Προς το περιεχόμενο

epiphonakias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή epiphonakias

0

Φήμη

  1. Χμμμμμμ.......κι εσυ απαντησες με τον καλυτερο τροπο για να καλυψεις τον admin ενω θα μπορουσες να φανεις χρησιμος και να μην απαντησεις καθολου η να πεις κατι σχετικο.......anyway λαθος μου που ξεκινησα το θεμα.Παρακαλω να διαγραφει γιατι δεν εχει θεση πια εδω...θα κοιταξω αλλου. Ευχαριστω.
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου αλλα θα ηθελα κατι παραπανω γιατι οπως ειπα στην αρχη σκεφτομαι να αγορασω ενα αρκετα ακριβο οργανο και θα ηθελα εμπειριες απο ατομα που αγορασαν η εχουν ακουσει απο καπου για το καταστημα αυτο.
  3. Αυτο το γνωριζω.Μηπως γνωριζεις απο προσωπικη πειρα η απο καποιου αλλου αν ειναι αξιοπιστο το εν λογω καταστημα?
  4. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη-αποψη σας σχετικα με το εν λογω καταστημα (the musicoffice europe).Eνδιαφερομαι να αγορασω ενα οργανο το οποιο κοστιζει αρκετα χρματα και το συγκεκριμενο καταστημα μου δινει την καλυτερη τιμη απο οπουδηποτε αλλου στην ευρωπη.Υπαρχει καποιος ο οποιος εχει εμπειρια αγορας απο εκει η τουλαχιστον εχει ακουσει κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου