Προς το περιεχόμενο

ysand

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    engineer
  • Τόπος
    Αττική

Συμμετοχή ysand

0

Φήμη

  1. Έχω ένα Spector Rebop το οποίο μου είχε έρθει κι αυτό με EMG-HZs και τον Tonepump pre που έχουν τα ευρωπαϊκά Spector.Η ένταση εξόδου που έχει λόγω του Tonepump pre είναι υψηλη. Οπότε στο ερώτημά σου: Προτείνω ανεπιφύλακτα τον συγκεκριμένο pre. $99.99 Από το online Spector store + μεταφορικά, χοντρικά 100 ευρώ. Έχει και ρυθμιζόμενη ένταση εξόδου πλέον στα καινούρια μοντέλα.
  2. Το ίδιο σεταπ και ρύθμιση που θα ήθελε και αν ήταν Bolt-on. :) (ρύθμιση truss rod, intonation και string height adjustment από γέφυρα)
  3. (Δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος για το topic, οπότε αν μπορούν οι mods ας μεριμνήσουν.) Στην αναζήτηση overdrive για μπάσο βρήκα αυτή την εταιρεία, και οι κριτικές και τα βίντεο στο youtube που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι πολύ ενθαρρυντικά. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο από τα 2 μοντέλα που βγάζει για να πει εντυπώσεις;
  4. Εννοείς προφανώς sterling by musicman sb14, γιατί ειδάλλως σύγκριση μπορεί να υπάρξει μόνο με πιο high-end spector μοντέλα. Από αυτά τα 2 λοιπόν πάρε αυτό που σου αρέσει οπτικά περισσότερο και σε βολεύει περισσότερο στο χέρι. Και για τα 2 έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά προσωπικά προτιμώ spector γιατί τα βρίσκω πιο ωραία και πιο βολικά.
  5. +1 για spector. Κατά σειρά από φθηνότερο σε ακριβότερο: legend->rebop->euro Φυσικά αν έχεις λεφτά και μπορείς να πάρεις αμερικάνικο συνιστώ τα νέα forte ή τα κλασσικά NS2, αλλά πλέον μιλάμε για αρκετά χιλιάρικα. Εγώ παίζω με ένα rebop 5 DLX EX και είμαι ενθουσιασμένος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου