Προς το περιεχόμενο

dimsofos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimsofos

0

Φήμη

  1. Μπηκα στο site της ελληνικης εταιριας που βγαζει του μαγνητες ΤΑΠ και ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα απο την ποικιλια. Η απορια μου βεβαια ειναι ειναι οτι το δειγμα που ακουγεται στο μοντελο μαγνητη TAP energy μπουζουκιου ειναι σαν να ακουω οργανο απο μικροφωνο (εγω προσωπικα ακουω και τον ηχο του δωματιου αν δεν με γελουν τα αυτια μου.) Επισης αυτο που με εκανε ακομα πιο καχυποπτο για την εγκυροτητα του δειγματος ειναι οτι στο αναλογο μαγνητη που ενσωματωνει και μικροφωνο ειναι εμφανης η παρουσια του μαγνητη. Παραθετω τα δυο link παρακατω και περιμενω αποψεις οσο αφορα την εγκυροτητα των παραπανω. ΤΑΠ energy. http://www.tap.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=122&lang=el ΤΑΠ Α-Μ acoustic http://www.tap.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=123&Itemid=134&lang=el
  2. Εγω παντως χωρις προσωπικη εμπειρια σου προτεινω να δεις τον Carlos CP-1 Vicente Ο τυπος ζει στο βερολινο. Σου παραθετω βιντεακι που παιζει ο ιδιος με μια φλαμενκο κιθαρα με το συστημα αυτο. Κοιτα επισης στο site http://www.carlosjuan.eu ! ελπιζω να βοηθησα.. ;)
  3. Kem electronics στην Αθηνα.Εγω τουλαχιστον απο κει πηρα την duet.
  4. dimsofos

    Απλως δείτε το!

    Κυριοι μαλλον δεν εχετε ακουσει ποτε σας Νικο Μαμαγκακη ;D ;D ;D Ο τυπος εγραφε ετσι απο την δεκαετια του 80 .. ασε που η ταινια ειναι απαιχτη. στην αρχη του trailer ακουτε το μπουζουκοfuzion..
  5. οκ καταλαβα τι ενννοεις αλλα.... ολη αυτη η αναλυση εχει να κανει με την ρυθμικη αγωγη του συρτου και οχι του λαουτου. ξαναβλεποντας το video ξεκινας με τα μπασα της κιθαρας που παιζει καθαρα 2/4 στο οποιο φυσικα δεν αντιλεγω μιας και ο ρολος της στην αρχη ειναι κατι σαν μετρονομος.(δινει το tempo του συρτου) Στην συνεχεια ομως παραμενει σε αυτη την φορμα και πανω σ'αυτο ενσωματωνεται και το μπασσο που ισοπεδωνει με το 2/4 και ακυρωνει οποιαδηποτε προσπαθεια σου να παιξεις 4/4 με το λαουτο. Μια ωραια ιδεα ειναι να βαλεις το μπασσο να παιζει στο 1 και στο 4 1 2 3 4 5 6 7 8 τουμ τα τουμ τα Το εκανε και παλια στα Ξυλουραιικα ο Ψαρονικος (πχ. την μανα μου την αγαπω)
  6. Οσον αφορα την βουρτσα η σκουπα η οπως θελετε πειτε το ειναι στην ρυθμικη αγωγη του. Εσυ στο βιντεο παιζεις 2/4 (δε σε αδικω οι πιο πολυ συγχρονοι λαουτιερηδες αυτο κανουν, ασε που τους καπελωνει και η κιθαρα που τα σαρωνει ολα με το τουμ-πα τουμ-πα ) Στις παλιες ηχογραφησεις η ρυθμικη αγωγη ειναι συνθετο 4/4. δηλαδη ο ρυθμικος κυκλος ειναι του λαουτου ειναι 2 μετρα των 4/4 και με τονισμο τις αδυναμα μερη του μετρου. Αναλυτικα.. 1 2 3 4 5 6 7 8 ουν τα τα ουν τα ουν τα ουν: το φτερο(πενα) προς τα κατω αλλα οχι τονισμενο τα : το φτερο (πενα) προς τα πανω και τονισμενα εδω πρεπει να ακουστει το λαουτο στο 3 υπαρχει παυση δοκιμασε το και στην κιθαρα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα παιζε με πεμπτες οχι ματζορε η μινορε ακορντα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου