Προς το περιεχόμενο

kapnos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kapnos

0

Φήμη

  1. Ναι ρε ανθρωπε , φυσικα!!!! Εχω μελετησει αρκετα το " Chopbuilder: The Ultimate Guitar Workout" , προσωπικα στην Fusion φαση μου αρεσει παρα πολυ.
  2. Χαχαχαχαχαχα...............την δοκιμαζω μαν!!!!! Αν και επαγγελματιας μουσικος δεν ντρεπομαι να δειξω την αγνοια μου . Εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετες κιθαρες . Αλλα την "Κυρία" τουτη μου την εδωσαν για δοκιμη και εμεινα κοκκαλο. Πολυ ελαφρια, πολυ λεπτη , ψιλολιγνη (σαν να περιγραφω θηλυκο ε? ). Αντι για floyd rose , εχει το Ibanez "Edge" , της εβγαλα τα ματια στα dives και κραταει το κουρδισμα της . Η κατασκευη της , δινει την δυνατοτητα να κατεβει το action σε αποσταση τριχας . Γενικα ειναι ομορφη . Απλα θελω γνωμες γτ δεν ξερω τι εχω στα χερια μου .
  3. Ειναι σε αριστη κατασταση!!!! Δεν καταλαβα το κομματι "ειναι signature guitar με οτι σημαινει αυτο"??? Δηλαδη?? Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
  4. Εχω στην κατοχή μου μια Ibanez FGM 100. Ειναι μοντέλο του 1992 (νομιζω) σε πολυ καλή κατάσταση. Σκέφτομαι να την αγοράσω. Θέλω την γνώμη σας. Η τιμή που μου την πουλάνε ειναι 500 e. Παίζει πολύ καλά. Δεν έχει ιδιαίτερα σημάδια χρήσης. Απλά είμαι άσχετος με τις Ibanez και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτά της. Κάθε βοήθεια ειναι πολυτιμη. Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου