Προς το περιεχόμενο

Octapus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    235
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Octapus

  1. -( ή μηπως MIDI out με adaptor gia USB στην θηρα του PC κατευθειαν? )

    -Και μολις τα συνδεσω απο κει περα τι παιζει? κατευθειαν το αναγνωριζει?(ειτε MIDI ειτε USB)

    καλυτερα να μην το κανεις αυτο.Κοστιζει και καμμια 40ρια ευρω και δεν εχει και ουσιαστικη διαφορα.

     

  2. Μήπως θες να μας πεις και τι εννοείς με το Β; Ενα παράδειγμα module πχ που εχεις χρησιμοποιήσει εσύ για ενημέρωση μας. Επίσης το να λες ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από της μαμας του, είναι πολύ υποκειμενικό. Ακόμα και για τους ήχους (γιατί μονο τα samples προσφέρουν τα προγράμματα που αναφέρεις) υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις εδώ μέσα, πόσο μάλλον για την ευαισθησία και συνδυασμό του module.

    Συμφωνώ ότι γίνεται αυτό που ζητάει ο φίλος μας αλλά αυτό που προσφέρει η μηχανή του TD-12 είναι ένα πακέτο πετυχημένων ήχων, sequencer, εφέ, backing tracks, ευχρηστία και πάνω απ' όλα το γεγονόες ότι απευθύνεται σε ντράμερ και όχι ηχολήπτη / συνθέτη όπως τα πακέτα που αναφέρεις και τα οποία κοστίζουν επίσης αρκετά.

     

    ΥΓ Τι σας έπιασε με τα κεφαλαία ρε αδέρφια; Γραψτε πεζά ακόμα και χωρίς τόνους τουλάχιστον. Τα ματάκια μας...

    Τωρα εδω κολλαει η αντιρρηση του yameth ο οποιος προσπαθει πολλες φορες να προφυλαξει καποιους νεους στο forum απο πολλες ανακριβειες.

    Πρωτα απ'ολα επειδη διαβασα για το alesis i/o,ok,ας μου πει καποιος αν βαλω το νεο hi-hat απο roland vh11-12 αν θα το δει και θα στειλει το σημα στο προγραμμα.

    Kαι κατι για τις ανερχομενες δυναμεις,οκ εγω παιζω 8 χρονια με roland και δεν εχει παθει τιποτα μετα απο πολυ κοπανημα θα ειναι το ιδιο και με τα αλλα?

    Παιδια μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν/δεν τα εχουμε δοκιμασει  η δεν τα λεμε ολα σε ατομα που θα βασιστουν πανω μας.

  3. κατ αρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,αυτο που καταλαβα ειναι οτι το drum module το χρειαζομαι μονο ως  in για να συνδεω τα pad του dτ 12 k μετα να στελνει to module ωs midi out το σημα στο pc οπoυ γινεται η δουλεια με τα ιδια αποτελεσματα ομοια με το module toy td12-ευαισ8ησια,ηχους,αμεση ανταποκριση χτυπηματος-ηχου,εχοντας δυνατο υπολογιστη και τα καταληλα προγραμματα.φιλε hampis την τελευταια προταση σου που συγκρινειs τα module toy dt12 20 με τα drum libraries δεν ειναι ξεκαθαρο ποιο εχει καλυτερους ηχους κ ειναι το μελλοντων edrums?

    τα προγραμματα.

  4. Καλημερα

     

    Αναφορικά με τα modules που θα τριγγαρουν τα pads να τονισω ότι εχει διαφορά τι module θα χρησιμοποιησεις.Με ενα roland td-12 ή td-20 για παράδειγμα έχεις τις επιπλεον δυνατοτητες (πχ positional sensing) που προσφερουν αυτοι οι εγκεφαλοι απο ενα td-3 για παραδειγμα (περα απο τις περισσοτερες εισοδους).Εγω χρησιμοποιω addictive drums, superior drummer και ocean way drums με ενα td-12 κει ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

     

    Πιο σημαντικο ειναι το pc (ram και καλη καρτα ηχου) παρα ο εγκεφαλος οπου και με ενα alesis i/o κανεις τη δουλεια σου.Live ?? μονο ακουστικο σετ.

     

    Τοσο το td-12 οσο και το td-20 αλλα και το td-9 ειναι εξαιρετικα module με πολλες δυνατοτητες και ρυθμισεις αλλα οι ηχοι που βγαζουν απεχουν πολυ κατα την αποψη μου απο drum libraries.Eιναι το μελλον των edrums

    Με προλαβες..... ;D

    Εχω χρησιμοποιησει roland td6,td8,td10,td12.Δεν φτανουν με τιποτα σε ηχους των προγραμματων.

    Το positional sening γινεται και με το td6.

    Οσο για το live και γω συμφωνω,αλλα αν καποιος θελει κατι τετοιο δεν το καταδικαζω.

    Ολα αυτα ομως θελουν λιγο παραπανω χρονο για να γινουν,αλλα αξιζει κατ'εμε.

    Αυτη την στιγμη εχω 2 εγκεφαλους τd8 και td10,midi συνδεση μεταξυ τους,και παιζουν αψογα.Superior drummer 2.0 προγραμμα.

    Oσο για την ερωτηση αν το software αναγνωριζει διαφορους εγκεφαλους αυτοματα,

    οι περισσοτεροι υπαρχουν στα προγραμματα και ετσι για να μην αλλαζεις συνεχεια καλωδια επιλεγεις το module απο την σειρα εγκεφαλων που σου προτεινει το προγραμμα.Δεν θυμαμαι ποιους εγκεφαλους εχει το καθε ενα προγραμμα προεγκατεστημενους και αυτο ενοοω με τον ορο "συμβατους"

     

  5. Καλησπερα σε ολους σας!

    εχω μια απορια σχετικα με τον εαν υπαρχει δυνατοτητα να μπορεσω να συνδεσω το

    DTXPLORER στο PC μεσω (ή και με καποιο προγραμμα ισως και γινεται με standalone plugin ) Cubase και να χρησιμοποιησω στην ηχογραφηση αλλα και σε μονιτορ ειτε σε συνδεση με κονσολα για παιξιμο σε live ή προβες.

    Τωρα απο Vst Addictive Drums & EzDrummer εαν μπορω να προγραμματισω ποιους ηχους μπορω να χρησιμοποιησω και εαν γινεται να κρατιουνται οι επιλογες σαν user preset.

    Επεισης εαν θα υπαρχει καποιο πιθανο latency...

    απο υλικα εχω στο pc TONEPORT UX2 & EMU1212

    Δεν νομιζω οτι θα χεις κανενα προβλημα βεβαια 4gb ram καλο ειναι να χεις και p4 4ghz+,ολοι οι ηχοι προγραμματιζονται αρκει να εχεις τις βιβλιοθηκες με τους ηχους.

  6. Γεια χαρά , έχω ένα σετ από ηλεκτρονικά drums της Fame.Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (δεν περίμενα και τεράστιες δυνατότητες κιόλας) και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την απόδοση! μπορώ να αντικαταστήσω την κεφαλή της Fame με την Yamaha DTXpress IV? ειναι συμβατή η κεφαλή με τα pads?Μήπως δεν αξίζει τον κόπο κ τα χρήματα και είναι καλύτερο απλα να προχωρήσω σε μια καλύτερη κ πιο ακριβή αγορά?Οποιαδιποτε συμβουλη καλοδεχουμενη  :)

    Αν περνει midi το σετ βαλτο μεσω midi σε κανα pc να δεις αποτελεσμα με superior drummer προγραμμα.

  7. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ MODULE ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ SOFTWARE ΜΕΣΩ PC.

    THN ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟDULE ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ SOFTWARE.

    Π.Χ ΑDDICTIVE DRUMS Η SUPERIOR DRUMMER ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ MODULE.

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟDULE ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ PADS ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

    Α)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Β)MODULE ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Γ)ΤΑ PADS

    Δ)ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ MIDI ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ LATENCY

    (ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ PADS)

    E)ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ PC.

    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ LIVE ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕΤ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ MODULE.

    Υ.Γ ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ

    ΑΥΤΑ...

  8. εχει δοκιμασει κανείς??? σκεφτομαι για τη σειρα ambient ή Impression οποιος εχει ακουσει ή γνωριζει σχετικά ας με διαφωτίσει

     

    Εχω τα

    ANATOLIAN 17" POWER CRASH ULTIMATE SERIES

    ANATOLIAN 14" POWER HI-HAT ULTIMATE SERIES

    Στιβαρη κατασκευη,βαρυ πιατινι,που αντεχει τα παντα.Τα εχω 2 χρονια.Για τα δικα σου δεν ξερω,δεν τα εχω ακουσει,παντως ειναι η τυπικη καλη ποιοτητα που περιμενεις απο ενα τουρκικο πιατινι.Ο ηχος ειναι παντα σχετικος,η σ'αρεσει η οχι,αν και κατι που σ'αρεσει τωρα μπορει να μην σου αρεσει αργοτερα-και το αναποδο.

     

  9. αν συνδεσω single zone pad της yamaha σε alesis dm5 θα συνεργαζονται??? πιστευω πως το trigger θα δινει σημα αλλα θα μπορω να φτιαξω δυναμικες????

    Εγω προσωπικα δεν το εχω δει πουθενα να γινεται κατι τετοιο,αν και δεν το αποκλειω.Γινεται να παιξει το dm5 με heart/pintech/roland ομως.

    π.χ

  10. Παιζει και μια προσφορα τωρα τελευταια περιπου στα χρηματα που δινεις,σε πιατινια Instanbul,Bosphorus η οτι αλλο σε τουρκικα πιατινια θελεις με μια εκδρομη 5 ημερων δωρο σε Κωνσταντινουπολη σε ξενοδοχειο 5 αστερων για 2 ατομα. :) .Οποιος καταλαβε,καταλαβε....

  11. Ενα ενδιαφερον site που ανακλυψα τελευταια και που πολλοι βορειοελλαδιτες μαλλον θα γνωριζετε ειναι το http://www.pdpcenter.tk/ το οποιο κατασκευαζει και εισαγει τυμπανα και πιατινια.Χωρις να γνωριζω πολλα για αυτο νομιζω οτι ειναι κατι το ενδιαφερον και οτι αξιζει μια ματια και μια περαιτερω αποψη και απο εσας,γι αυτους που ψαχνουν κατι το διαφορετικο στο σετ τους.

    Bρισκεται στην παραλια της Κατερινης.

  12. Συμφωνώ σε σχέση με το πώς ρίχνουν το κόστος, αλλά διαφωνώ ως προς το βασικότερο παράγοντα, που θεωρώ ότι είναι η χώρα κατασκευής, δηλ. το κόστος ανά εργάτη/σκλάβο.

    Πάντως όπως συνηθίζω να λέω, πολύ συχνά η μόνη ουσιαστική διαφορά μεταξύ ενός σετ 1000 και ενός 2000 Ευρώ, είναι ότι για το δεύτερο πληρώνεις ένα χιλιάρικο παραπάνω...

     

    Γι' αυτό κι εγώ παίζω κυρίως vintage, με ξύλα που έχουν γεράσει με χάρη. Some age, others mature...  ;)

     

    image-thumbnail-165x200-author-author_file_439.jpg 

     

    Ok,δεχομαι την γνωμη σου,ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις επι του θεματος,που καλο ειναι να ακουγονται.

  13. Συμφωνώ σε σχέση με το πώς ρίχνουν το κόστος, αλλά διαφωνώ ως προς το βασικότερο παράγοντα, που θεωρώ ότι είναι η χώρα κατασκευής, δηλ. το κόστος ανά εργάτη/σκλάβο.

    Πάντως όπως συνηθίζω να λέω, πολύ συχνά η μόνη ουσιαστική διαφορά μεταξύ ενός σετ 1000 και ενός 2000 Ευρώ, είναι ότι για το δεύτερο πληρώνεις ένα χιλιάρικο παραπάνω...

     

    Γι' αυτό κι εγώ παίζω κυρίως vintage, με ξύλα που έχουν γεράσει με χάρη. Some age, others mature...  ;)

     

    image-thumbnail-165x200-author-author_file_439.jpg 

     

     

     

     

    Αυτο που λες ισχυει αλλα σε πληρως αυτοματοποιημενες διαδικασιες οπως μικροτσιπ.

    Αν ισχυει αυτο που λες τοτε τα gretsch catalina κοστιζουν 550 ευρω και τα gretsch renown 1500.Toσο μ@λ@κες ειναι?

    Γιατι δεν πηγαιναν να τα φτιαξουν ολα στην Κινα;Να τα βαλουν ολα 1500 ευρω να σταματησουν και την φθηνη σειρα να κονομανε.Να σταματησουν και ολες οι υπολοιπες εταιριες και να τα φτιαχνουνε ολα στην Κινα να τα παιρνουμε και εμεις πιο φθηνα.

    Αν θυμασαι αυτο που εγινε με την taiwan και ειχαν παει ολες οι εταιριες εκει,τωρα πηγαινε και παρε made in taiwan που εχει και καλη ποιοτητα και ειναι και πανακριβα η στις ιδιες τιμες με τα υπολοιπα καλα μοντελλα(τουλαχιστον δεν ειναι κινεζικα).

     

    Οταν εννοω γερασμενο ξυλο εννοω οτι γερναει το ξυλο στο δεντρο και οχι στο χωρο του καθενος.Αλλη αξια σαν ξυλο εχει το maple της Αμερικης που το κοβουν μετα απο 20 χρονια και αλλο της Κινας που το κοβουνε μετα απο 5.Στα 5 ειναι ακομα κουφιο εσωτερικα.Αλλα εξωτερικα δειχνει το ιδιο σχεδον.Και της Κινας ψηλωνει πιο γρηγορα και γιαυτο το κοβουνε αλλα ειναι μαπα.

     

     

  14. μεταχειρισμενα αποφευγω να αγοραζω γενικα σε ολα τα ειδη.οποτε κατι τετοιο το αποκλειω.τωρα οσον αφορα το td4 ειδα θα βγει μεχρι τελος του μηνα και πρεπει να ειναι αρκετα καλο.υποστηριζει ακομα και το πιασιμο στο πιατινι.τα ιδια ομως με το hd-1.το snare ειναι Mesh head (αν το λεω καλα) ενω τα υπολοιπα ειναι Pads.

     

    τωρα για το αλλο θεμα μου λες οτι εχει λιγους ηχους σαν Module?δε με απασχολει ιδιαιτερα αυτο.και εναν και καλο να ειχε δε με πειραζει.εξαλλου αν ειχα ακουστικα ντραμς εναν ηχο θα βγαζαν  ;)

     

    Α το td4 θα κανει γυρω στα 800 και θα ειναι σαφως πιο μεγαλο.αξιζει να τα δωσω η θα εχω ιδια ποιοτητα με το hd-1?παντως και το μικρο εχει πολλες δυνατοτητες απ οτι ειδα στο site

     

     

     

    //μωρε ειδα και γω μερικα θρεντς για το ρολαντ το συγκεκριμενο αλλα δεν ειχαν πολλες πληροφοριες

     

    1)Σωστο αυτο που λες για καινουριο,αλλα αυτο ισχυει μονο για τα high-end μοντελλα που κοστιζουν 3000+ ευρω και που αξιζει να τα σκασεις.

    Τωρα αν αποφευγεις να αγοραζεις μεταχειρισμενα σε ολα τα ειδη,να σου πω δυο πραγματα....

    α)Η ηλ/κη ντραμς ειναι σαν το ποτηρι.Αν σιχαινεσαι να πιεις εκει που εχει πιει και ο αλλος αγοραζεις ενα δικο σου η χρησιμοποιεις ενα μεταχειρισμενο  ποοοοοοοολυυυυυυ πιο φθηνα.Σαν χρηση και τα δυο το ιδιο ειναι.Μιλαμε παντα για ιδια μοντελλα.

    β)Το td4 κοστιζει 1000 ευρω χοντρικα.

    γ)Το hd1 ειναι για τα πανηγυρια

    δ)Λες οτι δεν σε απασχολει ιδιαιτερα τι ηχους εχει.Η ηλ/κη ντραμς ειναι σαν τα αμαξια :) ,αμα κανεναν δεν ενδιεφερε τι μηχανη εχει ,ολα θα κανανε την ιδια τιμη.

     

    Μετα λοιπον απο τα πολυ καυστικα μου σχολια,ηρεμω και επανερχομαι.Γιατι ρε συ δεν ακους τι σου λενε οι πιο παλαιοι;

    Μην ξεχνας οτι εδω που εισαι εσυ τωρα ειμασταν ολοι εμεις πριν απο σενα,και δεν ειχαμε και καποιον να μας τα πει ολα αυτα.

    Για μενα ξανασκεψου το και παρε κατι μεταχειρισμενο με mesh heads η φτιαξε σιγα σιγα κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα που θα εδινες για το hd-1.

     

    υ.γ Ειμαι επιτηδες αρνητικος μηπως και σου αλλαξω γνωμη,να μην με παρεξηγεις.

     

     

  15. Πολλες φορες βλεπω τυμπανα που αναγραφουν 100% maple,100% birch κτλ.Δεν αναρωτιεστε πολλοι λοιπον πως ενα τετοιο σετ κανει απο 500-1000 ευρω και ενα αντιστοιχο κανει 1500+ με "περιπου" τα ιδια χαρακτηριστικα;

     

    1)Μια απλη εξηγηση θα μπορουσε να πει κανει το hardware αλλα δεν ειναι μονο αυτο.

    2)Ενας 2ος παραγοντας ειναι η χωρα κατασκευης η συναρμολογησης που ομως κρυβει και τον βασικοτερο παραγοντα....

    3)Η χωρα προελευσης του ξυλου.Το ξυλο π.χ σε maple ειναι κυριως β' ποιοτητας,και αυτο μπορει να προερχεται απο ανατολικες χωρες που αν και  ο τροπος κατασκευης μπορει να ειναι η να μοιαζει ιδιος το ξυλο ειναι πιο "κουφιο" και οχι τοσο συμπαγες οπως αμερικανικο π.χ.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα πολλες φορες να εχει αντιχηση περισσοτερη απο ενα

    πιο "συμπαγες" ξυλο,με επιπτωση στην ακουστικη του-Αρα και στην αξια του.Γι αυτο το λογο και οι περισσοτερες εταιριες στα "καλα" τυμπανα αναγραφουν σχεδον παντα την χωρα προελευσης του ξυλου το οποιο χρησιμοποιουν.Ετσι

    δικαιολογειται και η τιμη του.

    Υ.γ Το "γερασμενο" ξυλο ειναι παντα το καλυτερο.Τα ασιατικα ξυλα δεν προλαβαινουν να "ωριμασουν" και κοβονται η "ωριμαζουν" πιο γρηγορα.

     

    Οπως λενε και οι παλιοι:

    Με λιγα λογια οτι πληρωσεις παιρνεις.

    Θελω τυμπανα βαρια :) κ.ο.κ

     

  16. 1) Μπορει καποιος με εμπειρια και απο τα διο να μου πει πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα;

    2) Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω απο ελεκτρονικα να περάσω σε ακουστικα

    1)Δεν υπαρχουν κατα την γνωμη μου πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Ο καθε ενας ειναι πως το βλεπει.Κατα την δικη μου γνωμη λοιπον τα ηλεκτρονικα ειναι κυριως βοηθητικου χαρακτηρα,εξασκηση,εντασεις,χωρος-αρα συνεπαγεται και πιο οικονομικα.

    Η πραγματικη αισθηση ειναι στα φυσικα.Αν ειχαμε πιστευω ενα δικο μας στουντιο και να παιζουμε και τα υπολοιπα παρελκομενα(ντραμς-πιατινια-κονσολες)πιστευω οτι ολοι μας θα ειχαμε επιλεξει τα φυσικα.

    ΥΓ.(Οπως και ενα σωστο χωρο για live)

    2)Ναι οπως και το αντιθετο,αλλα υπαρχουν διαφορες που για να εξομοιωθουν απολυτα,θελει χρονο.

  17. Γειά σου φίλε Μπάμπη . Χαίρομαι που οι "παλαιοί" και πιό έμπειροι δίνουν τα φώτα τους σε μας τους αρχάριους. Το είδα το site και πράγματι είναι πολύ καλό. Σύντομα θα επανέλθω με νέες απορίες, αν και από ότι είδα πας να την κάνεις απο τα ηλεκτρονικά σετ και να πας σε κάτι πιο υβριδικό.

    Μεχρι στιγμης δεν μου ετυχε καποιο προβλημα.Μπορει ισως αργοτερα.:)

  18. Γειά σου OCTAPUS .Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιό αναλυτικός με βάση την δική σου εμπειρία από το σετάρισμα σου . Το manual λίγο εως πολύ νομίζω το έχουμε όλοι όσοι έχουμε το VH-11 HI-HAT, απλά ακόμα και όταν κάνουμε αυτά που λέει το manual (επι λέξη) νομίζω ότι το σετάρισμα παρουσιάζει "ιδιομορφίες" σχετικά με τον ήχο.

    Εγώ έχω το VH-11 ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΏ ότι δεν έχω καθόλου καλή "σχέση" μαζί του .

    Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Σκέφτομαι ίσως να πάω σε VH-12 ( Νομίζω ότι το TD 12 module το δέχεται ) μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα.

    Αν δεν σου κάνει κόπο οποιδήποτε πληροφορία απο κάποιον έμπειρο θα ήταν δεκτή

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

     

    Το προβλημα που εχεις μαλλον ειναι καποια κενα μεταξυ ανοιχτου και κλειστου hi-hat ,δλδ ρυθμισεις που πρεπει να γινουν.Αναφερεται αναλυτικοτατα παρακατω.

    http://www.vdrums.com/forum/showthread.php?t=46275

  19. ....και μιας και δεν έχω αποφασίσει ποια από τις δυο (Pearl ή Premier) να διαλεξω ποια θα συνιστούσατε.Πιο φτηνη η Premier αλλα η Pearl ερχεται και με hihat,crash,ride (τωρα για ποιοτητα αυτα τα πιατα της δεν ξερω).Ουτως η άλλως θα παρω το σετακι της sabian.Eπισης να προσθέσω οτι σιτες ωραιες και φτηνες εχει και το drumstore απο οτι ειδα οποτε μπορει να παρω απο εδω

    H καλυτερη προσφορα παντως που παιζει σε αυτα τα χρηματα κοντα ειναι αυτη πιστευω

    http://www.thomann.de/gr/gretsch_catalina_maple_fusion_tobacc.htm

    Βεβαια θα χρειαστεις + βασεις +πιατινια.Αλλα πιστευω οτι αξιζει.Ειναι πραγματικα τσαμπα για αυτα που δινει.

    Για πιατινια που σκεφτεσαι η θα σκασεις λεφτα και θα τα κρατησεις,η θα παρεις φτηνα και θα τα αλλαζεις κατα καιρους.Τα b8 ανηκουν κακα τα ψεμματα στην 2η κατηγορια.

    Για μενα πηγαινε τωρα το Πασχα Κωνσταντινουπολη και δωσε 250 ευρω το πολυ και παρε ενα καλο σετ απο πιατινια.

    Η ολη ιστορια θα σου παει ετσι 800 + βασεις.Και θα εχεις ενα αξιοπρεπες-καλο σετακι.

    Η αποφαση δικη σου.

  20. παιδια καλησπερα θελω να ενόσω τα ηλεκτρονικα ντραμς μου με ενισχυτη και ηθελα να μαθω εαν θα κανει δουλεια ενας ενισχυτης 15watt κιθαρας ή θα εχω προβλημα?ευχαριστω

    Η γνωμη μου ειναι ξεχνα το.Με ακουστικα της ταξεως των 40-50 ευρω(stanton,roland,κτλ) θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα.Χρειαζεσαι ενισχυτη πληκτρων στην χειροτερη,(κανα roland π.χ)να ακουσεις κατι καλο.

  21. θα ειναι αντι-οικονομικο ενα τετοιο εγχειρημα ετσι οπως ακριβως το θες.

    Θα χρειαστεις π.χ drums+triggers+mesh heads+alesis surge cymbals+κανονικα πιατινια.Aλλα θα σου παει πολυ το μαλλι.

    Δες π.χ εδω που ειναι και απο τα πιο οικονομικα

    http://www.jobekydrums.co.uk/#/products/4530123381

    Αλλη λυση για τα πιατα ειναι

    http://www.vintagedrum.com/category/drum-mutes-cymbal-mutes

    Αλλα....

    Αφου εχεις ηλεκτρονικη κρατα την για practise και δωσε λεφτα για ενα αντιστοιχο σετ σε ακουστικα τυμπανα,με το οποιο θα παιζεις σε live.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου