Προς το περιεχόμενο

bilys

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bilys

0

Φήμη

  1. ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα τα vst οργανα που εχω δεν εχουν καποιο αξιολογο ηχο που να θυμιζει πιανο.. ( εχω τα βασικα vst instruments που σου προσφερει το cubase απο την αρχη ) Γινεται να κατεβασεις και αλλα.? ::)
  2. ναι αλλα υπαρχει κι αλλο προβλημα ::) Οταν ανοιγω το audio καναλι και προσπαθω να ηχογραφησω δεν ξερω αλλα δεν πηγαινει σημα απο το πιανο στον υπολογιστη και ετσι δεν καταγραφονται οι νοτες που παιζω.. Πολυ μπερδεμα φιλε μου.. αλλα απο την αλλη εχω ενα μικροφωνο και παρατηρω πως το audio Καναλι πιανει σηματα απο το μικροφωνο.. ( α μην μου πεις να ηχογραφησω το κομματι στο μικροφωνο γιατι εχει απειρα κυμματα που το καταστρεφουν :P )
  3. το ηλεκτρικο πιανο που εχω δεν εχει ηχεία αλλα το εχω συνδεσει με τον ενισχυτη του υπολογιστη και ετσι ο ηχος ακουγεται απο κει.. Ισως να παιζει ρολο και αυτο ;D
  4. ισως κανει δουλεια το usb που συνδεω το πιανο με τον υπολογιστη γι αυτο και να παιζει τον ηχο του πιανο οταν παταω play.. Δηλαδη τωρα πρεπει να ηχογραφησω το πιανο σε ενα audio καναλι.?
  5. to freerock : ναι κανω το audio mixdown και επιλεγω να το μετατρεψω σε μορφη mp3 και οταν το ξανακουω σε μορφη mp3 δεν παιζει το πιανο to neeq : Θα το ψαξω λιγο και θα σου πω φιλε
  6. όταν παταω αναπαραγωγη του κομματιου απο το cubase ναι παιζει μια χαρα. Οταν ομως το μετατρεπω σε mp3 και παω να το ακουσω απο το ( winamp ) δν ακουω τιποτα.
  7. Γεια σου και σένα φίλε. Κοίτα έχω συνδέσει το ηλεκτρικό πιάνο με usb στον υπολογιστή και έτσι όταν ηχογραφώ στο cubase με κανονικό ήχο πιανου δεν χρησιμοποιώ κάποιο απο τα vst instruments. Όταν όμως κάνω export και ακούω το κομμάτι ακούγονται μόνο τα vst instruments και το πιάνο δεν ακούγεται καθόλου. ???
  8. Παιδία είμαι σχετικά καινούργιος στο site και δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα. Η απορία μου είναι : Έχω κάποια midi tracks, μερικά από αυτά είναι συνδεδεμένα σε vst και μερικα αλλα ειναι απλώς συνδεδεμένα σαν MIDI στην κάρτα.Όταν λοιπόν κάνω export audio mixdown για κάποιο λογο ακούγονται μονο τα vst και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. :-\ Καμιά ιδέα ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου