Προς το περιεχόμενο

tool666

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tool666

0

Φήμη

  1. Εμπειρία δεν έχω και μεγάλη αλλα θα το προσπαθήσω με ένα φίλο ηλεκτρονικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια θα σε ενημερώσω φυσικά για την πρόοδο και το τελικό αποτέλεσμα. Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Τι θα πρέπει να προσέξω? Υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα? Τι pot και τι αλλο θα χρειαστώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα. Έχω έναν Fender Pro Junior Tweed 10ετίας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να προστεθεί ένα Master Volume, έτσι ώστε να μπορείς να χαρέις σε λογικές εντάσεις την παραμόρφωσή του. Γνωρίζω για τα attenuators αλλα θα προτιμούσα κάτι άλλο.
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς κάτι. Η TLEX έχει τις ίδιες παραμέτρους ως προς ρύθμιση των εφέ, όπως η TLSE ή η TLLE ? Έχω την δεύτερη και είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός απο την κλασική ιστορία με τις μπάνκες των εφέ. Δηλαδή distortion χωρίς wah κτλ. Ρωτάς διοτι κάτι αναφέρεται για standalone effects. Επίσης το πετάλι είναι κανονικού μεγέθους ή όπως της TLST ? Εχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου