Προς το περιεχόμενο

verguenza

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή verguenza

0

Φήμη

  1. 'Oταν το μπούστερ μπαίνει μετά το ντιστόρσιον δίνει μεγαλύτερη ένταση (για να βγείς μπροστά στο σόλο κτλ) όταν μπει πρίν δίνει περισσότερο γκέιν . Το να μπορεί ένα ντιστόρσιον πεταλάκι να δουλέψει ως μπούστερ δεν το έχω ακούσει.
  2. @jdevelek αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και για την πρόσκληση για την δοκιμή αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη άρα λίγο χλωμό :( @jazzjoker αυτές τις φήμες τις έχω διαβάσει και εγώ. Στο ebay δεν μπόρεσα να βρω κάποια αγγελία… δεν παίζει βέβαια να την δώσω γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πάρα πολύ την έχω και τόσα χρόνια και δεθήκαμε…ευχαριστώ πολύ
  3. Την διόρθωσα ΚΑΙ αυτήν την μακακία. Ωραία αρχή έκανα… Σόρρυ αν άνοιξα άκυρο θέμα αλλά πίστεψε με έριξα πολύ διάβασμα πριν το ανοίξω και δεν έβγαλα άκρη… Η κύρια απορία μου δεν είναι για το ποιος είναι καλύτερος σαν ενισχυτής αλλά ποιος θα ικανοποιήσει καλύτερα τις συγκεκριμένες μου απαιτήσεις από άποψη ισχύς σε πρόβα αλλά χωρίς να έχω πρόβλημα με τους γείτονες όταν θα τον χρησιμοποιώ στο σπίτι :)
  4. οκ άλλαξε ο τίτλος, ευχαριστώ για την υπόδειξη και για την γρήγορη εκτίμηση :)
  5. Καταρχάς να σας χαιρετίσω όλους μιας και είναι το πρώτο μου πόστ εδώ. Μετά από αρκετό, πιστεύω, διάβασμα αποφάσισα να ζητήσω τα φώτα σας για μια αγορά ενισχυτή. Έχω μια usa Stratocaster California series του 97 με 2 μονούς tex-mex και έναν μαμά humbucker. Κινούμε σε ροκ, μπλουζ και ενίοτε πάνκ ρυθμούς, αλλά συχνά πυκνά ξυπνάει και ο κάφρος μέσα μου ;D. Με λίγα λόγια θέλω έναν ενισχυτή για τα πάντα όλα! Αν και δεν πολυτρελαίνομαι για τους μόντελινγκ ενισχυτές μάλλον οδεύω προς τον vox vt 30w ή 50w, γιατί φαίνεται να καλύπτει όλα όσα χρειάζομαι, με δεύτερη επιλογή τον peavey bandit 112 που μου φαίνετε να έχει κάπως all around στοιχεία χωρίς την φούλ «ψηφιακούρα» του vox vt. Και τώρα αρχίζουν τα δυσκολότερα: Προορίζεται για χρήση δωματίου και πρόβας(να μπορεί δηλαδή να καλύπτει έναν «φωνακλά» ντράμερ αλλά να μπορώ να παίζω και στο σπίτι χωρίς να κινδυνεύω να φάω ξύλο από τον γείτονα…) ίσως να αχνοφαίνεται και κάποιο λάιβ αλλά λίγο πολύ θα τα καταφέρουν όλοι, στην χειρότερη με ένα μικρόφωνο σωστά; Ο 30άρης θα με καλύπτει και σε πρόβα ή πρέπει να κοιτάξω τον 50άρη ή τον peavey; Αυτοί θα κάνουν για το δωμάτιο; Και μια τελευταία ερώτηση:επειδή η κιθάρα μου έβγαινε μόνο για δύο χρόνια(97-98) είναι λίγο δύσκολο να βρω πόσο περίπου κοστολογείτε σήμερα(από περιέργεια και μόνο δηλαδή). Τότε την είχα πάρει γύρω στις 350.000δρχ αν θυμάμαι καλά. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα… Σόρρυ για το μακροσκελές πόστ και ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου