Προς το περιεχόμενο

ioannk8

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ioannk8

0

Φήμη

  1. Ποια η γνωμη σας για αυτη την ηλεκτρακουστική της ibanez http://www.thomann.de/gr/ibanez_ew20lasent_lh.htm ? Την εχει δοκιμασει καποιος? σε αυτα τα χρηματα προτεινετε καποια αλλη? απο 200 μεχρι 350 ευρω μπορω να διαθεσω. Ενδιαφερομαι μονο για αριστερες. Αρχαριος ειμαι θελω μια ηλεκτρακουστική για εκμαθηση.
  2. Καλησπερα σας! Θα ηθελα να μου πητε την γνωμη σας για τα Ultrasone Proline 550 ειναι αυτα εδω http://www.amazon.com/ULTRASONE-PROline-550-Professional-Headphones/dp/B0009FZJN4 http://www.professionalstudioheadphone.com/ultrasone-proline-550-s-logic-surround-sound-professional-headphones/ τα χαρακτηριστικα τους ειναι fr.gange 10-22000 Ηz sound level 102dB απο οτι ειδα ειναι για χρηση σε studio για παραγωγες κλπ εχω τα θελω για Dj για μπαρ για Jazz soul alternative μουσικη (δλδ οχι για club και house - Dance μουσικη)! τα εχω βρει σε στοκ απο ενα καταστημα στην θεσ/νικη γυρω στα 130-140e ! Απ της τιμες που ειδα στο internet ειναι γυρω στα 180 -200e (+ μεταφορικα!) ! την μαρκα ultrasone δεν την ειχα ξανα ακουσει και δεν ξερω τι παιζει απλα βλεπω οτι βγαζει πολυ ακριβα ακουστικα γνωριζεται κατι για τα ακουστικα αυτης τησ μαρκας! Θελω την γμωμη σας Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου