Προς το περιεχόμενο

jose

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    43
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jose

0

Φήμη

  1. jose

    I' m a Ram- 4WD

    Με το χερι στη καρδια, νομιζω πως παρατηρω το μονιμο φαινομενο με τους κιθαριστες να ειναι πιο δυνατα απο οσο πρεπει. Η συνθεση ειναι μετρια προς το καλο. Παιγμενη αρτια. Αλλα στο θεμα παραγωγης εκει εχεις πολυ δουλεια φιλε μου. Τα τυμπανα σου ακουγοντε λες κ ειναι παιδικο παιχνιδι απο τα jumbo, η πολυ ωραια δουλεια που εκανες στη κιθαρα σου ρχεται μπουμεραγκ γιατι ακουγεται ακομα πιο πανω κ απ τη φωνη. Σε 1 φαση ψαχτο λιγο ακομα με τις εντασεις. Οσον αφορα το θεμα του ρυθμου, στο τελος το σολο ειναι εντελως αρυθμο. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω σε κιθαριστες οτι ο μετρονομος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου
  2. Να ζητησω επισης συγνωμμη απο τον audiocostas επειδη μπορει κατι τετοιο να φανταζει ως υπονομευση του ποσταρισματος του. Οχι φιλε μου, ειναι αξιολογη η προσπαθεια σου μονο που δεν εχει αντικρισμα στη πραγματικοτητα, δεν ειναι δυνατον με τα σημερινα δεδομενα μουσικων σκηνων να τεθει σε ισχυ. Η μονη λυση ειναι πλεον να διοργανωνουμε τα gigs μονοι μας , εμεις οι μουσικοι των συγκροτηματων.
  3. Κρατιομουν να μην απαντησω αλλα δε μπορω τελικα. Φυσικα ενα τετοιο συμφωνητικο κανεις μαγαζατορας δε βαζει τζιφρα, γιατι τους βολευει να κανουν συμφωνιες under the table παρανομες κ λαμογιαρικες, γιατι ειναι σε πλεονεκτικη θεση κ αν θελουν πληρωνουν κ φυσικα οσο θελουν, κ μπορουν ανα πασα στιγμη να τις αλλαζουν χωρις εμεις οι μουσικη να πουμε κουβεντα. Κ φταιμε εμεις σε αυτο γιατι δε δινουμε σημασια κ αγνοουμε τα δικαιωματα μας. Κ ολα αυτα γινοντε υπο την ανοχη ξερετε ποιων... Το πιο πιθανον ειναι αν δειξεις ενα τετοιο συμφωνητικο σε μαγαζατορα να γελασει κ να σου πει ευγενικα " αμε στο καλο παλικαρια μου κ καλη τυχη next time "
  4. E ναι , οι χωροι ειναι εντελως ακαταλληλοι, αλλα παρ ολα αυτα θα ακολουθησω μεσα μου τη φωνη της λογικης κ της καλυτερης συμβουλης που μου δωθηκε εδω κ θα πω " jose, αρε το μπασσακι σου κ περιπατει, συνεχιζε να παιζεις τη μουσικη που αγαπας το thrash metal" Σας ευχαριστω, κ το κλεινω εδω το θεμα. Τωρα αν εχει καποιος αλλο να προσθεσει δεκτο.
  5. Φιλε Νεστορα πολυ απλα , κ οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν τον κανονα. Αν ο μαγαζατορας αυτος γουσταρει αυτο που κανει κ δεν ειναι λατρης τσιγκολελετας κ φραγκοφονιας, κ ειναι ροκακιας με τα μπουνια τοτε καλως σας τη λεει. ΓΙατι πιθανον να χει κ θαμωνες ροκακηδες μεχρι τα μπουνια κ εσεις παιζοντας εμπορικα του χαλατε απλα τη πιατσα.
  6. Δε καταλαβαινω γιατι τοση πολλη αρνητικη κριτικη μαζεμενη. Το παλικαρι στο 1 του ποστ ειπε οτι αυτο ειναι απλα ο οδηγος του κομματιου. Οχι η τελικη προσπαθεια. Ειναι απλα μια κινηση να μας πει, ναι ειμαστε κ εμεις εδω κ θελουμε τη γνωμη σας. Νομιζω οτι για οδηγο ειναι πολυ καλο κ αναμενουμε απο τον φανκυ οταν καταληξει στη τελικη του μορφη να μας το δωσει να το ακουσουμε. Παιδια συνεχιστε κ καντε αυτο που πρεπει.
  7. Αλεχαντρο οσα λεω δεν ειναι καινουρια , κ πολλοι την εχουν πατησει , κ επειδη υπαρχει θεματακι οπως ειδαμε, ισως κ ταυτιση αποψεων. Εξακολουθω να πιστευω πως η φαση του συμφωνητικου δεν παιζει, επειδη ακριβως πρεπει να κοπουν παραστατικα κ να τηρηθουν τα μινιμουμ της συμβασης για τον μουσικο, που εαν δεν εισαι γνωστο ονομα κανενας μαγαζατορας δε ρισκαρει κ αν μιλησεις για τετοια σου ριχνει πορτα. Τα λεω γιατι το βιωσα κ αυτο Οσο για την ιστορια με τα σφηνακια , ειναι μια καλη ιδεα, αλλα δε το καναμε γιατι νομιζαμε οτι κατι θα παρουμε στο τελος, χαχα. Θα θελα να βλεπα τη φατσα του λαμογιου αυτου οταν θα το λεγαμε στο μικροφωνο. Α ρε γλεντια. Να δω μετα κ εμεις πως θα φευγαμε. χαχα
  8. Παιδες ευχαριστω, ας γινει η αφορμη αυτο το θεματακι να αλλαξει η κατασταση οσο γινεται. Εστω κ ενας να γινει σοφοτερος διαβαζοντας το ειναι κερδος. Ακομα περιμενω ιστοριες κ εμπειριες απο τους παλιοτερους για παρομοιες καταστασεις. Κ ναι δε φταινε μονο οι μαγαζατορες, φταιμε κ εμεις οι μουσικοι που το αφησαμε να γινει τοσο ανεξελεγκτο. Κ παλι αν σας κουρασα, θελω να ξερετε οτι δεν ειναι απο το μεμονομεμο αυτο περιστατικο, αλλα απο πολλα μαζι απανωτα χαστουκια απο διαφορα περιστατικα. Σας ευχαριστω για την υπομονη σας
  9. καλο, κ η φωνη μου αρεσει. Κ ψαγμενος στιχος. Σε καλο δρομο ειστε
  10. Να ξεθυμανω κοματακι δυσκολο, να σταματησω να γραφω σελιδες γι αυτο το θεμα, ναι. "Δε μιλάω για αλλαγή μουσικής ταυτότητας και λοιπά. Δόξα να'χει ο Yalambis πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που αν δεν ήσουν mainstream δεν είχες στον ήλιο μοίρα" Θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις εδω?
  11. Να επισημανω Νικο οτι αυτο δεν ειναι οργη της στιγμης για το γεγονος αυτο. Ειναι οργη γιατι ξεχειλισε το ποτηρι με τη καταντια αυτη. Παιζω πανω απο 10 χρονια σε σχηματα κ βλεπω οτι οσο παει κ χειροτερευει η κατασταση. Το γεγονος οτι χρησιμοποιησα το ονομα κακομοιρογλου ειναι απο ειρωνια. Δεν ειμαι τετοιος. ΕΙμαι περηφανος που παιζω τη μουσικη που μου αρεσει κ περηφανος που αρεσει σε πολλους αυτο που βγαζω μουσικα. Κανω που λες βολτες σε πολλα μαγαζια , κ τι βλεπω? Σχηματα αμφιβολου ποιοτητας που με κανει να αναρωτιεμαι τι το ιδιαιτερο εχουν, κ ομως μαζευουν κοσμο σα προεκλογικη εκστρατεια χρησιμοποιοντας τετοιες μεθοδους κιολας. Η απλα καποιος εχει σπρωξει φραγκα κ εβαλε μανατζαρεους κ τον διαφημισαν η επειδη επειδυκνυει ενα καλλιγραμμο κορμι επι σκηνης αμφιβολου φωνης , η το χειροτερο η νεα μοδα. Κανεις ατελειωτα medleys, κ αλεθεις στο μιξερ απο rorry gallagher μεχρι Ευλαμπια κ Καλομοιρα ακομα. Κ φυσικα οι φωνες δεν ειναι παντα καταλληλες για ολα τα ειδη με αποτελεσμα να γινεται τρελλο καλαμπορτζιλικι κ φυσικα για να πιασουν ολα τα ειδη μουσικης κ να ικανοποιησουν το κοσμο. Επισης εαν εχουν κλεισει ποσοστα απο τη καβα, θα ακουσεις καποια στιγμη " περνατε καλααα? ναιιι Δε βλεπω ομως να πινετε ρε παιδια" να τα αρπαξουν κ απο κει. Κ ποιος ο λογος να πας να δεις ενα τετοιο σοου ποτ πουρι? Δε πας καλυτερα σε ενα κλαμπ με dj? Λιγοτερα θα δωσεις. Κ φυσικα σε ενα τετοιο παιξιμο fast forward τραγουδιων θυσιαζεται η ποιοτητα η εκτελεστικη κ ερμηνευτικη. Αρα κ τσιγκολελετες στο μενου, αφου αρεσει στη χ μεριδα ατομων, κ στα @@ μας η μουσικη σας ταυτοτητα. Οι φιλοι μου απ την αλλη δε θα με πουν φραγκοφονια γιατι θα τους εξηγησω. Οσοι ομως δεν ειναι φιλοι μου κ ηρθαν να με δουν? Ξερεις τα κακα νεα μεταδιδοντε με μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα καλα. Αυτα τα ολιγα παλι. Ελπιζω να μη σας κουρασα με ολο το θεμα αλλα ειμαι αγανακτισμενος οσο δε παει
  12. Απο προσωπικη εμπειρια μιλοντας παντα, τετοια μαγαζια ΔΕΝ θα κλεισουν, γιατι ο ιδιοκτητης ειναι πονηριδης. ΞΕρει που τα κανει αυτα. Τα κανει πχ σε εμενα που κανω περιστασιακα gigs κ οχι πχ στους "Carabella's balls" οι οποιοι παιζουν συχνα κ εχουν λαο απο πισω τους, κ εχουν τα @@ να του πουν , οχι ρε μεγαλε, αν μας θες θα δεχτεις τους δικους μας ορους αλλιως παμε αλλου, κ εκει τους δεχοντε κ κανουν μωκο. Σε εμενα που με λενε " Κακομοιρογλου" κανουν τις μαγκιες , γιατι ξερουν οτι ειμαι χομπιστας κ κανω τη κ....λα μου κ ξερουν οτι δε μπορω να τους βλαψω. Μια αλλη λυση ειναι να προσλαβεις μανατζερ που να σου κλεινει δουλειες, που να ξερει που να παει κ με ποια μαγαζια εχει κονε. Βεβαια ο μανατζερ κοστιζει κ πρεπει στην αρχη να σπρωξεις φραγκα , ελπιζοντας στο μελλον οτι θα τα παρεις πισω , κ ρισκαρεις γιατι μπορει να μπεις κ μεσα απ την αλλη.
  13. warwick να σου διευκρινησω οτι μας ελεγε στις διαπραγματευσεις 10 με ποτο. Μετα αλλαξε η φαση , μολις ειδε οτι αρχισε να μαζευεται κοσμος. Τι μπορουσες να κανεις εκει κ ενω εχει αρχισει το event? Nα τον κανεις ρομπα απο το μικροφωνο? Μετα πως φευγεις απο κει μεσα? Εγω πρωσοπικα αρχισα να υποψιαζομαι οτι η βραδυα δε θα χει καλη καταληξη λιγο μετα το soundcheck, οταν μας ειπε οτι συχνα πυκνα του κανουν επισκεψεις απο το ΙΚΑ οταν εχει live ( γιατι αραγε). Ωστοσο μου ερχεται στο μυαλο οτι το μαγαζακι αυτο θα κλεισει η θα μεταφερθει αλλου κ κανει κλεψιες μιας κ δε τον νοιαζει το αυριο αφου η θα κλεισει η θα παει αλλου. Η ουσια ειναι οτι απ αυτη την ιστορια σχεδον παντα ζημιωμενος βγαινεις.
  14. Αυτη τη φορα θα συμφωνησω μαζι σου. Κ οχι μονο αυτο, θα θελα να μας πουν κ περιπτωσεις απατεωνιας κ πως τις χειριστηκαν. Η εμπειρια τους θα ειναι χρυσαφι κ η συμβουλες τους. Το γεγονος οτι ακομα δεν εκλεισαν 24 ωρες κ φτασαμε ποσες σελιδες κ ποσα views επι του θεματος με χαροποιει. Γιατι πλεον δεν ειμαι μονος. Υπαρχει προβλημα μεγαλο κ υπαρκτο. Κ πολυ θα θελα να ακουσω απο τις λεγομενες παλιοσειρες πως αντιμετωπισαν τις λακουβες κ τις κακοτοπιες.
  15. Πριν λιγο ειδα οτι κ παλιοτερα ειχε ανοιχτει ενα παρομοιο θεμα. Κ ειπωθηκαν πολυ σωστα πραγματα. Κ θα θελα να παραθεσω οσα ειπωθηκαν κ ηταν πραγματι αξιολογα γιατι η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως "Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών έχουν ξεφύγει! Πλέον οι μουσικοί παίζουν σχεδόν τζάμπα! Οκ..Δεν απαιτούμε τρελά μεροκάματα..αλλά δεν δέχονται να δώσουν ούτε καν τα βασικά..η αυτά που δικαιούμαστε τέλος πάντων! Δεν δέχομαι να κάνω πρόβες..εξάσκηση..μελέτη..soundcheck..κουβάλημα κτλ κτλ..Και να πληρώνεται καλύτερα ο σερβιτόρος και ο μπάρμαν.. Βέβαια δεν μου φταίνε αυτοί..αλλα μην ξεχνάμε ότι μια μουσική σκηνή ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στην μπάντα και στους καλλιτέχνες που παίζουν εκεί για να βγάλει τα κέρδη της..δηλαδή δεν θα πας να πιεις ποτό εκεί χωρίς να έχει ζωντανή μουσική.. Live bar/club/music/etc stage χωρίς live δεν υφίσταται... 'Ετσι δεν είναι? Θα έπρεπε να μην ξαναπαίξει κανένας μουσικός για να δουν όλοι αυτοί πόσο ανάγκη μας έχουν...αναρωτιέμαι πότε θα έρθουν καλύτερες μέρες... Αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους διότι η ελληνική νοοτροπία είναι να θεωρείται "μάγκας" όποιος καταφέρνει να μην πληρώσει αυτούς που εργάζονται γι'αυτόν. Και αυτό βρίσκει ως πρώτα θύματα όσους παράγουν ένα πνευματικό έργο, το οποίο για τον κάθε άξεστο "επιχειρηματία" δεν έχει υλική υπόσταση (όπως πχ ένα αυτοκίνητο), οπότε αυτοδικαιολογείται για την προσπάθειά του να κλέψει τον άλλον. Και βεβαια το κλασσικο υφακι στεναχωριας οταν σου δειχνουν στις 5:00 το πρωι το μισοαδειο μαγαζι και σου λενε "Δεν ειχαμε κοσμο σημερα..να σου δωσω τα μισα γιατι ουτε κι εγω βγαινω;". Βεβαια...στις 5:00 το πρωι λογικο ειναι το μαγαζι να εχει 2-3 τραπεζια...Ομως γι'αυτον ειναι πιο λογικο ειναι να κανει αυτη τη συζητηση στις 5:00 κι οχι στις 1:30-2:00 που ολοι χορευουν απο κατω και συνηθως ανοιγουν και 2-3 κασονια σαμπανιες ΑΛΛΑ οταν το μπουκαλι το ποτο κανει ΛΙΑΝΙΚΗ 12 ευρω(οποτε χοντρικη πολυ πιο κατω - και ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και μπομπα.... ) και βγαζει 12 ποτα τα οποια πωλουνται 8 - 15 το ενα = 96 - 180 ευρω, χωρια που πολλες φορες δεν ειναι καν το ποτο μεσα στο εισιτηριο, ε,τοτε ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....Ετσι δεν ειναι? Πανω απο ολα πρεπει να κανεις ΠΡΙΝ το live ξεκαθαρη και ξερη κουβεντα με το αφεντικο.Και οταν λεω ξερη και στεγνη,εννοω μεταξυ αλλων την αμεση ερωτηση "αν δεν ερθει κοσμος τι θα παρουμε ?" .ΔΕΝ αφηνουμε κανενα περιθωριο για ειρωνικα βλεμματα,ψαρωτικες μαλακιες,"θα τα βρουμε"(αοριστια) "μην αγχωνεσαι" (στεγνη ειρωνεια),και ΔΕΝ χρειαζεται να περιμενουμε με τις ωρες το αφεντικο σαν ηλιθιοι μεχρι να εμφανιστει - με το πασο του - ,να απανταει στα κινητα συνεχεια,να κανει τις δημοσιες σχεσεις του με τον ενα και με τον αλλο και στο τελος να μας πεταξει και μια ελεημοσυνη σημασιας. Δεν εννοω οτι πρεπει κανεις να το παιζει ιστορια και μυστηριος,αλλα αν το καθε αφεντικο εχει εμφανως περιφρονητικη / υπεροπτικη συμπεριφορα πρεπει να τον γραφουμε στα π@π@ρια μας και να φευγουμε.Αλλιως εχει κερδισει αμεσως το πανω χερι και κανει οτι θελει. Μονο οταν θα αλλαξουμε νοοτροπια σα λαος σε αυτο θα βαλουνε καποτε μυαλο. Και για να μη μου την πεις κανεις,δεν εννοω οτι πρεπει ο μουσικος να εχει το πανω χερι. Πρεπει να ειναι και οι δυο ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου