Προς το περιεχόμενο

Arti_Decay

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Arti_Decay

  1. Zvex fuzz factory και τα μυαλα στα καγγελα... τα κανει όλα... ακριβο βέβαια αλλα θα με θυμηθείς!!!!
  2. χαχαχα και μεταλ. Απλα έτυχε ο τελευταιος ενισχυτης που ασχοληθηκα να εχει πολλα γκαζια. Randal με Treadplate module (ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ METAL MACHINE ΤΗΣ 10ΤΙΑΣ για μενα παντα!!)και plexi module για τα crunch σημεια. Βαζει κατω πολλα messa boogie... Αλλα δε ξερω τι λενε εδω τα παιδια.. η λαμπα ανοιγει και αναδυκνειει το μηχανημα οσο πιο πολυ την παιζεις.. ΚΑΙ στα καθαρα ισχυει το ιδιο.. παρτε παραδειγμα τον Roland jazz chorus που θεωρειτε απο τουσ πιο καθαρους ενισχυτες και συνεπως "πεταλομηχανη" και zoom να κουμπωσεις επανω, ακουγεται υπεροχα (για τiς δυνατοτητες του zoom παντα!) !!! Δε χρειαζεται να εισαι ηλεκτρονικος για να το καταλαβεις.. Το μονο που χρειαζεται ειναι να παιξεις με καλα μηχανηματα...μετα το τοποιο ξεκαθαριζει.
  3. Συμφωνω απολυτως για το θεμα της γλωσσας. Ηταν απο κεκτημενη ταχυτητα. Ειμαι μελος σε 5 φορα. Οποιος ομως θελει να κανει αστοχες παρατηρησεις μπορει να μπει στο Youtube που γινεται χαμος. Τεσπα για μενα το θεμα ελιξε.
  4. Ωραια... Το ανεκδοτο με τους κιθαριστες και τη λαμπα το ξερεις??? Αντε εισαι και μεγαλο παιδι... αμα θες να το συνεχισουμε στειλε πμ. Δε χρειαζεται να απασχολουμε το τοπικ.
  5. οκ το αγνοουσα, αλλα εσυ τι εισαι? εισαγγελέας? Και πιστευεις οτι το ποστ σου εδωπερα βοηθησε το φιλο που ψαχνει ενισχυτη?? Επισης αν καταλαβαινεις με δυσκολία έχει υπεροχα βοηθηματα δημοτικου σχολειου στα βιβλιοπωλεια. Ειρωνα. Οσο για το φιλο που πιστευει οτι οι λαμπατοι ενισχυτες παιζουν το ιδιο καλα σε ολες τις εντασεις λέω μονο πως μαλλον δεν εχει δοκιμασει πολλα μηχανηματα. Απο το πιο φτηνο μεχρι το πιο ακριβο η ποιοτητα του ενισχυτη φαινεται στα γκαζια. ΝΟΜΟΣ. Ελπιζω να βοηθησα. ;)
  6. Epishs h apopsh moy gia ta watt einai oti genika enas enisxythw gia na bgalei ton pragmatiko toy hxo prepei na paizetai dynata! Synepws ta 22 watt pou les einai TROMERA POLLA gia diamerisma... sthn proba se studio tis megales kefales tis rixnoyme sta 50 kai pali tis paizoyme sth mesh...MAX!!! opote katalabaineis...
  7. Exw ena fantastiko Blackheart Little Giant 5watt me 2 lampes mia gia ta 3 watt kai mia gia ta 5 kai einai apisteyto to poso kala akoygetai mesa sto diamerisma. Epishs einai mini stack kai einai apsogos mesa sto dvmatio. Oloi nomizoyn oti kanei 1000eyrw!! Ton poulaw kiolas stis aggelies 250eurw an se endiaferei, giati den ton paizv allo.
  8. Ρε παιδιά έχω εκνευριστει παρα πολύ... Είναι σαν να μην υπαρχει η καρτα μοy οταν την συνδεω στο pc. Exw kanei τα παντα σωστα, την δουλευω εδω και 4,5 χρονια περιπου την καρτα και την ξερω πολυ καλα. Εχω κατεβασει τουσ τελευταιους drivers ολα τα updates, το firmware, και ενω κανω εγκατασταση και τα win7 τα διαβαζουν όλα, ειναι σαν να μην εχω συνδεσει τιποτα στο πψ. Η firewire port μου δουλευει κανονικότατα πάντως. Υπαρχει στη διαχειρηση συσκευων και ειναι ενημερωμενη με τα τελευταια drivers. Λέτε να έχει καει το firewire της Alesis???? Και αν ναι που διάολο να την παω για service???? An έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα η αν ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει... Να σημειωσω οτι επειδη την ειχα παραγειλει απο Αμερικη τη δουλευω με μετατροπεα για Ελληνικο ρευμα. Αλλά και παλι δεν δικαιολογειται το προβλημα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου