Προς το περιεχόμενο

gotham

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gotham

0

Φήμη

  1. Δεν κανείς λάθος φίλε μου. Συγνώμη αν εκανα κάτι λάθος που ρωτάω αυτά τα πράγματα στο φόρουμ (αν Υπάρχει πρόβλημα να μην ξαναρωτησω). ΑΠΛΑ είμαι πολυ μπερδεμενος σχετικά με το τι πρέπει να κάνω. Πιστεύω μέσα μου ότι σε ένα μηχάνημα hardware (groovebox π.χ.) θα μάθαινα πιο εύκολα αν και είμαι σε πολυ κρίσιμη οικονομική κατάσταση. Ειλικρινά έχω πολυ όρεξη να δημιουργήσω αλλα δεν ξέρω με πια μέθοδο. Είμαι δυστυχως και άτομο που δεν έχω την υπομονή, χρόνο και χρήμα για ωδεία. Εσείς ρε παιδιά τι μου προτείνετε DAW software, hardware η κάρτα ήχου+midi controller? Υ.Γ.1 είχα φτιάξει παλιά κάτι κομμάτια απο προγράμματα με λουπες. Πχ ejay. Αυτά θεωρούνται δικές μου δημιουργίες; Μπορώ να τα κατοχύρωσω δηλαδή; Υ.Γ. 2 αν ας πούμε έχω ηχογραφημενο ένα τυχαίο ήχο που αν το χρησιμοποιήσω σε ένα κομμάτι ακούγεται καλα. Πχ ένα ποτήρι που σπάει και δεν μπορεί να ξαναφτιαχτει ίδιος ακριβώς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα κομμάτι η πρέπει μόνο να χρησιμοποιούνται όργανα; Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου φαίνονται γελοίες αλλα τις έχω ;)
  2. Εντάξει δύο προγραμματα είναι και για διαφορετική δουλεια το καθένα. Κατέβασα τώρα το audacity (πολύ ωραίο) και το asio4all driver (εκανα εγκατασταση, δεν ξερω αν θέλει κατι αλλο) αλλα το προβλημα παραμένει. Επίσης Αυτό μου λέει οτι δεν είναι προσβάσιμο απο εμένα. (Εγω στο πηγαδι κατ...σα :( )
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο. Με ακουστικά το ακούω και εγώ... Και εγώ δεν θέλω πολλά προγράμματα. Θελω να μάθω α) ένα για παραγωγή μουσικής (Είμαι μεταξύ reason και FL. Το FL μου φαίνετε πολύ δύσκολο αν και δεν ξέρω αν είναι πιο δυσκολο απο το reason.Το reason μου φαινεται πιο ευκολο επειδή μοιάζει με hardware) και β) Ένα για ηχογράφηση φωνής πάνω στο τραγούδι που θα έχω φτιάξει
  4. Ok φιλε μου θα το ψάξω αύριο. Πόσο πρέπει να έχει ;
  5. Που το βλέπω αυτό? Α ξέχασα να πώ όλη την δουλειά την πολεμάω με ένα λαπτοπ.
  6. Σε ευχαριστώ φίλε μου το κατέβασα. Αν και δεν βλέπω να βγάζω άκρη ;D Υ.Γ. Στα ωδεία δεν υπάρχει κανα τμήμα να ασχολείτε με μουσική τεχνολογία?
  7. Ρε παιδια εγκατέστησα διαφορα προγράμματα (π.χ. magix samplitude κ.λ.π.) για να κάνω την εξής απλή δουλειά... Να εισάγω ένα κομμάτι που έχω φτιάξει στο ένα κανάλι και να τραγουδήσω σε ενα δευτερο κανάλι. Δηλαδή σκεφτείτε κάτι σαν instrumental που θέλω να το κάνω τραγούδι. Αλλά..... Ενώ ακούω το τραγούδι κανονικά στα ακουστικα κατα την διάρκεια της εγγραφής και τραγουδάω κανονικότατα στο ρυθμό, οταν πατάω στοπ και βαζω να ακούσω τι έγγραψα, η φωνή μου αργει λίγο με αποτέλεσμα να χαλάει το τραγούδι. Στην αρχή νόμιζα οτι φταίει το πρόγραμμα αλλα δοκιμασα 3-4 προγράμματα και σε όλα γίνεται το ίδιο. Γιατί?
  8. Δεν γίνεται τίποτα :( Εχω φτιαξει στο redrum στο pattern 1 κατι. τι κανω μετά? Για να μην σας κουράζω ξέρετε αν υπάρχει και πως μορώ να ψάξω κανα tutorial στο youtube?
  9. Δεν έχω συγκεκριμένη. Ας πούμε οτι θέλω με το matrix. Θέλω δηλαδή να μάθω πως δημιουργω κομματια οπως στην εικόνα
  10. Ρε παιδια φτιάχνω ένα loop π.χ. στο reason... Μετά οταν πατάω κάτω στο κουμπί rec, γιατί δεν γράφει τίποτα? ωστε να πάιζει μετα μόνο του?
  11. Παιδια εφτιαξα ενα λογαριασμο youtube και ανεβασα μερικα κομματια και remix να μου πειτε την γνώμη σας. http://www.youtube.com/user/titanemusic Έχω καθόλου ελπίδες ή να τα παρατήσω όλα.... :) :) :) Υ.Γ. Όλα τα κομμάτια τα έχω παίξει με midi keyboard οργανο - όργανο μονος μου σε κανάλια και τα έχω ενώσει. Στο κομμάτι "Discover the wonderful Greece" έχω πάρει έτοιμες λούπες. Στα remix έιναι ένας συνδυασμός με δικούς μου ήχους και έτοιμους.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ θα τα ακολουθήσω αυτα που είπες. (σιγα σιγα ελπιζω κάτι να καταφέρω :))
  13. Νόμιζα οτι στην ηλεκτρονική μουσική και ειδικα σε αυτη που δημιουργοι ειναι dj's οπως tiesto,paul van dyk, armin va burren κ.λ.π. δεν χρειαζονται και πολλες γνώσεις οργάνου και θεωρίας. Απλα νόμιζα οτι ειναι καλοι κομπιουτεράδες που παίζουν το FL kai to Reason στα δάχτυλα και έτσι βγάζουν τις επιτυχίες τους. Δεν μπορώ να βρώ πόρους όμως να μάθω κάποιο πρόγραμμα (π.χ. reason). Μόνο απο κανα tutorial του youtube προσπαθώ. Το θέμα όμως δεν είναι να κάνω αυτο που λέει το tutorial και να κάνω το ίδιο. Θέλω να μάθω ολη την φιλοσοφία του προγράμματος ωστε να καταλάβω τι κάνει το κάθε κουμπί. Υ.Γ. Θέλω να μάθω να φτιάχνω κάτι τέτοιο οπως το πρώτο τραγούδι του βίντεο.
  14. Εννοω να μην χρειαστει να παρω καποιο groovebox,drumachine,αρμονιο κλπ. να μπορω να κανω τα πάντα μονο με το pc. Μπορώ? αν οχι τι πρεπει να παρω?
  15. Είναι καλύτερο απο fruti loops? Μόνο με αυτό (δηλαδη χωρις hardware) μπορώ να κάνω τι δουλειά που θέλω???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου