Προς το περιεχόμενο

stfotia

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stfotia

0

Φήμη

  1. παιδια προσφατα προμηθευτηκα τρια πεταλακια (τρμολο ,wah ,φαζ)ομως επειδη δν εχω καθολου σχετικη εμπειρια αντιμετωπιζω καποια προβληματακια μωρε.πως μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους?τι καλωδια θα χρειαστουν?(δν θελω τα πεταλακια να βρισκονται μακρια μεταξυ τους.)να προτιμησω ενα μεγαλο μετασχηματιστη η μηπως ενα για το καθε πεταλακι?κυριως ομως με καιει το ζητημα με τα καλωδια .υπαρχουν καλωδια με γωνιες ,τα λεγομενα αυτακια?ξερω ρωτησα πολλα ,αλλα προκαταβολικα ευχαριστω. ισως ενα οπτικο υλικο να βοηθουσε.
  2. exo mia epiphone les paul ,k akoma dn exo enisxyth ,syndeo thn kithara sta monitor mou.parageila apo to dv247,dn nomizo na dexontai epistrofes.
  3. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΠΕΤΑΛ ΒOSS FYZZ FZ 5 .ΔΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ISAAK HAYES STO "WALK ON BYE",ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ SAMPLAREI K OI HOOVERFONIC "2WICKY' ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ FYZZ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ?ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ(TRIP HOP)Κ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ(PORTISHEAD)ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου