Crooked Vultures - Them Crooked Vultures / Dave Grohl 8) . ΚΑΙ εδώ ο Davaros δίνει, πιστεύω , αυτό ακριβώς που χρειάζεται το κάθε κομμάτι . Power Drumming κατά βάση με κάποια πολύ ωραία patterns και breaks . Σύνθεση και εκτέλεση άψογη. Και άλλα πολλά πολλά διάφορα !
  2. Και Cabasa να παίζεις σε μία μπάντα or something , άμα ξέρεις ΤΙ κάνεις και ΓΙΑΤΙ το κάνεις είσαι μουσικός , τώρα τι αστεία ερώτηση είναι αυτή ; Φυσικά και είμαστε μουσικοί 8) (ο κομπλεξικός :P )
  3. Συγγνωμη δεν εχω διαβασει ολες τις απαντησεις ελπιζω να μην πω κατι που ειπωθηκε ! Θα συμφωνισω με τον superfunk ! Το μονο πραγμα που μπορω να δεχτω σα σολο(pop/rock) ας πουμε ειναι πχ στο κομματι Queens of the stone age - Avon ! Γενικοτερα τετοιας φιλοσοφιας "σολο" που ειναι 3-4 bar !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου