Προς το περιεχόμενο

antonStrat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από antonStrat

  1. Θα μου επιτρέψεις να το βλέπω λίγο διαφορετικά. Σε ένα τέτοιο τραγούδι όπως εδώ, λαϊκοτροπο και όσον αφορά τον ήχο της λογικής direct, είναι βούτυρο στο ψωμί ενός μπουζουκίστα να παίξει κάτι τέτοιο. Άλλωστε και ο Σπάθας σε τέτοια παιξίματα μιμείται το παίξιμο των εγχόρδων και δη της οικογένειας του τζουρά στον οποίο και είχε αδυναμία. Όταν όμως το πράγμα περνάει στο κομμάτι ενισχυτής, παραμόρφωση, εφφέ και λοιπά, μιλάμε για άλλη τελείως προσέγγιση. Ακόμα και ο Καραντίνης που είναι εξαιρετικός δεξιοτέχνης, θα ακούγονταν αρκετά μπουζουκιστας. Πάντως μόνο ενδιαφέρον έχει να μπαίνει ο ένας στα "χωράφια" του άλλου ..!! Και μια ακόμη πληροφορία ίδιας φύσης. Όλοι νομίζουν ότι στο ζεϊμπέκικο της Αλεξίου " Απόψε θέλω να πιω" έχει παίξει ο Γιάννης. Όμως είναι πάλι Καραντίνης!!
  2. Στο "Χειμωνιάτικο Πρωί" είναι Σπάθας, όπως και όλο το δίσκο (Απέναντι Μπαλκόνι) Στο "Ξύπνησα πέντε το πρωί" κιθάρα παίζει ο... Καραντίνης...!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου