Προς το περιεχόμενο

talaipwria

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή talaipwria

0

Φήμη

  1. το κακό είναι ότι στην καινούρια motherboard που αγόρασα πρόσφατα, επειδή είχα την εξωτερική, δεν έβαλα πάνω onboard.. οπότε... Wow!: ναι, το έχω κάνει πολλές φορές με την παλιά μου on board στο παλιό pc (ac'97 νομίζω). Ατελείωτες ώρες ηχογράφησης από streaming radio.. Gant: ναι κατέβασα τους τελευταίους drivers αλλά δεν δίνει τέτοια δυνατότητα... παιδιά, ευχαριστώ για την βοήθειά σας.. κάτι άλλο, για να μην ανοίγω new thread, μου δώσανε κάτι ακουστικά τα reloop rh-3500 pro, αλλά όταν βάζω κομμάτια ειδικά με μπάσο, ακούγεται ένας χαρακτηριστικός noise στο δεξί κυρίως κανάλι.... κατά τα άλλα όκ... τι μπορεί να φταίει; ελαττωματικά; μήπως έτσι είναι επειδή είναι για djs κυρίως? (κοτσάνα έ; - δεν ξέρω πολλά από ακουστικά). δοκίμασα και σε άλλες συσκευές να τα συνδέσω και άλλο καλώδιο.. (από μικρό καρφί σε μικρό καρφί)... καμία πρόταση;; σας ευχαριστώ και πάλι...!
  2. όχι παιδιά.. μάλλον δεν καταλάβατε καλά... δεν θέλω να γράψω από εξωτερική πηγή. θέλω να γράψω εσωτερική πηγή.. ας πούμε μια συνομιλία μου στο MSN! Ή να όταν μιλάω π.χ. στο MSN (ή shoutcast ή κτλ) να στέλνω και μουσική... έγινα αντιληπτός? ευχαριστώ..
  3. όχι ποτέ δεν είχα creative αλλά έχω δει όλοι έτσι να το λένε, οπότε έτσι το λέω κι εγώ.. :P
  4. Καλησπέρα! έχω την fast track usb της m-audio. Αυτό που θέλω, είναι να ηχογραφήσω "stereo mix" αλλά στο tab του recording έχει μόνο την επιλογή του μικροφώνου. Ούτε "what you hear", ούτε "wave in" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Επίσης θέλω να μιλάω σε προγράμματα όπως το msn, και να βάζω και ήχο.. το ίδιο πρόβλημα..! υπάρχει κάποια λύση για τις κάρτες που δεν υπόστηρίζουν την συγκεκριμένη επιλογή; σας ευχαριστώ!
  5. μα έχω πάει εκεί και έχει μόνο μια είσοδο. που λέγεται "καταγραφή". Και είναι το μικρόφωνο!
  6. παιδιά είμαι ασχετιλάς αλλά συγχωρέστε με:P Έχω την M-Audio Fast Track USB και θέλω να ηχογραφήσω stereo mix. Δηλαδή σαν output να βάλω το stereo mix. (αν τα λέω καλά, λογικά καταλαβαίνετε). Όμως αν πάω από κάτω δεξιά στο ηχειάκι, και μετά ηχογράφιση έχει μόνο ένα κανάλι, που λέει "καταγραφή" και αυτό είναι του μικροφώνου. Με την παλιά on board κάρτα μου, ως γνωστόν, επέλεγες τι θα έχεις σαν ηχογράφηση. Σωστά; Πάω από το Gt Player Express αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ. Έχει εκεί στα preferences επιλογή audio output αλλά υπάρχει μόνο η επιλογή (1+2) Analog 1/2 Fast Track L & R. Παιδιά το ξέρω ότι μπορεί να γελάτε μαζί μου, αλλά βοηθήστε plz :p :P
  7. Η όλη υπόθεση του&πρόβληματός μου&μάλλον αποδείχτηκε ένα μικρό φιάσκο.& ¶λλαξα την PCI Slot και λύθηκε..! Όμως εμφανίστηκαν δύο καινούρια. Πρώτον, έχω ήχο μόνο από το Left Channel. Τσέκαρα τις συνδέσεις των καλωδίων και τις ρυθμίσεις από το PatchMix αλλά δεν βρήκα άκρη.. Επίσης έχω συχνές διακοπές στον ήχο. Σίγουρα αυτό είναι πρόβλημα software?
  8. You should now have two strips present. The ‘Waves L / R’ strip handles the WDM output which we don’t really need it as we are using ASIO. However the internal Windows sounds use this output so you may want to keep it. I will leave this up to you :) To delete it click on the strip and click the ‘Delete Strip’ button, then OK. You will also have an ‘ASIO OUT 1 / 2’ strip. This is the output strip that your recording software will send its signal to. Each of the strips has a peak meter in its top insert, these are useful in solving problems when you aren’t sure how far the audio is getting. That’s our outputs.. Αυτά ακριβώς έχω κι εγώ αλλά τίποτα.. Μήπως έχει να κάνει τπτ με BIOS; Μήπως υπάρχει περίπτωση conflict με κάποια άλλη συσκευή; Μήπως..; :(
  9. yameth κι εγώ εκεί ψιλιάζομαι ότι είναι το prob. Όμως δεν βγάζω άκρη από τα configurations και τα ένα σωρό Send που έχει. Επίσης δεν βρήκα στο manual τίποτα monitoring presets. Εκτός αν δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. spirou: CPU: AMD Athlon 1800+ OS: Windows XP Home + SP2 Memory: 256 MB τώρα τα άλλα δεν τα θυμάμαι απ' έξω, αν χρειάζονται όμως πες μου να σ' τα πώ. Καμιά άλλη ιδέα κανείς;;;;;; :(
  10. Λοιπόν κατέβασα τους drivers 1.71. (όνομα αρχείου: EmuPMX_PCDrv_L4_1_71_21.exe) και τη νεότερη έκδοση του Patchmix (EmuPMX_PCApp_L4_1_71_03a.exe) Τα εγκατέστησα, έκανα Restore Defaults, έκανα reboot, αλλά το πρόβλημα επιμένει! Τι άλλο μπορεί να φταίει και μας ξεφεύγει;;; Υ.Γ. Ναι, ACPI PC είναι.
  11. Καλησπέρα, μόλις αγόρασα την E-MU 0404. Την εγκατέστησα σε μία PCI slot, απενεργοποιήσα την παλιά μου on board κάρτα ήχου από τα BIOS, εγκατέστησα τα drivers, έκανα reboot και μου την αναγνώριζε το σύστημα μου κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ήχο. Δεν βγαίνει τίποτα. Και όταν πάω να παίξω ας πούμε ένα mp3 δεν βγάζει κάποιο error. Σαν να παίζει κανονικά. Έλεγξα την Διαχείριση Συσκευών, το Contro Panel και τις εντάσεις (κάτω δεξιά το ηχειάκι), αλλά όλα κανονικά. Εγκατέστησα και τον ψηφιακό μείκτη της κάρτας αλλά δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα, δεν υπήρχε τίποτα mute ας πούμε. Η κάρτα έχει 2 αναλογικές εξόδους και 2 αναλογικές εισόδους, για μεγάλα καρφιά. Τα ηχεία μου έχουν καλώδια με μικρά καρφιά αλλά έβαλα το ειδικό βυσματάκι, που μετατρέπει το μικρό σε μεγάλο. Τα ηχεία δουλεύουν κανονικά, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν καεί δηλαδή. Μάλιστα όταν πάω να συνδέσω τα καλώδια, όταν ακουμπάω το βύσμα στην τρύπα, ακούγονται τα γνωστά "παράσιτα". Οι συνδέσεις φαίνονται να είναι OK. Έκανα δοκιμές σε όλες τις τρύπες, εγκατέστησα και επανεγκατέστησα τα drivers τουλάχιστον 4 φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ούτε και input δέχεται καθώς δοκίμασα με το μικρόφωνο αν μπορώ να περάσω ήχο αλλά τίποτα. Κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου