Προς το περιεχόμενο

john52

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    91
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από john52

  1. gamaei το τραγουδι που ανεβασες! μου κολλησε..! ο ηχος απο ρεντιοχεντ ειναι δυσκολο να πιαστει στην κιθαρα, αλλα αν καταλαβεις ακριβως τι εφε χρειαζεται να χρησιμοποιεις μετα απλα λιγο πανω λιγο κατω παιζεις και πειραματιζεσαι. μαρεσει και για σολο πολυ ο ηχος τους. απλα προσπαθω μονο με "τονελαμπ σε" να τον βγαλω. μαλιστα επειδη εχω διπλο μαγνητη με γκαζια μου βγαινει ..γκαζατος!
  2. παιδια ξαναγραφω εδω γιατι το προβλημα ξαναεμφανιστηκε με τον θορυβο: ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ! γινεται πιο αραια αφοτου απεγκατεστησα τους ασιο φορ ολ ντραιβερς. αυτο ειναι το καλο. το κακο ειναι οτι οταν συμβαινει σε ατακτα παντα διαστηματα πραγματικα με ταραζει! μιλαμε για φουλ σημα ετσι?! παρατηρω οτι επηρεαζεται απο την ποιοτητα του ηχου (π.χ. τραγουδια διαφορετικων bit) τι να κανω;
  3. haryy αν μου πεις κατι ως δεδομενο, π.χ. ποσα λιτρα να ειναι; παιζει ρολο ετσι; ξερω γω εσυ πες!
  4. αλλα δεν ψωνιζω με πιστοτικες υποψιν οποτε χαρλει μπεντον και κατι αλλες που μου προτινετε δεν ξερω πως θα τις βρω.
  5. ολοι ειπαν απο κατι και ευχαριστω! αλλα ειμαστε ισοπαλια με 15 τερματα! θα τρελαθω! γιαυτο θελω αν καποιος εχει τον marshall jvm να μου πει. παντως ξαναευχαριστω ολους!
  6. ε στην προβα θα χρειαστω 2*12. οποτε παω στην ΜR1936..?
  7. θυμιζω οτι δεν παιζω με βαρυτονες μουσικες (ντεθ, μπλακ κτλ) αλλα κλασσικο ηχο χεβι μεταλ! εννοειται οταν εχω καθαρα θελω οσο γινεται πιο κρυσταλλινα! 8)
  8. μη μαλωνετε ρε! αν μαλωνουν και οι κιθαριστες καηκαμε-μια κιθαρα ειμαστε ολοι! στο θεμα: και εμενα μου φαινεται ψιλομααλακια να δωσω 400 γιουρο για μια καμπινα 2*12. αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη μου, χωρις να εχω εμπειρια, θελω κατι σιγουρο καθοτι θα αγορασω (μαλλον!) τον marshall jvm205h. οποτε αν καποιος μου πει λιγο εγγυημενα οτι η ταδε καμπινα ειναι το ιδιο ηχητικα (η καλυτερη) με την "μαμα" του ενισχυτη τοτε κανενα προβλημα, πιο λιγα λεφτα! αυτη η framus δηλαδη ή η harley benton θα ειναι καλη φαση;
  9. οντως αυτο προσεξα κι εγω στη χροια της δικης του καμπινας: πολα "ψηλα". οποτε θα προτιμησω την αλλη που ειναι και πιο φτηνη. δε μου λες μια κι εχεις τον ενισχυτη αυτο: ε τι να σε ρωτισω;;! πες ο,τι θες! αξιζει για ηχο (ενταξει θα γινω γραφικος αλλα τι να κανω;) στυλ metallica?
  10. ευχαριστω! δεν ξερω ποια απο τις δυο!
  11. για γινε εσυ λιγο πιο σαφης?
  12. ποια 2*12 προτινετε για τον marshall jvm205h? για μεταλοκαταστασεις κυριως! χρηματα περιπου 400-500 το πολυ!
  13. οχι, ψηνομαι πολυ! αν τον βρω καινουριο τον παιρνω!
  14. παιδια αυτο το εχω απορια (η ερωτηση μου απο πανω για "καθαρα-βρωμικα κτλ".), αν μπορει καποιος που ξερει, ας απαντησει.
  15. αν κρατησω την tonelab μετα δεν θα ειναι λιγο μπερδεμα οταν π.χ. σε ενα τραγουδι εχω καθαρα και πρεπει να αλλαξω σε βρωμικα: θα πατησω αλλαγη εφε στην tonelab και ταυτοχρονα αλλαγη καναλι και στον ενισχυτη? τον b-52 δεν τον ακουσα γιατι δεν ειχα την κιθαρα μ μαζι. ομως σε κομπο εκδοση εχει μονο ενα και δεν μπορει να φερει καινουριο.
  16. ναι, δεν αντιλεγω, αλλα το προβλημα ειναι οτι στα μαγαζια εχω βαρεθει να πηγαινω και να εχουν το πολυ 3-4 παρομοιους ενισχυτες κι αν ενας δεν σου κανει αντε γεια! ιδιως εγω που ψαχνω κομπο δεν βρισκω να δοκιμασω σε μια ποικιλια ρε παιδι! πρεπει δηλαδη απο το κωλογιουτοιουμπ να αποφασιζουμε;
  17. αληθεια για τους marshall δεν ακουω τοιποτα. γιατι;
  18. οχι, πουθενα δεν τον ειχαν τον πιβι
  19. ενταξει, κατεληξα στον marshall ms 4! λοιπον πηγα στον κουρμπη και μου ελεγε με επιμονη πως πρεπει να παρω 2*12 καμπινα οπωσδηποτε για να εχω καλο metal ηχο δειχνοντας μου μια Β-52. αλλα ρε παιδια πολυ ογκωδη ολα μαζι με την κεφαλη! τι να πω; μπερδεμα πολυ διοτι ειναι και πολλα τα λεφτα και δεν θελω να μετανιωσω με καμια μαλακια επιλογη! μου ειπε επισης οτι τον Β-52 δυσκολευεται να τον φερει πια.
  20. για μενα παιδια που λαμβανω ως πρωτο κριτηριο τον τροπο ζωης αλλα και τον τροπο ''διαδοσης'' των τραγουδιων λεω: νικολας ασιμος και εν ζωη ο ''javaspa''.
  21. γνωριζω απο φιλο οτι παρουσιαζει προβληματα (τον εχει)! ε κ δεν ειναι τυχαιο αλλιως με τα λεφτα που εχει θα τον επαιρναν ολοι
  22. για τους bugera ασε.. καλυτερα να κρατησω την tonelab με τα ηχεια παρα να κατεβω δεκα σκαλια..! ο fireball μπορει να λειτουργησει σε σπιτι;; μου φαινεται πολυ δυνατος αλλα δεν ξερω αν ακουγεται σωστα σε σχετικα χαμηλες εντασεις (και γενικως δεν ξερω τι παιζει με τους λαμπατους εδω) δηλαδη με ενα πεταλακι που θα μου παρεχει καλο ντιστορσιον ποιον ενισχυτη ακομα και απο τους παραπανω τωρα μου προτινετε και γιατι;
  23. απο ολους τους ενισχυτες που μου προτινετε δεν ακουω κανεναν να εχει σφιχτο ντιστορσιον! μου φαινονται ολα λιγο πλαδαρα η απλως "βρωμικα"..!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου