Προς το περιεχόμενο

museaholic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή museaholic

0

Φήμη

  1. ειμαι και εγω εντελως αρχαριος και ψαχνομαι για το τι τελικα θα αγοράσω, αλλα το addictive drums τουλαχιστον υπαρχει σπασμενο και ευκολα το βρισκεις και μαλλον υπαρχουν και τα υπολοιπα.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση, το ότι μου αρέσουν οι muse ενοείτε πως δεν σημαίνει πως θέλω να έχω αυτόν ακριβώς τον ήχο! μου αρέσουν πολλά ήδη μουσικής και θα ήθελα να μπορώ να παίξω και jazz ας πούμε. προς θεού αρχάριος είμαι. όπως λες μου αρέσει η μουσική (απόδειξη αυτού στα 34 ξεκινάω καινούργιο όργανο). και πάνω από όλα τα θέλω για το σπίτι, όχι για να δώσω συναυλία, θέλω αντοχή, γιατί πολύ πιθανόν να τα κρατήσω για πολύ καιρό, γι αυτό και είμαι διατεθυμένος να ξοδέψω σύνολο μέχρι περίπου 1600-1800 ευρώ για να απαντήσω και στην ερώτησή σου.
  3. Σαν εντελώς αρχάριος στον χόρο των ντραμς θα ήθελα την άποψη κάποιων ποιο έμπειρων για το πρώτο μου set. Έχω ψάξει λίγο και έχω μπερδευτεί πολύ τις τελευταίες μέρες. Έχω τις ακόλουθες επιλογές. TAMA SK62HZBN-BK Superstar Hyper ή Yamaha Stage Custom SCB-2FS με την προσθήκη και ενός floor tom 14"X14" (γύρω στα 100 ευρώ ακριβότερο από το ΤΑΜΑ), ή SONOR 2007 με την προσθήκη και ενός floor tom 14"X11" αλλά και ενός 10" tom (στα ίδια λεφτά με το Yamaha). Ακούω επίσης προτάσεις για cymbals. Τείνω προς ZILDJIAN AVEDIS. Επειδή θα με ρωτήσετε σίγουρα τι μουσική θέλω να παίζω δείτε το όνομά μου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου