Προς το περιεχόμενο

dommen82

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dommen82

0

Φήμη

  1. Σωστος!!!!! Να υπενθυμησω στον Σουπερ οτι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ Φεντερ και Γκιμπσον με μια χαρα γεωμετρια με 24 ταστα(πχ Γκιμπσον ΣΤΖ καστομ σοπ,Τομμι Ιομμι)!!!
  2. Σωστος ο παιχτης,και ακομα περισσοτερο ΕΣΥ που τον ακους. Ριξε βλεφαρια αν γουσταρεις και στους ΡΑΣΤ(κουαρτετο μπουζουκιων). Μεγαλε Θεμη Παπαβασιλειου!!!
  3. Επι της ουσιας,υπαρχει ουσιαστικη διαφορα πχ βγαζοντας εναν διπλο ντιμαρτζιο και βαζοντας εναν διπλο ντανκαν???Αυτο βεβαια,επεκτεινεται και σε οποιες αλλες αλλαγες σε εξοπλισμο επιθυμειτε.Η ψυχη και τα δαχτυλα ειναι ενας ''στανταρντ'' παραγοντας.Ετσι και αλλιως,ΕΜΕΙΣ υποτιθεται θα παιξουμε και πριν και μετα τις διαφορες αλλαγες.
  4. Απο τις μεγαλυτερες μορφες της ελληνικης ροκ σκηνης(και ας ξινιζουν τα μουτρα τους ΚΑΠΟΙΟΙ).Συμφωνω με Σουπερφανκ,οτι προκειται περι ποιητη. **Προς Σουπερφανκ. Κατα την γνωριμια σας,πες μου οτι καταδεχτηκε να σε αφησει να τραγουδησεις στιχους του και θα παθω τετανο!!!!! :) ;) :D ;D 8)
  5. Παιδια,συμφωνω οτι πρωτα παιζουν ρολο τα δαχτυλα(τεχνικη καταρτηση) και η ψυχη του εκαστοτε καλλιτεχνη,αλλα αν ισχυει και αυτο με τους μαγνητες(που ειναι το πρωτο πραγμα που αλλαζουμε στις κιθαρες μας),τοτε με λιγα λογια ολοι εμεις που ασχολουμεθα με τις ατερμονες ανακαταταξεις του εξοπλισμου μας,μαλλον πλανομεθα πλανην οικτραν!
  6. Σε μια σχετικη κουβεντα που ειχα με εναν πασιγνωστο ελληνα κιθαριστα σχετικα με θεματα gear,αισθανθηκα αμηχανα διοτι φανηκε να επιμενει οτι κατα 99,9% ρολο παιζουν τα δαχτυλα,η στιγμιαια εμπνευση και φυσικα η ψυχη.Προχωροντας η συζητηση μας,ισχυριστηκε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ κιθαριστας δεν προκειται να αντιληφθει (σε live παντα καταστασεις) αν για παραδειγμα ενας μαγνητης ειναι dimarzio ή seymour duncan ή αν το distortion ειναι λαμπατο ή καποιο σε στυλ behringer. Ποια ειναι η γνωμη σας επι του θεματος?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου