Προς το περιεχόμενο

nickthegreek

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από nickthegreek

  1. Κοιτα γενικα δεν σπανε ευκολα τα πιατινια,ειδικα τα καλης ποιοτητας.Βεβαια παιζει ρολο πως τα εχεις ακουμπισμενα στη βαση τους,το πως βαρας κλπ. Μεχρι τωρα εχω ραγισει μονο το ενα μικρο 14 crash της Zildjian και εστειλα μειλ στα κεντρικα και μου το αντικατεστησαν.Πηρε βεβαια καιρο,περιπου 3 μηνες αλλα μετα μου εδωσαν ολοκαινουργιο.Οποτε αμα παρεις καινουριο και παρατηρησεις ραγισμα η κατι αντιστοιχο ακουμπα το στην ακρη μιλα κατευθειαν με αντιπροσωπεια και θα βρεις λυση,μην αγχωνεσαι με τετοια θεματα. :)
  2. Καλησπερα.Να σου πω την αποψη μου,αν και δεν εχω εμπειρια οπως αλλοι εδω περα,καθως ειμαι και εγω 17 χρονων σαν και εσενα. Το μετριο σετ και τελεια πιατινια δεν ειναι κανενα προβλημα.Εχω μια yamaha rydeen,αξιοπρεπεστατο σετ σε φοβερη τιμη,και παιζω πια μονο με K custom,τα οποια τα πηρα σε καλες τιμες απο Νακα μεσα στα τελευταια 5 χρονια που παιζω.Και οπως εχω διαπιστωσει ειναι οτι καλυτερο εχω κανει. Στην αρχη που διαλεγα και φυσικα ημουν ασχετως δεν καταλαβαινα μεγαλη διαφορα αναμεσα στις μετριες και καλες σειρες αλλα οσο παιζεις το αυτι σου βελτιωνεται και δεν θα αντεχεις τις φτηνες σειρες. Συμπερασμα: αμα ξεκινεις με πολυ χαμηλες σειρες σε λιγο καιρο θα θελεις να τα αλλαξεις ολα τα πιατινια,δηλαδη θα πανε τζαμπα πολλα λεφτα.Οποτε η γνωμη μου ειναι ψαξε γυρω γυρω οπου μπορεις μαγαζια,αγγελιες κλπ αλλα και ιντερνετ(δεν ειναι οτι το καλυτερο γιατι καθε πιατινι διαφερει αλλα αξιζει) και αγορασε τα αργα αργα με βαση το τι χρειαζεσαι,μην βιαζεσαι.Αρχισε με hihat,ride,crash που κατα τη γνωμη μου ειναι τα πιο σημαντικα και μετα πηγαινε σε πιο δευτερευοντα. Σορρυ για την μεγαλη απαντηση.Ελπιζω να βοηθησα.
  3. Ειπα να παραθεσω και εγω ενα απο τα αγαπημενα μου drum solo.
  4. Τσεκαρε και τα Turkish επισης...Ακομα αμα εισαι Αθηνα περνα μια βολτα απο τον Τριμη που εχει Constantin,πολυ καλος ηχος και στις τιμες που ψαχνεις. Μεινε μακρια απο χαμηλες σειρες μεγαλων εταιρειων... Το Zildjian Planet Z Ride μου το εχω κανει φωτιστικο. ;D
  5. Να παραθεσω και εγω μερικες εταιρειες που μου εχουν κανει εντυπωση. Μικρη φινλανδικη εταιρεια : http://www.kumu.fi/english/sets.html Τα πιο ωραια ντραμς στον κοσμο κατα την γνωμη μου + οτι εχει δικα του ξυλα : http://www.bradydrums.com.au/ Free floating custom drums,απιστευτος ηχος : http://sleishman.com/sleishman-drums/custom-drums.html Οχι και οι πιο φτηνες επιλογες αλλα τουλαχιστον εχουν δικα τους ξυλα (οχι οτι εχω προβλημα με τα Keller),αλλα ειμαι να το πληρωσεις τοσο ας το κανεις καλα τουλαχιστον ;D
  6. Εγω στο πρωτο και μοναδικο μου λαιβ εκανα το λαθος να αρχισω να πινω red bull και κατεληξα να με εχει πιασει υπερενταση μαζι με αγχος και να τρεμω ολοκληρος,πηγαινοντας το πρωτο τραγουδι με την μπαντα αρκετα εως πολυ πιο γρηγορα.Απο εκει και μετα και μολις ειδα κατι φιλους κατω και να χειροκροτανε γενικα ηρεμησα και επαιξα χαλαρα.Δυστυχως ακομα φοβαμαι να βγω να παιξω σε σκηνη ευκολα μηπως κανω λαθη αλλα τελικα λαθος και να κανεις,διορθωνεται και το διασκεδαζεις στο τελος. (Μπυρες δεν ακουμπησα πριν γιατι φοβομουν οτι δεν θα εχει καλο τελος)
  7. Παντως κοιτα και στις αγγελιες του φορουμ μπορεις βρεις πολυ καλα πιατινια σε φοβερες τιμες και θα εχεις και την δυνατοτητα να τα ακουσεις και να επιλεξεις τι σου κανει και τι οχι χωρις να ρισκαρεις τα λεφτα σου με αγορα απο το ιντερνετ(να μην σου αρεσει το πιατο,να γινει καμμια στραβη να εχεις να στελνεις μειλ,τηλεφωνα,πισω τα πιατια για καινουρια κλπ). Με μια γρηγορη ματια ειδα αυτο: http://smart.noiz.gr/details.php?id=41220 (Δεν εχω καμμια σχεση με τον ανθρωπο που εβαλε την αγγελια ουτε κανω διαφημιση) απλα μου φαινεται φοβερη τιμη.
  8. nickthegreek

    Otomata

    Ακυρο απλα ειχε κολλησει το pc και δεν μου το εκανε link. ;D
  9. nickthegreek

    Otomata

    Παιδια εφτιαξα ενα και το εκανα copy αλλα δεν βρισκω με τιποτα το URL για να το κανω λινκ.Που ακριβως βρισκεται?Ευχαριστω.
  10. Εγω παντα παιζω ξυπολητος,αλλα το χειμωνα ειναι παγωμενα τα πεταλια και δεν αντεχεται. :'( Ασχετα απο πλακα παντως το παπουτσι παιζει σημαντικο ρολο,αλλα ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.Αμα παιζεις απο τοτε που αρχισες με μποτες cowboy και το καλυτερο παπουτσι να σου δωσουν δεν παιζει να το συνηθισεις γρηγορα.Εγω παιζω με σκειταδικα παπουτσια η με σταρακια μονο και μονο επειδη αυτα φοραω,η ξυπολητος αλλα μονο στο σπιτι.Ο καθενας με οτι τον βολεβει,δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. Αν και τα βατραχοπεδιλα σε καλοκαιρινη συναυλια διπλα σε καμμια παραλια πρεπει να δινουν πολυ στυλ. ;D
  11. Ναι το σκεφτομαι για δευτερο.Το θεμα ειναι οτι αντε να βρω να το ακουσω... Αλλα πιστευω οτι φαινονται πολυ καλοφτιαγμενα.Λογικα θα το παραγγειλω μεσα στην βδομαδα,θα σας πω γνωμες οταν ερθει. ;)
  12. Καλησπερα. Ηρθε το Πασχα και λογικα θα μαζεψω μερικα χρηματα απο συγγενεις(νονες,θειες κλπ κλπ) και εβγαλα και μερικα ψιλα παιζοντας σε μια συναυλια και σκεφτομουν να παρω ενα snare. Ετσι κοιτωντας στο φορουμ επεσε το ματι μου σε μια εταιρεια pegasos και οπως κοιτουσα στο site ειχε παρα πολυ ωραια κομματια σε πολυ καλες τιμες. Η ερωτηση μου ειναι,αξιζουν? Ειδικοτερα κοιτουσα αυτο: http://www.snareshop.de/index.php/Snaredrums/Pegasos-Custom-Snare-12-x65-/shop_flypage.html Ευχαριστω!
  13. Και ομως τα pitch black τα εχει ο Νακας αν θες να τους ριξεις μια ματια.Στο κεντρο τουλαχιστον,για αλλου δεν ξερω.
  14. Η Gretsch Catalina Jazz σιγουρα θα υπαρχει στο drumstore.Αλλα οπως θα σου απαντησουν και αλλοι εδω:"Κοιτα και μεταχειρισμενες στις αγγελιες" και για οποιαδηποτε απορια ρωτα εδω η στειλε μου κανα μηνυμα. Να εισαι καλα.
  15. Ειχα παει πριν κατι μηνες και αν θυμαμαι ειχε ακομα μερικα.Αν του εχουν μεινει ακομα δεν ξερω...
  16. Δεν ταιριαζουν τοσο πολυ με το στυλ του αλλα αμα θελει τοσο πολυ μαυρα πιατα προτεινω αυτα(τωρα το θυμηθηκα).Δεν ειναι βαμμενα απλα ειναι raw απο πανω και προσωπικα μου αρεσουν και απο θεμα εμφανισης και ηχου. Αυτα που εκανα link ξεφευγουν πολυ σε τιμη αλλα στα εδειξα γιατι εχει κατι αντιστοιχα απο αλλη εταιρεια ο Τριμης,αμα εισαι Αθηνα,Constantin λεγοντουσταν,πολυ ωραια πιατα και αν θυμαμαι τα crash εκαναν καπου στα 130 ευρω(δηλαδη του μενουν χρηματα και για ενα cowbell) ;) Αμα μου ερθει καμια αλλη φλασια θα ξαναγραψω.
  17. Σε χρωμα μαυρο θα βρει μονο τα zildjian pitch black και δεν τα προτεινω με τιποτα. Αφου παιζει δυνατη μουσικη προτεινω ειτε zildjian A custom ειτε τα AAX sabian τα οποια κοστιζουν κατι περισσοτερο απο οτι διαθετει.Νομιζω και τα instanbul alchemy(δεν ειμαι σιγουρος ομως).Για αντιστοιχα πιατινια στην τιμη που λες πιστευω μπορουν να σε βοηθησουν καλυτερα τα αλλα μελη του noiz. :)
  18. Αν θυμαμαι καλα που ειχα ρωτησει πριν καιρο τα παιδια στο drumstore ειχαν πει οτι θα εφερναν και turkish πιατινια,δεν τα εχω ακουσει ποτε και δεν ξερω αν εχει καποια που να σου κανουν αλλα ριξτους μια ματια αμα ειναι.
  19. Συν οτι οι καημενοι ειμαστε παντα κρυμμενοι πισω πισω με 2-3 τομ και καμποσα πιατινια μπροστα μας. :'(
  20. Ειχα σκεφτει για bubinga το warlord masai(στο οποιο επαιξα και μου αρεσε απιστευτα)αλλα για καποιο λογο απο εκει που το ειχα βρει 500κατι ευρω τωρα ειναι στα 800.
  21. Παιζω σπιτι μου οχι επαγγελματικα.Μου αρεσει να παιζω ροκ και μεταλ αλλα και πιο χαλαρα τζαζ.Εχω ενα maple snare dixon και ενα rydeen απο μαονι. Αρχικα ειχα αποφασισει να παω για μεταλλικο αλλα κοιτωντας στον τομαν ειδα τα αλλα 2 τα οποια μ τραβηξαν την προσοχη.
  22. Το ξερω οτι οι ηχοι τους δεν εχουν καμμια σχεση.Εγω ζηταω γνωμες απο εμπειρια με καποιο απο αυτα. Το ειχα σκεφτει αυτο το snare αλλα δεν εχω παιξει ποτε σε κατι αντιστοιχο.Και η αγγελια ειναι απο Σερρες δεν θα μπορεσω να το ακουσω.
  23. Αφηνοντας πισω την ιδεα του να αγορασω νεο σετ φετος,αποφασισα μιας και κοντευουν τα γενεθλια μου να κοιταξω για ενα καινουριο snare.Εχω κοιταξει μερικα(ξυλινα και μεταλλικα) και ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτα και αμα εχετε να προτεινετε κανενα αλλο.Το ποσο δεν θελω να ειναι πολυ μεγαλο(μεγιστο 500 ευρω) για να μου μεινει και κανα ψιλο απο τα χαρτζηλικια των γενεθλιων. Αυτα μου εχουν τραβηξει την προσοχη μεχρι τωρα. http://www.thomann.de/gr/mapex_14x55_snare_retrosonic.htm http://www.thomann.de/gr/mapex_13x07_blaster.htm http://www.thomann.de/gr/pearl_stb1455_sensitone_snaredrum.htm
  24. Ειναι ενα θεμα που φανταζομαι εχει πολυσυζητηθει αλλα θα ηθελα να μαθω τι αρεσει στον καθενα ;D Αγαπημενο πιατινι εννοω ενα ride,crash,hi hat.(Αν θελετε συμπληρωνετε και splash,china) Αρχιζω εγω Ride-K custom hybrid 20 Crash-K custom dark Ηι hat-Meinl byzance dark 14"
  25. Αυτο εδω δεν εννοεις?http://www.thomann.de/gr/evans_datk_drumkey_stimmschluessel.htm Επισης επειδη ειναι evans υπαρχει περιπτωση να το εχει ο Νακας?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου