Προς το περιεχόμενο

white_wolf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    83
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

    Ποτέ

Ότι δημοσιεύτηκε από white_wolf

  1. καλησπέρα, από την στιγμή που έκανα αναβάθμιση σε 9.1.1 το logic έχω το εξής θέμα Δεξιά στο media -> loops ακούω κανονικά τα πάντα και όταν πάω να τις σύρω στο project περνάει το midi (gia midi loops,prasines ennoo) αλλά χωρίς το .aiff αρχείο το οποίο το ψάχνει αλλα δε το βρίσκει! Αυτο συμβαίνει κυρίως με τις λούπες του Jam pack remix tool Πρέπει να πάω κάπου χειροκίνητα να του δώσω κάποια διαδρομή να τα βρεί??? Ευχαριστώ!
  2. Δεν κατάλαβα ακριβώς σε ποιο φάκελο να κάνω refresh? και θέλει σε κάθε vst (όργανο κ εφέ) ξεχωριστά?
  3. να σαι καλά Νικόλα για την προσπάθεια,ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει πάλι η ευχάριστη παραγωγική διαδικασία!
  4. όλα τα vst εκτός c5 λειτουργούν άψογα εκτός απο τα ίδια τα όργανα του c5!!!! Θα πάρω κ Νακα αλλά είναι η περιέργεια να το βρείς την ώρα που το ψάχνεις.... επίσης τα preset tou symphony δεν ανοίγουν ούτε στο logic!!!!
  5. Ισως φανεί περίεργη η ερώτηση αλλά θα την κάνω! Εγκατέστησα το update του c5 γιατί είχα το 4,5. Το ανοίγω και σε κανένα όργανο δε βλέπω τα preset των ήχων!!! κάνω browse sounds το απόλυτο τίποτα!!! γενικά δε βλέπει κανένα preset απο steinberg ούτε κάν του symphony!!!! να τονίσω οτι είναι σε mac και οτι το 4,5 λειτουργούσε άψογα!!!
  6. -gianni : αυτός ο οδηγός είναι αυτός που περιέχει κ η συσκευασία.Δεν υπάρχει template συγκεκριμένο για την κονσόλα. - Lotzik : καλά θα ήταν να φτάναμε στο σημείο να για fb...Δυστυχώς έβαλα κ το ΑΙ4,5 αλλά πάλι τπτ...Θα ξαναπροσπαθήσω κ σήμερα πάλι. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον! ΑΝ...λέω αν...την έχει κανένας κ τη λειτουργεί καλά ας με διαφωτίσει !
  7. Ενώ αγόρασα την N12 με σκοπό τον πλήρη συγχρονισμό με το cubase4 τα πράγματα οχι μόνο έτσι δεν είναι αλλά δε μπορώ να κάνω τπτ εκτός του να πατάω το rec k to play!!! Σε όποιο φορματ κ να τη βάλω να λειτουργεί τα φειντερς είτε τα κουνάς είτε όχι το ίδιο κ το αυτό...τπτ! Έχω φάει ώρες κ ρώτησα κ 1-2 "ειδικούς" και ενώ κάνω τα πάντα σωστά 1.δε μπορώ να μιξάρω τπτ με τα φειντερς, 2.οταν βάζω τα ακουστικά sto aux phones ακούω το μικ. αλλά με τπτ (αλλα με τπτ όμως)δεν ακούω το playback apo to c4. Άν έχει κανείς την κονσολίτσα ας βοηθήσει....
  8. το mackie σκεφτόμουν αλλά το άλλο είναι αρκετά οικονομικότερο. οπότε θέλω να δώ αν αξίζει το mackie το κάτι παραπάνω ή κάνουν την ίδια δουλειά?
  9. Καλησπέρα,έχω το cubase 4 και το logic 8 και θα ήθελα controller και για τα 2. Σκέφτομαι για το command 8 αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή μιας και η digidesign το έχει κατασκευάσει κυρίως για τα pt. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς με αυτά τα προγράμματα ας ρίξει λίγο φως....
  10. marathon μάλλον έχεις δίκιο... δεν πρέπει να είναι ub. Aiolos τα έκανα αυτά που είπες αλλά μέσα στο AU δε το εμφανίζει καν ενω υπάρχει στο components.
  11. Έχω στο mac το cubase4 και το logic8. Στο cubase μου αναγνωρίζει κανονικά το darbuka σαν vst ενώ στο logic δε μου το βγάζει σαν au ενώ έχω κάνει την αντίστοιχη εγκατάσταση. Με όλα τα άλλα plugins στο logic δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός απο το darbuka!!!
  12. δείγματα απο βιολιά,σάζια,ζουρνάδες,μονοφωνικό βιολί και μπαγλαμά. Οτι χρειάζεται για πίστα.(να βγάλουμε το ψωμί μας!!!)
  13. Αυτούς τους έχω γι αυτό διευκρίνισα οτι θέλω και κάποιους εκτός αυτών! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
  14. Παίδες ξέρει κανείς που μπορώ να βρω λαϊκούς ήχους για το fantom x ή δείγματα ήχων εκτός από αυτούς που δίνει η εταιρεία? κανά site ή τίποτα σχετικό...
  15. έχω κ εγω τον 737 κ γράφω με το se electronics gemini σε mia rme karta me cubase4 se mac. σε κάθε κανάλι που ηχογραφώ λοιπόν εκτός απο τη φωνή του τραγουδιστη/τριας υπάρχει κ ένα "τέρας"!!!! Άλλη μια φωνή πιο μπάσα σαν να έρχεται απο το υπερπέραν!!!!πίσω απο του τραγουδιστη. Τι μπορεί να φταίει???
  16. Όταν στο analyzer σου δείχνει οτι η μίξη είναι εκτός φάσης τι πρέπει να διορθώσεις για να έρθει "εντός" ? Μάλλον απο που αρχίζεις τις διορθώσεις?απο εφε? αν έχεις πολλά κανάλια "διπλά" όπως π.χ. πάνω απο 10 φωνητικών χωρισμένα ανα δύο και παναρισμένα τελείως παίζει ρόλο? γενικά υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για τις εντός φάσης μίξεις...???και πόσο ρόλο παίζει στο τελικο άκουσμα του τραγουδιού???
  17. -Το πρόβλημα είναι οτι και χωρίς να ανοίξεις ούτε ένα κανάλι η cpu στο cubase είναι στο 30% και βάλε!!! Αυτό με έχει προβληματίσει πιο πολύ απ όλα. Γι αυτό και επεγκατέστησα το v.g.2 αλλά και πάλι τίποτα...καρφωμένη!!! Θα το ξαναβάλω λοιπόν αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι. -Υποτίθεται οτι και το v.g2 kai to bfd έχουν U.B. άρα θα έπρεπε να δουλεύουν κανονικότατα !!! -Στο φάκελο με τα vst δε το δείχνει όταν ανοίγεισ το φάκελο αλλά το κουφό είναι όταν το ψάχνεισ στο spotlight στο δείχνει μέσα στο φάκελο vst.
  18. Τα προβλήματα με το mac δεν έχουν τελειωμό!!! Ενώ λειτούργησαν όλα μια χαρά τώρα έχω τα εξής προβλήματα: 1.Το virtual guitarist λειτουργεί μόνο σαν rewire παρόλο που στο spotlight το βρίσκει μέσα στα vst.Οταν πατάω το f11 δε το εμφανίζει στη λίστα με τα Plugins. Το path του υπάρχει αλλά δε το βρίσκει σα vst. 2. Ξαφνικά κ ενώ ήμουν έτοιμος να βολευτώ έστω και με rewire(δε με χαλάει καθόλου αν λειτουργεί)άρχισε το cubase τα γνωστά κλίκ!!!Ελεος!!! Τα έκανε σε ένα βαρύ project με 45 κανάλια και λέω κάτσε να ανοίξω ένα άδειο. Ανοίγω κενό και το performance χαλαρά είναι 30%. Κάνας mac user για βοήθεια??? Τα μόνα που έβαλα απο προγράμματα είναι το onyx kai to deeper.¨Ασχετα δηλαδή με μουσική και γενικά ελαφριά. Α,έκανα απεγκατάσταση το virtual guitarist και πάλι τίποτα!!!
  19. Τελικά σήμερα κατάφερα και μπήκα ιντερνετ και έτσι έκανα πιστοποίηση στο virtual guitarist 2. Το θέμα είναι οτι δε λείτουργει σωστά σαν αυτόνομο (δηλαδή καθόλου!ακόμα ήχο του δεν έχω ακούσει!).Επίσης μέσα στο cubase,στο κλασικό F11 δεν εμφανίζεται το v.g.2 . Δέν ξέρω τι έχει γίνει γιατί και την εγκατάσταση την έκανα ακριβώς με τις οδηγίες και το πατσάκι που λές για τους ιντελ το έχω βάλει. Τώρα υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που δεν την έχω προσέξει?...παίζει! τι να πώ? Το bfd συνεχίζει τα δικά του...έστειλα μειλ στην εταιρία αλλά ακόμα τίποτα.
  20. όχι έχεις δίκιο δεν έχω στείλει mail ακόμα γιατί περίμενα μήπως βρώ την άκρη μόνος μου με τη βοήθεια κάποιου συνφορουμίτη αλλά αν δε βρώ μέχρι αύριο θα στείλω. Γιατί πραγματικά με έχει ξενερώσει το θέμα. Και ας με κράξουν όσοι θέλουν,ναι ξενερώνω γιατί τα σπασμένα στο pc παίζουν αβίαστα ενώ τα γνήσια με έχουν ταλαιπωρήσει τόσο. Δε λέω έχουν τα καλούδια τους...update k.a. αλλά τι να το κάνω αν μου κάνουν τα νεύρα κουρέλια για να παίξουν? Και μη θεωρηθώ προκλητικός...
  21. το πρόβλημα με το bfd παραμένει ως έχει...το έβγαλα και το ξαναέβαλα με το τελευταίο update απο νετ και πάλι τα ίδια. Μου ζητάει κωδικό το βάζω μου λεει οτι το δέχτηκε επιτυχώς και με το που πάω να κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου τον ξαναζητάει αμέσως. πρίν έρθει το μακ είχα κάνει install to ίδιο πρόγραμμα στο pc μου. Μπορεί να έχει επηρεάσει αυτό και να μη δέχεται δεύτερη φορά τον κωδικό? πώς μπορώ να το βγάλω απο το πσ για να το δεχτεί στο μακ? επίσης πώς δέχεται τον κωδικό και αμέσως τον ξαναζητάει???
  22. Επίσης απ εγκατέστησα και τα δύο προγράμματα που είχαν πρόβλημα και αύριο ή μεθαύριο που θα βάλω το μακ ιντερνετ θα ξαναπροσπαθήσω. αν και το bfd δεν έχει σχεση με το νετ γιατί είναι με serial οπότε μάλλον κάτι άλλο παίζει...αύριο με ξεκούραστο μυαλό ξανά προσπάθεια!
  23. κοίτα eyes πως έχουν τα πράγματα απο μέρους μου : 1. που βρήκες δικά μου ποστ για κρακαρισμενα???Εγω όσες φορές εχω ποστάρει είναι για να ρωτήσω και ευχαριστώ όσους με έχουν βοηθήσει.Ποτέ δεν πρότεινα κάτι γιατι δεν θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο να προτείνω,έτσι απλά... 2. Δεν γκρίνιαξα για τίποτα!!!ποτέ δε το κάνω στη ζωή μου!!!ερώτηση έκανα αν δείς το ποστ μου. Το οτι δε λειτουργούν τα γνήσια προγράμματα με τον τρόπο που τα έβαλα προσπαθώ να λύσω γι αυτό και έκανα την ερώτηση. Πώς προκάλεσα??? Επι του θέματος: 1. to virtual guitarist δε λειτουργεί παρόλο που έχω ακολουθήσει κατα γράμμα τις οδηγίες.τα έχω κάνει βέβαια απο άλλον υπολογιστή συνδεδεμένο στο νετ.δεν το αναγνωρίζει το κλειδί του cubase. 2.το bfd παρόλο που μπαίνει κανονικά μετά ζητάει συνέχεια serial n. το οποίο αποδέχεται κ την ίδια στιγμή το ξαναζητάει. Επίσης οταν ανοίγει στο cubase δε λειτουργεί και απλά μένει το αποτύπωμα του μόνιμα στη οθόνη. Αυτά προς το παρόν και sorry στα υπόλοιπα μέλη εκτός eye για την ταλαιπωρία που υπέστησαν 2 μέρες. Για τον eye , αι....σαλάγατα!!!!οτι να ναι...οτι σου ρθει στο μυαλό το πετάς χωρίς να ξέρεις ... ασχολίαστο απο δω και πέρα,τραγούδα μόνος σου. Κάθε βοήθεια δεκή!!!
  24. Α, και κάτι ακόμη. Η εφιαλτική ασχετίλα της Iris που άνοιξε το θέμα, λες να σχετίζεται καθόλου με τη μακρά θητεία της στο κόσμο των κρακαρισμένων; Μήπως τελικά τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται και απαλούς λώκους; Σοβαρα??? Τι μας λες???το οτι δηλαδή βρέθηκα σε μια καινουργια πλατφόρμα πρώτη μέρα δε σου λεει τίποτα? μόνο τα κρακαρισμένα που χρησιμοποιούσα σου φταίνε ??? Αν εσύ λοιπόν είσαι τόσο μάγκας που σε όλη την πορεία σου χρησιμοποιείς μόνο γνήσια,ΜΠΡΑΒΟ!!! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση...δεν έχεις το δικαίωμα να το παίζεις Χριστός σε ένα φορουμ που μπαίνουμε για να μάθουμε...Πήγαινε σε καμια εκκλησία κυριακή πρωί να κάνεις κήρηγμα!!! έδωσα κάποιες χιλιάδες ευρώ για γνήσια προγράμματα και θα μας τι λές κιόλασ???κοίτα τον δίκο σου τον απαλό λώκο και άσε τους άλλους...έμαθες με γνήσια κ ξαφνικά είμαστε όλοι κατωτεροί σου???σώπα ρε φίλε... Μαλάκες με τα σπασμένα , μαλάκες και οταν τα πέρνουμε γνήσια.... ¶κου εφιαλτική ασχετίλα...έλα να τα βάλεις εσύ καλύτερα που έχω γεμίσει με μαλακισμένα usb όλες τις θύρες για το βίτσιο κάποιων εταιρειών !!!
  25. δεν είναι συνδεδεμένο γιατί ακόμα παλεύω να το συνδέσω...(έριξα το βάρος στα μουσικά).θα το δοκιμάσω και έτσι πάντως. το bfd το ανοίγω μέσα στο cubase και οχι μόνο δεν λειτουργεί αλλα μένει και το interface του παγωμένο στην οθόνη και δε φεύγει με τίποα.πολύ κουφό για γνήσιο πρόγραμμα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου