Προς το περιεχόμενο

Sunjaman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sunjaman

0

Φήμη

  1. Άντε και είναι parts.. Άντε και μια φτιάχνει το water slide, άντε και μπαίνει στην διαδικασία να φτιάξει neck plate (πράγμα απίθανο), θα έβαζε logo της gorilla? που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της;; Περίεργα πράγματα...
  2. τους ξαναέστειλα και μου απάντησαν το παρακάτω: "If there ever was a Gorilla guitar it was probably produced somewhere between 1986 & 1990 as we don't have records for these years. Gorilla was started in 1985."
  3. Λοιπόν.. Η pignose / gorilla μου απάντησε στο mail ότι η εταιρεία τους δεν κατασκεύασε ποτέ κιθάρες....
  4. Το resoncast είναι ουσιαστικά το mdf των μουσικών οργάνων, το ανέπτυξε η ibanez αν δεν κάνω λάθος, και καλά έχει κάποιες μουσικές ιδιότητες, αλλά δεν το πιστεύω. Σε κάθε περίπτωση είναι μηδαμινής αξίας το body. όσο για το γιατί δεν πήγα εκεί να του την φέρω κολάρο... Είπαμε.. ήμουν πιτσιρικάς.
  5. Σαν κιθαρίτσα τι λέει; Ανοίγεις πληγές. Αυτή η κιθάρα έχει ένα ιστορικό.. Όπως προείπα την αγόρασα καινούργια το 2005 από έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ με μουσικά όργανα στην ομόνοια. Πιτσιρικάς εγώ τότε, δεν είχα ιδέα τι μου γίνεται, την πήρα (230 ευρώ). Μετά από μια εβδομάδα, μουγκάθηκε. Την άνοιξα και το τι βρήκα μέσα δεν λέγεται. Ο τύπος την είχε γδύσει και την είχε φορτώσει με ότι παλιατζούρα του είχε περισσέψει, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα πάντα σκουριασμένα, ψυχρές κολλήσεις παντού, οι μαγνήτες από την σκουριά μοιάζαν να τους έχουν ανασύρει από ναυάγιο. Κομμένη άκρη από ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ κόντρα στο vol pot για να μην παίζει πάνω στο body. Χάος. Το body από resoncast. Το περίεργο σε όλα αυτά είναι ότι η ταστιέρα της δεν παίζεται! είναι μακράν η καλύτερη και πιο βολική ταστιέρα που έχω παίξει ποτέ! Παίζει ρόλο βέβαια ότι με αυτήν έμαθα να παίζω, αλλά όσοι έχουν παίξει το ίδιο λένε, και δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά μια ταστιέρα maple/rosewood. Φυσικά δεν αναγράφει χώρα προέλευσης. Αφου άλλαξα όοοολα τα ηλεκτρονικά, ήταν μια κανονική φθηνή κιθάρα, τίποτα παραπάνω. Παρόλα αυτά σε κάτι αμερικάνικα φόρουμ που έψαχνα αυτές τις μέρες βρήκα 2-3 με κιθάρα gorilla και λένε τα καλύτερα. Πιθανόν να είχε από την "μαμά" της καλύτερους μαγνήτες από αυτούς που βρήκα εγώ μέσα.
  6. ναι τώρα μπήκα το είδα! thnx. θα στείλω mail να δω τι γίνετε!
  7. καλημέρα, κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ.. αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω τίποτα. μπορεί να είναι και συλλεκτική και να μην το ξέρω..
  8. Sunjaman

    i dont got the blues yet,but i try...

    κράτα την!!! βρες πρώτα τον ήχο σου και μετά βλέπεις τι να πάρεις. άμα σφυρίζει επειδή κάτι παίζει λάθος με τα ηλεκτρονικά δεν είναι τίποτα, είναι ότι πιο εύκολο να φτιάξεις στην κιθάρα. πάντως είναι πολύ νωρίς να κάνεις αγορά, βρες τι θες να παίζεις, δες πως θα το παίζεις (χέρι με χέρι διαφέρει) και μετά αφού έχεις μια βάση προχωράς σε κάτι καινούργιο να σου ταιριάζει καλύτερα. το πολύ πολύ βάλε κανά αυτοκόλλητο να μην βλέπεις την γρατζουνιά να μην σε ξενερώνει.
  9. ο τύπος που την πήρα μεγάλος απατεώνας τι να λέμε. όσους ξέρω που είχαν αγοράσει το οτιδήποτε από εκεί έχουν την ίδια άποψη, τέλοσπάντων. Δεν έχω δει ποτέ και πουθενά παρόμοιο όργανο, και έλεγα μήπως ξέρατε τίποτα σχετικό. στην τελική μάλλον μου πούλησε συναρμολογημένα περισσεύματα. Αφού την πήρα στόλισε μια ίδια τελευταία στην βιτρίνα, αν υπάρχει κάπου εκεί έξω ο τυχερός που την πήρε ας επικοινωνήσει να μοιραστεί την εμπειρία του... Πέρα από την πλάκα έχει δει κανείς ποτέ τιποτα σχετικό; Επισυνάπτω φωτογραφίες με logo
  10. Καλημέρα, είχα αγοράσει πριν χροοοοοοονια από έναν απατεώνα στην ομόνοια, μία κιθάρα μάρκας gorilla. Το logo είναι ίδιο με των ενισχυτών gorilla, αλλά από τότε όσο και να ψάχνω δεν έχω βρει ποτέ κιθάρα gorilla.. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;
  11. thundersteel ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό ακριβώς έψαχνα! Η διαδικασία που περιέγραψες είναι ακριβώς αυτή που είχα στο μυαλό μου. Πολύ καλή δουλειά με τις κιθάρες, και όντως το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.
  12. ναι έξυσα και το sealer.. Είναι πάντως άλλο το sealer και άλλο το αστάρι. το sanding sealer όμως είναι το ίδιο με το απλό sealer; Χαμός... plz βοήθεια..
  13. φαίνεται πολύ καλό. Μπράβο.. thnx για την βοήθεια
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου