Προς το περιεχόμενο

DK Thompson

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Διάφορα
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή DK Thompson

0

Φήμη

  1. Πω πωωω, χαμός από τις απαντήσεις. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τώρα είναι που χάθηκα :-\. Παίζει μια κεφαλή hellcat της Cornford 35W μέσω γνωστού ίσως με μια καμπίνα 2x12 Cornford πάλι? Την δοκίμασα και έχει κρυστάλλινο ήχο και φοβερό drive με πολύ καλό sustain. Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτήν? Τον Hot rod, τον έχω στο 3 είτε παίζω σπίτι ή στο στούντιο (ακόμα και στο live δεν ξέφυγε πάνω από το 4) και είναι ΔΥΝΑΤΟΣ. Αν τον πιέσω παραπέρα δεν ακούω τα υπόλοιπα οπότε κάτι πιο δυνατό μάλλον θα είναι υπερβολή. Έχω σαστίσει πάντως... Εδώ είναι μερικά κλιπάκια από το πρώτο μας live, για πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Καλημέρα σε όλους, αν και παρακολουθώ το forum εδώ και λίγο καιρό αυτό είναι το πρώτο μου post. Ενδιαφέρομαι να βγάλω ήχο Cure και κοιτούσα τους Cornford συγκεκριμένα τo μοντέλο Roadhouse 50 κεφαλή με 2x12 ή 4x12 καμπίνα, ποιά είναι η διαφορά (πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα των 2x12 & 4x12 καμπινών, πχ περιορισμός χώρου για απόδοση ήχου κάπου διάβασα ότι οι 4άρες χρειάζονται πολύ χώρο για να "απλώσει" ο ήχος). Ο ενισχυτής θα χρησιμοποιείται στο σπίτι, σε πρόβες σε στούντιο αλλά και σε live (όχι σε στάδια) ;D. Η άλλη εναλλακτική λύση των Cornford είναι ο Fender twin reverb (o οποίος έχει χρησιμοποιηθεί και από τους Cure σε Live), ωστόσο ο τωρινός τους κιθαρίστας προσφάτως χρησιμοποιεί την Cornford RK100 (κτήνος για τα δικά μου δεδομένα). Τώρα χρησιμοποιώ έναν Fender hot rod deluxe python, πεταλιέρα line6 m13, και κιθάρες Shecter Corsair (κουφωτές). Ποιά είναι η γνώμη σας για τους ενισχυτές??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου