Προς το περιεχόμενο

thomaid

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    music
  • Τόπος
    athens

Συμμετοχή thomaid

0

Φήμη

  1. τελικά απο οτι διαπιστώνω αν ο thomman και ο καθε thomman δεν τα στέλνει με αλλη ταχυμεταφορική πχ DHL απο την αρχη μεχρι το τελος,ισως ειναι καλύτερα να αγοράζουμε απο εκεί που μπορούν να τα στείλουν η απο τα εδώ καταστήματα γιατί μαλλον η ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ για τους δικούς της λόγους λειτουργεί με αυτο το σύστημα.! να συμπληρώσω οτι υστερα απο καμμιά δεκαριά τηλεφωνημάτων που εκανα σε διάφορες υπηρεσίες των ΕΛΤΑ με ενημέρωσε ενας προιστάμενος διανομής, οτι πρέπει πριν παραλάβω να τσεκάρω και μάλιστα να το ανοίξω μπροστά στο διανομέα οταν το δεμα εχει τρύπες και φθορές. Αντίθετα σε επικοινωνία που ειχα με ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ υποστηρίζουν το αντίθετο.!
  2. πέρα απ οτι βιαζόταν και ήθελε να μου το παραδώσει στο πεζοδρόμιο και οχι στον οροφο της κατοικίας,πηρε μπροστά μου τον προιστάμενο του,ο οποιος με επιβλητικό ύφος και με φωνές μου ειπε να μην το ανοιξω.!
  3. Γεια και χαρα. Ειχα κάνει μια αγορά απο thomman και μου εφερε το δεμα η ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Η εξωτερική κούτα(συσκευασία) ηρθε γενικά σε κατάσταση ταλαιπωρίας(οκ ειναι αποδεκτο λογω μεταφορών),αλλά με μια τρύπα στα πλάγια η οποία τελικά ειχε διαπεράσει και την εσωτερική συσκευασία του προιόντος(μεγεθος παλάμης). Τα προστατευτικά με αερα ηταν τοποθετημενα μονο στον πατο και δεν κάλυπταν ολο το εσωτερικό κουτί του αντικειμένου και γιαυτο νομιζω οτι ανοιξε και η τρυπα στην εσωτερική συσκευασία. Οταν το εφερε ο κουριερ του ειπα για την τρύπα και οτι πριν το παραλάβω(υπογραφή) να ανοιξουμε την εξωτερική κούτα για να δούμε τι εχει γίνει μέσα. Αρνήθηκε και απάντησε οτι απαγορεύεται να το ανοίξω μπροστά του λογω του απόρρητου της αλληλογραφίας και οτι πρεπει να το παραλάβω και μετα οταν φύγει να κανω οτι θέλω. ??? τελικά τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις? ευτυχώς ως εκ θαύματος δεν ειχε κτυπηθεί το όργανο.! ευχαριστώ για την βοηθειά σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου