Προς το περιεχόμενο

neverlastn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από neverlastn

  1. Υπάρχουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (http://ow.ly/2RaO0, http://ow.ly/2RaO7, http://ow.ly/2RaOi) που πουλάνε τη μουσική σου στο itunes κ.τ.λ. Δεν τα δοκίμασα αλλά ακούγεται καλά. Γιατί όχι, αν δεν βασίζεσαι στα lyrics και φτιάχνεις διεθνώς ανταγωνιστική μουσική, μπορείς να πάρεις τα χρήματα από μία αγορά στην οποία αλλιώς δεν θα είχες πρόσβαση.
  2. Τι έχεις κανονίσει για Παρασκευή 15 έως Κυριακή 17 Οκτωβρίου; Κλήρωση για σετ ηχείων και εξοπλισμού DJ για party 50-100 καλεσμένων (1500 Watt) για τρείς ημέρες συνολικής αξίας 260 €! Δήλωσε συμμετοχή δωρεάν εδώ ή στο Facebook.
  3. Χαχαχαχα! Η πλάκα είναι ότι με αυτά τα ονόματα μου δημιουργείται έτσι αυτόματα – δε ξέρω γιατί η εικόνα δύο ανθρώπων – του Μάνου και του Νίκου - με τρίχες να πετιούνται ανάμεσα από τα κουμπιά του καρό πουκαμίσου και να κρατάνε τα RCA και τα XLR και να φωνάζουν ότι πάρεις εκατό!
  4. Hello. Καλός ο Μάνος, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Στο site του πρέπει να ξέρεις τι θέλεις όπως επίσης και πως να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για να πάρεις καλό ήχο. Το σωστό είναι να έχεις μία συμβουλή από ηχολήπτη - μουσικό επιμελητή αλλιώς μπορεί να καταλήξεις να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω σε ενισχυτές που δε θα χρησιμοποιήσεις ή σε ηχεία που στο τέλος θα τα κάψεις... Ο Μάνος θα κάνει τη δουλειά του σε κάθε περίπτωση - μόνο εσύ θα χάσεις. Αν θέλεις να συζητήσεις το event και τον εξοπλισμό πριν τον νοικιάσεις, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον Νίκο για ενοικίαση ηχείων. Αν θέλεις να δεις τα βασικά για σωστό ήχο και μουσική για το live ή το πάρτυ τσέκαρε εδώ *********. Moderated by yameth
  5. Γεια σου φίλε evilsoler. Το site του όντως είναι λίγο κιτς αλλά για τις τιμές δεν ξέρω! :D Αν θες καλύτερες τιμές μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις με τον Νίκο για ενοικίαση ηχείων . Αν θέλεις να δεις περισσότερες συμβουλές για σωστό ήχο και μουσική που θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σου, τσέκαρε εδώ. Καλή επιτυχία!
  6. Γεια σου φίλε makrixeri, το σημαντικό με αυτά τα ηχεία είναι να έχεις την κατάλληλη κονσόλα ώστε να ρυθμίσεις σωστά τον ήχο. Επίσης θα πρέπει να έχεις αντίστοιχα subwoofer γιατί αλλιώς θα τρελάνεις τον κόσμο με τις κόρνες. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ενοικίαση ηχείων με μία ολοκληρωμένη κονσόλα P.A. με Controller ήχου (crossover/compressor/e.q./limiter) δες εδώ εκεί που λέει για Party 300-500 καλεσμένων. Μη ξεχάσεις να νοικιάσεις και τα αντίστοιχα subwoofers όπωςσδήποτε. Αν θέλεις να δεις περισσότερες συμβουλές για σωστό ήχο που θα σώσουν το πάρτυ σου, τσέκαρε εδώ και σπάστα όλα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου