Προς το περιεχόμενο

xaris_FTp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xaris_FTp

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους. Εδω κ μια βδομαδα ψαχνω να αγορασω αυτο το προιον απο καποιο καταστημα στην Αθηνα. http://www.thomann.de/gr/ik_multimedia_stealthplug.htm Μεχρι στιγμης εχω ψαξει στον καγμακη, διαμαντοπουλο, guitar store, musicorama.gr και στο santiamusic.gr κ δεν το εχει κανενας στο μαγαζι του, ολοι λενε να το παραγγειλουν..εγω ομως το χρειαζομαι αμεσα. Και το θεμα ειναι, οτι εχω παρει τηλεφωνο στον αντιπροσωπο (Στολλας) ο οποιος δεν το εχει stock κ θα αργησει να το φερει (κανα μηνα τουλαχιστον).. ..κ ετσι ψαχνω να βρω καποιο μαγαζι οπουδηποτε στην Αθηνα που να το εχει. ..Το εχει παρει το ματι σας πουθενα; Ευχαριστω για την βοηθεια!
  2. Καλησπερα σε ολους. Μηπως ξερει κανεις σας που μπορω να παω να δοκιμασω αυτη τη κιθαρα?(στην Αθηνα) Εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για σχεση τιμης/ποιοτητας που εχει, και θελω να την αγορασω το συντομοτερο...αλλα φυσικα θελω πρωτα να τη δοκιμασω. http://www.thomann.de/gr/fender_squier_classic_vibe_strat_60s.htm Ευχαριστω για την βοηθεια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου