Προς το περιεχόμενο

Octapus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    235
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Octapus

  1. καλυτερα να μην το κανεις αυτο.Κοστιζει και καμμια 40ρια ευρω και δεν εχει και ουσιαστικη διαφορα.
  2. Τωρα εδω κολλαει η αντιρρηση του yameth ο οποιος προσπαθει πολλες φορες να προφυλαξει καποιους νεους στο forum απο πολλες ανακριβειες. Πρωτα απ'ολα επειδη διαβασα για το alesis i/o,ok,ας μου πει καποιος αν βαλω το νεο hi-hat απο roland vh11-12 αν θα το δει και θα στειλει το σημα στο προγραμμα. Kαι κατι για τις ανερχομενες δυναμεις,οκ εγω παιζω 8 χρονια με roland και δεν εχει παθει τιποτα μετα απο πολυ κοπανημα θα ειναι το ιδιο και με τα αλλα? Παιδια μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν/δεν τα εχουμε δοκιμασει η δεν τα λεμε ολα σε ατομα που θα βασιστουν πανω μας.
  3. ο chem εχει δικιο παρε roland td6 μην το ψαχνεις αλλο.
  4. Με προλαβες..... ;D Εχω χρησιμοποιησει roland td6,td8,td10,td12.Δεν φτανουν με τιποτα σε ηχους των προγραμματων. Το positional sening γινεται και με το td6. Οσο για το live και γω συμφωνω,αλλα αν καποιος θελει κατι τετοιο δεν το καταδικαζω. Ολα αυτα ομως θελουν λιγο παραπανω χρονο για να γινουν,αλλα αξιζει κατ'εμε. Αυτη την στιγμη εχω 2 εγκεφαλους τd8 και td10,midi συνδεση μεταξυ τους,και παιζουν αψογα.Superior drummer 2.0 προγραμμα. Oσο για την ερωτηση αν το software αναγνωριζει διαφορους εγκεφαλους αυτοματα, οι περισσοτεροι υπαρχουν στα προγραμματα και ετσι για να μην αλλαζεις συνεχεια καλωδια επιλεγεις το module απο την σειρα εγκεφαλων που σου προτεινει το προγραμμα.Δεν θυμαμαι ποιους εγκεφαλους εχει το καθε ενα προγραμμα προεγκατεστημενους και αυτο ενοοω με τον ορο "συμβατους"
  5. Δεν νομιζω οτι θα χεις κανενα προβλημα βεβαια 4gb ram καλο ειναι να χεις και p4 4ghz+,ολοι οι ηχοι προγραμματιζονται αρκει να εχεις τις βιβλιοθηκες με τους ηχους.
  6. Αν περνει midi το σετ βαλτο μεσω midi σε κανα pc να δεις αποτελεσμα με superior drummer προγραμμα.
  7. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ MODULE ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ SOFTWARE ΜΕΣΩ PC. THN ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟDULE ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ SOFTWARE. Π.Χ ΑDDICTIVE DRUMS Η SUPERIOR DRUMMER ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ MODULE. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟDULE ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ PADS ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ Α)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β)MODULE ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ)ΤΑ PADS Δ)ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ MIDI ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ LATENCY (ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ PADS) E)ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ PC. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ LIVE ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕΤ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ MODULE. Υ.Γ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ...
  8. Εχω τα ANATOLIAN 17" POWER CRASH ULTIMATE SERIES ANATOLIAN 14" POWER HI-HAT ULTIMATE SERIES Στιβαρη κατασκευη,βαρυ πιατινι,που αντεχει τα παντα.Τα εχω 2 χρονια.Για τα δικα σου δεν ξερω,δεν τα εχω ακουσει,παντως ειναι η τυπικη καλη ποιοτητα που περιμενεις απο ενα τουρκικο πιατινι.Ο ηχος ειναι παντα σχετικος,η σ'αρεσει η οχι,αν και κατι που σ'αρεσει τωρα μπορει να μην σου αρεσει αργοτερα-και το αναποδο.
  9. Nαι,αλλα διαβασε αυτο http://www.vdrums.com/forum/archive/index.php?t-35227.html
  10. Εγω προσωπικα δεν το εχω δει πουθενα να γινεται κατι τετοιο,αν και δεν το αποκλειω.Γινεται να παιξει το dm5 με heart/pintech/roland ομως. π.χ
  11. Παιζει και μια προσφορα τωρα τελευταια περιπου στα χρηματα που δινεις,σε πιατινια Instanbul,Bosphorus η οτι αλλο σε τουρκικα πιατινια θελεις με μια εκδρομη 5 ημερων δωρο σε Κωνσταντινουπολη σε ξενοδοχειο 5 αστερων για 2 ατομα. :) .Οποιος καταλαβε,καταλαβε....
  12. Tωρα τελευταια επεσε το ματι μου σε αυτη την σελιδα και θα ηθελα να ξερω αν εχει δοκιμασει κανεις σας κατι τετοιο μια και οι τιμες ειναι ξεφτιλα. Απευθυνομαι κυριως στους "βορειους" :) www.pdpcenter.tk
  13. Ενα ενδιαφερον site που ανακλυψα τελευταια και που πολλοι βορειοελλαδιτες μαλλον θα γνωριζετε ειναι το http://www.pdpcenter.tk/ το οποιο κατασκευαζει και εισαγει τυμπανα και πιατινια.Χωρις να γνωριζω πολλα για αυτο νομιζω οτι ειναι κατι το ενδιαφερον και οτι αξιζει μια ματια και μια περαιτερω αποψη και απο εσας,γι αυτους που ψαχνουν κατι το διαφορετικο στο σετ τους. Bρισκεται στην παραλια της Κατερινης.
  14. Ok,δεχομαι την γνωμη σου,ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις επι του θεματος,που καλο ειναι να ακουγονται.
  15. Αυτο που λες ισχυει αλλα σε πληρως αυτοματοποιημενες διαδικασιες οπως μικροτσιπ. Αν ισχυει αυτο που λες τοτε τα gretsch catalina κοστιζουν 550 ευρω και τα gretsch renown 1500.Toσο μ@λ@κες ειναι? Γιατι δεν πηγαιναν να τα φτιαξουν ολα στην Κινα;Να τα βαλουν ολα 1500 ευρω να σταματησουν και την φθηνη σειρα να κονομανε.Να σταματησουν και ολες οι υπολοιπες εταιριες και να τα φτιαχνουνε ολα στην Κινα να τα παιρνουμε και εμεις πιο φθηνα. Αν θυμασαι αυτο που εγινε με την taiwan και ειχαν παει ολες οι εταιριες εκει,τωρα πηγαινε και παρε made in taiwan που εχει και καλη ποιοτητα και ειναι και πανακριβα η στις ιδιες τιμες με τα υπολοιπα καλα μοντελλα(τουλαχιστον δεν ειναι κινεζικα). Οταν εννοω γερασμενο ξυλο εννοω οτι γερναει το ξυλο στο δεντρο και οχι στο χωρο του καθενος.Αλλη αξια σαν ξυλο εχει το maple της Αμερικης που το κοβουν μετα απο 20 χρονια και αλλο της Κινας που το κοβουνε μετα απο 5.Στα 5 ειναι ακομα κουφιο εσωτερικα.Αλλα εξωτερικα δειχνει το ιδιο σχεδον.Και της Κινας ψηλωνει πιο γρηγορα και γιαυτο το κοβουνε αλλα ειναι μαπα.
  16. 1)Σωστο αυτο που λες για καινουριο,αλλα αυτο ισχυει μονο για τα high-end μοντελλα που κοστιζουν 3000+ ευρω και που αξιζει να τα σκασεις. Τωρα αν αποφευγεις να αγοραζεις μεταχειρισμενα σε ολα τα ειδη,να σου πω δυο πραγματα.... α)Η ηλ/κη ντραμς ειναι σαν το ποτηρι.Αν σιχαινεσαι να πιεις εκει που εχει πιει και ο αλλος αγοραζεις ενα δικο σου η χρησιμοποιεις ενα μεταχειρισμενο ποοοοοοοολυυυυυυ πιο φθηνα.Σαν χρηση και τα δυο το ιδιο ειναι.Μιλαμε παντα για ιδια μοντελλα. β)Το td4 κοστιζει 1000 ευρω χοντρικα. γ)Το hd1 ειναι για τα πανηγυρια δ)Λες οτι δεν σε απασχολει ιδιαιτερα τι ηχους εχει.Η ηλ/κη ντραμς ειναι σαν τα αμαξια :) ,αμα κανεναν δεν ενδιεφερε τι μηχανη εχει ,ολα θα κανανε την ιδια τιμη. Μετα λοιπον απο τα πολυ καυστικα μου σχολια,ηρεμω και επανερχομαι.Γιατι ρε συ δεν ακους τι σου λενε οι πιο παλαιοι; Μην ξεχνας οτι εδω που εισαι εσυ τωρα ειμασταν ολοι εμεις πριν απο σενα,και δεν ειχαμε και καποιον να μας τα πει ολα αυτα. Για μενα ξανασκεψου το και παρε κατι μεταχειρισμενο με mesh heads η φτιαξε σιγα σιγα κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα που θα εδινες για το hd-1. υ.γ Ειμαι επιτηδες αρνητικος μηπως και σου αλλαξω γνωμη,να μην με παρεξηγεις.
  17. Πολλες φορες βλεπω τυμπανα που αναγραφουν 100% maple,100% birch κτλ.Δεν αναρωτιεστε πολλοι λοιπον πως ενα τετοιο σετ κανει απο 500-1000 ευρω και ενα αντιστοιχο κανει 1500+ με "περιπου" τα ιδια χαρακτηριστικα; 1)Μια απλη εξηγηση θα μπορουσε να πει κανει το hardware αλλα δεν ειναι μονο αυτο. 2)Ενας 2ος παραγοντας ειναι η χωρα κατασκευης η συναρμολογησης που ομως κρυβει και τον βασικοτερο παραγοντα.... 3)Η χωρα προελευσης του ξυλου.Το ξυλο π.χ σε maple ειναι κυριως β' ποιοτητας,και αυτο μπορει να προερχεται απο ανατολικες χωρες που αν και ο τροπος κατασκευης μπορει να ειναι η να μοιαζει ιδιος το ξυλο ειναι πιο "κουφιο" και οχι τοσο συμπαγες οπως αμερικανικο π.χ.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολλες φορες να εχει αντιχηση περισσοτερη απο ενα πιο "συμπαγες" ξυλο,με επιπτωση στην ακουστικη του-Αρα και στην αξια του.Γι αυτο το λογο και οι περισσοτερες εταιριες στα "καλα" τυμπανα αναγραφουν σχεδον παντα την χωρα προελευσης του ξυλου το οποιο χρησιμοποιουν.Ετσι δικαιολογειται και η τιμη του. Υ.γ Το "γερασμενο" ξυλο ειναι παντα το καλυτερο.Τα ασιατικα ξυλα δεν προλαβαινουν να "ωριμασουν" και κοβονται η "ωριμαζουν" πιο γρηγορα. Οπως λενε και οι παλιοι: Με λιγα λογια οτι πληρωσεις παιρνεις. Θελω τυμπανα βαρια :) κ.ο.κ
  18. 1)Δεν υπαρχουν κατα την γνωμη μου πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Ο καθε ενας ειναι πως το βλεπει.Κατα την δικη μου γνωμη λοιπον τα ηλεκτρονικα ειναι κυριως βοηθητικου χαρακτηρα,εξασκηση,εντασεις,χωρος-αρα συνεπαγεται και πιο οικονομικα. Η πραγματικη αισθηση ειναι στα φυσικα.Αν ειχαμε πιστευω ενα δικο μας στουντιο και να παιζουμε και τα υπολοιπα παρελκομενα(ντραμς-πιατινια-κονσολες)πιστευω οτι ολοι μας θα ειχαμε επιλεξει τα φυσικα. ΥΓ.(Οπως και ενα σωστο χωρο για live) 2)Ναι οπως και το αντιθετο,αλλα υπαρχουν διαφορες που για να εξομοιωθουν απολυτα,θελει χρονο.
  19. Μεχρι στιγμης δεν μου ετυχε καποιο προβλημα.Μπορει ισως αργοτερα.:)
  20. Το προβλημα που εχεις μαλλον ειναι καποια κενα μεταξυ ανοιχτου και κλειστου hi-hat ,δλδ ρυθμισεις που πρεπει να γινουν.Αναφερεται αναλυτικοτατα παρακατω. http://www.vdrums.com/forum/showthread.php?t=46275
  21. Επειδη εχω ρωτηθει κατα καιρους για το πως ρυθμιζεται το εν λογω hi hat απλα σας δινω τις συγκεκριμμενες σελιδες απο την Roland-TD12,στο πληρες-αναλυτικο σεταρισμα του vh-11.
  22. H καλυτερη προσφορα παντως που παιζει σε αυτα τα χρηματα κοντα ειναι αυτη πιστευω http://www.thomann.de/gr/gretsch_catalina_maple_fusion_tobacc.htm Βεβαια θα χρειαστεις + βασεις +πιατινια.Αλλα πιστευω οτι αξιζει.Ειναι πραγματικα τσαμπα για αυτα που δινει. Για πιατινια που σκεφτεσαι η θα σκασεις λεφτα και θα τα κρατησεις,η θα παρεις φτηνα και θα τα αλλαζεις κατα καιρους.Τα b8 ανηκουν κακα τα ψεμματα στην 2η κατηγορια. Για μενα πηγαινε τωρα το Πασχα Κωνσταντινουπολη και δωσε 250 ευρω το πολυ και παρε ενα καλο σετ απο πιατινια. Η ολη ιστορια θα σου παει ετσι 800 + βασεις.Και θα εχεις ενα αξιοπρεπες-καλο σετακι. Η αποφαση δικη σου.
  23. Η γνωμη μου ειναι ξεχνα το.Με ακουστικα της ταξεως των 40-50 ευρω(stanton,roland,κτλ) θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Χρειαζεσαι ενισχυτη πληκτρων στην χειροτερη,(κανα roland π.χ)να ακουσεις κατι καλο.
  24. θα ειναι αντι-οικονομικο ενα τετοιο εγχειρημα ετσι οπως ακριβως το θες. Θα χρειαστεις π.χ drums+triggers+mesh heads+alesis surge cymbals+κανονικα πιατινια.Aλλα θα σου παει πολυ το μαλλι. Δες π.χ εδω που ειναι και απο τα πιο οικονομικα http://www.jobekydrums.co.uk/#/products/4530123381 Αλλη λυση για τα πιατα ειναι http://www.vintagedrum.com/category/drum-mutes-cymbal-mutes Αλλα.... Αφου εχεις ηλεκτρονικη κρατα την για practise και δωσε λεφτα για ενα αντιστοιχο σετ σε ακουστικα τυμπανα,με το οποιο θα παιζεις σε live.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου