Προς το περιεχόμενο

jim3329

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jim3329

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ο ssd που προτείνεις Κανιμώθριε πιστεύεις είναι απαραίτητος? χρησιμεύει για εγκατάσταση του λειτουργικού και μόνο?? και το όφελος που προσφέρει είναι το γρηγορότερο ξεκίνημα του pc? (ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα) επίσης, είχα διαβάσει ότι το cubase αναγνωρίζει πολλούς πυρήνες. παρόλα αυτά θεωρείς ότι ο i5 4ης γενιάς θα είναι γρηγορότερος-καλύτερος-πιο αξιόπιστος από τον amd που προτείνεις? και από καρτούλες τι προτείνετε? usb η pci? ποιές έχουν το χαμηλότερο latency?
  2. Καλησπέρα μουσικόφιλοι, θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας! θα αγοράσω καινούριο tower (cpu, motherboard, σκληρός δίσκος, μνήμες) και κάρτα ηχου (σφιχτό budget:tower-300~350E, κάρτα-100Ε), για να δουλεύω cubase, αλλά μόνο με vst (βαριά κυρίως, όπως ewso, ewql, kontakt, symphobia klp). Να συμπληρώσω ότι έχω ένα midi synth το οποίο συνδέεται στην παλιά, υπάρχουσα κάρτα. και κάπου εδώ αρχίζει το μπέρδεμα.. 1) με έναν 4πύρηνο επεξεργαστή intel i5 (ή 6πύρηνο amd) και 8 giga ram θα μπορώ να φορτώνω πχ 20 midi tracks, χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα latency, κολλήματα κλπ? 2) τα βαριά vst, όταν φορτώνονται, επιβαρύνουν τη ram (οπότε να κοιτάξω για 16gb), τον επεξεργαστή, τον σκληρό δίσκο, την κάρτα ήχου?? 3) τί θα προτείνατε για κάρτα ήχου μέχρι 100Ε και μόνο για δουλειά με vst (άντε και κανένα Phantom power στο τσακίρ κέφι)? Ελπίζω να έδωσα άρκετες πληροφορίες για να σας 'βοηθήσω' :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου