Προς το περιεχόμενο

cocobill

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή cocobill

0

Φήμη

  1. γεια χαρά παιδιά... ποια από αυτά λέτε να πάρω?για ηχογράφηση φωνής τα θέλω κατά βάση. Ποιο είναι καλυτερο κατά την γνώμη σας? http://www.thomann.de/gr/akg_c214_bundle_2.htm http://www.dv247.com/microphones/rode-nt1000-recording-bundle-with-ntsm6-pop-shield-and-shockmount-and-flexi-screen-lite--86626 Και κάτι άλλο...στο rode nt1000 στο bundle εχει και το reflection filter ενώ στο άλλο όχι. Δηλ αξίζει πχ να πάρω το akg χωρίς το reflection και για ηχομόνωση να κάνω κάτι diy??η να προτιμήσω το rode? Y.Γ εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια λεφτά.
  2. οταν λες προβλήματα τι εννοείς??
  3. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Professional-Sound-Cards/Lexicon-Sound-Card-Omega-11-74-OMEGA-STUDIO.htm Γεια χαρά παιδιά...Εχω την παραπάνω κάρτα.Θέλω να μου πείτε κατα πόσο είναι καλή για ηχογραφίσεις φωνητικών με την προυπόθεση να ηχογραφώ με ένα καλό μικρόφωνο(πυκνωτικό).Θα έχω κάποιο πρόβλημα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου