Προς το περιεχόμενο

kk.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kk.

0

Φήμη

  1. Γεια σας και πάλι! Γνωρίζει κανείς τι μεγάφωνα έχουν οι γνωστές καμπίνες της Orange και της Ampeg για μπάσσο; Αναφέρομαι στις OBC410 (ή και SP410...) / OBC115 και στις SVT410 / SVT15E κοινώς οι απ΄ όσο γνωρίζω ποιο διαδεδομένες καμπίνες από τις συγκεκριμένες εταιρίες. Σκέφτομαι να ξεκινήσω την κατασκευή μιας 4x10 καμπίνας, οπότε όποια πληροφορία ή γνώση ή ιδέα ευπρόσδεκτη. Επίσης ενδιαφέρομαι για κάποιο schematic. Ευχαριστώ!!
  2. Γεια σας και πάλι, γνωρίζει κάποιος εδώ ή γενικά στην ελλάδα που να μπορεί να κάνει κάποιο effects loop mod στον Orange Dual Terror (ο οποίος ενώ έχει δύο κανάλια, δεν έχει loop); Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας και πάλι! Μεταξύ των: - http://www.thomann.de/gr/fender_american_standard_jbass_rw_3t.htm - http://www.thomann.de/gr/fender_70_classic_jazz_bass_3ts.htm Γνωρίζετε τις διαφορες μεταξύ των μαγνητών (έστω και θεωρητικά)? Η διαφορα vintage style και medium frets είναι μεγάλη στο παίξιμο (έστω και θεωρητικά)? Το ζήτημα είναι πως μου αρέσει πολύ το Classic εξωτερικά (κυρίως για τα block inlays) αλλα μάλλον το American είναι καλύτερο. Βασικά δε με αφορά τόσο ο ήχος (δε με νοιάζει ο θόρυβος - δε παίζω jazz, παίζω melvins με πένα & fuzz) αλλα η ευκολία στο παίξιμο και η "ποιότητα κατασκευής" αν είναι δόκιμος ο ορος, το πιο εύκολο σετάρισμα κ.λπ κ.λπ. (Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο να τα δοκιμάσω (αυτά η αλλα).)
  4. Βασικά για τον 500watt ενδιαφέρομαι. Οποτε φαντάζομαι πως θα αντέχουν και λιγότερων watt καμπίνες. Ήμουν υπερβολικός γιατί απλά ήθελα να μάθω αν όντως ισχύει αυτό περί watt ενισχυτή και watt καμπίνας. Ευχαριστώ πάντως.
  5. Γεια σας! Πολλές φορες έχω διαβάσει στο forum πως η καμπίνα θα πρέπει να είναι περισσότερα watt από ότι ο ενισχυτής. Και ρωτώ... Μιας και ενδιαφέρομαι για τον Orange Bass Terror στα 1000 Watt, που στο καλο θα βρω καμπίνες με περισσότερα από 1000 Watt? Ενδιαφέρομαι μάλιστα για δυο καμπίνες: μια 1x15 8Ohm και μια 4x10 8Ohm. Ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι υβριδικός με τελική ενίσχυση όχι λαμπάτη. Μήπως ισχύει κάτι άλλο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου