Προς το περιεχόμενο

ElGuitarrista

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Πειραιας

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ElGuitarrista

0

Φήμη

  1. Επειδή παρατηρώ σαν νέος μετά απο εκτενή ανάγνωση θεμάτων πως οι συζητήσεις πάντα ξεφεύγουν, θα επαναφέρω το θέμα. Πιστεύετε οτι το BOSS GT Pro (η rack έκδοση του GT 8 με περισσότερες δυνατότητες & καλύτερη ποιότητα ηλεκτρονικών) είναι μια καλή επένδυση για κάποιον που δεν έχει/ δεν θέλει ένα κάρο πετάλια στο RIG του αλλά θέλει σοβαρό ήχο; Γιατί κολήσατε στην εξομοίωση καμπίνας;Δεν προσφέρει μόνο αυτό...Κατεβάστε το manual η χαζεψτε & λίγο στο official site τα ηχητικά samples για να καταλάβετε την έννοια του Dual-COSM ή τα 15 ταυτόχρονα εφέ με οποιαδήποτε σειρά αλυσίδας. Τον τελευταιο καιρό σχεδιάζω το δικό μου RIG και πιστεύω πως με ενα Dunlop 535Q, ένα MXR 10 Band Equalizer και το Boss GT Pro θα είχα υπεραρκετές δυνατότητες για ηχογραφήσεις αλλά και live stage. Περιμένω απόψεις!
  2. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για EQ Pedal, τσέκαρε και το 10-Band Equalizer της MXR.Το αντιστοιχο χρησιμοποιούσε και ο Randy (αν και το καινούριο είναι reissue) και κατα την ταπεινή μου άποψη είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου