Προς το περιεχόμενο

Nikost92

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Nikost92

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για τις συμβοτλες. Να κανω ακομη 1 ερωτηση: Αυτο το online καταστημα που δινετε τα λινκς ειναι ελληνικο; Γιατι ειδα κατι για greek store εκει. Το ρωταω για να ξερω ποσο θα χρειαστει να περιμενω για να μου ερθουν αν τα παρω απο εκει. ΥΓ: σε τι ακριβως χρησιμευει το πολυεφε;
  2. οχι βεβαια ξερω πως κατι επαγγελματικο ξεφευγει σε 800++ απλα θελω κατι ερασιτεχνικο που δεν θα το μετανιωσω σε 1 με 2 εξαμηνα. Γιαυτο κανω υποθεσεις για την τιμη.
  3. Χμμ. Λοιπον αυτο για το να τσεκαρω τον ηχο σε καποιο καταστημα μου ειναι καπως επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο κιθαρες,ειδικα ηλεκτρικες. Οσο αφορα το μπατζετ ποσο πιστευεται πως πρεπει να δωσω για ενα καλο συνδιασμο; Μιας κ ειμαι ασχετος απο το θεμα. Τα 200 ευρω τα ανεφερα μιας και δεν θελω κατι πολυ εππαγγελματικο γιατι οπως ειπα ειμαι αρχαριος. Μπορω να δοσω κατι παραπανω αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια. Ευχαριστω για τις συμβουλες για υλικο κ μαθηματα. Θα μ φανουν πολυ χρησιμα.
  4. Εεε σκοπευω σε μεταλ/ροκ. Για το μπατζετ τωρα πιστευω πως μπορω να δοσω αρχικα 200 ευρω το πολυ.
  5. Καλημερα. Δεν ξερω αν εχω κανει το post στο σωστο section αλλα χρειαζομαι 'λιγη' βοηθεια. Σκοπευω να αρχισω να ασχολουμαι με κιθαρα κ συγκεκριμενα ηλεκτρικη. Ασχολουμουν λιγο με πιανο αλλα βλεπω πως δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους στοθεμα παρτιτουρες κλπ. λοιπον αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: τι θα πρεπει να αγορασω σαν αρχαριος; Τι ηλεκτρικη κιθαρα για αρχη κ τι αλλα. Πχ ενισχυτες κλπ επισης αν υπαρχει καποιο site με οδηγειες για εκμαθηση κιθαρας σε αρχαριους κλπ. Ευχαριστω για την υπομονη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου