Προς το περιεχόμενο

kantinas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kantinas

0

Φήμη

  1. μονο να την βελτιωσω προσπαθω.. αν παρολαυτα δω πως με αυτον τον τροπο καταστρεφεται ή περναει ασκοπα θα φρονισω να το σταματησω ;)
  2. το iphone (οπως και ipod&ipad) κανουν πολλα ευρωπουλα και δεν τα περνεις για να περασεις ενα synth αλλα εγω θελω μια συσκευη για να μπαινω ιντερνετ οταν δεν εχω πισι, να βλεπω ταινιες οταν ταξιδευω ή οταν ειμαι σε λεωφορεια κτλπ και κυριως να εχω πολυ χωρο για μουσικη μεσα (16 γιγα ειναι αυτα) και να εχει πολυ μπαταρια(ξεχναω να το φορτισω).. αν παραλληλα η τεχνολογια μου δινει την δυνατοτητα να παιζω εγω την μουσικη με καποιο τροπο χωρις να παρατησω το οργανο μου ή να χανο χρονο μελετης γιατι να μην το κανω... οσο λαλακια θεωρεις αυτο αλλο τοσο λαλακια θα επρεπε να θεωρουσες και αυτο που μου στειλες... τωρα απο κει και περα αν παμε για ενα καφε με την παρεα μου και βγαλουμε τα ipod/iphone μας να παιξουμε και λιγο μουσικη καθε αλλο παρα κακο πιστευω οτι ειναι (επαναλαμβανω χωρις αυτο να μας οδηγησει σρο να παρατησουμε τα πραγματικα μας οργνανα)
  3. παιδια μην τρελενεστε... δεν ειναι καμια πρωτοποριακη εξεληξη.. απλα πεταξαν ενα synthακι και ενα νταμασινι σε ενα smartphone.. ελπιζω μονο να μην καταληξει σαν το guitarhero δηλαδη να εχουμε παιδια που αν αφιερωναν τον μισο χρονο σε μια κιθαρα θα μας γειωναν ολους.. και επειδη το ξερω το παιδι ειναι μουσικος ο οποιοσ παιζει κιθαρα και πληκτρα και προφανως του ηρθε η ιδεα αυτη γιατι ασχολειται με την τεχνολογια... παντος εγω, καθοτι ειμαι νεος παρολο που παιζω ηδη σε γκρουπ και δεν εχω παιξει ποτε στο ipod θα το κοιταξω το θεμα και θα του απαντισω.. (σκεφτειτε να παιζετε στην δουλεια, στο μετρο, και γενικα οταν δεν μπορειτε να κουβαλατε οργανα ;D)
  4. παιδες ειδα 2 απο δαυτους πριν κανα μηνα που ημουν διακοπες στο αμστερνταμ.. ηταν κατι σαν ντουετακι, ο ενας επεζε τη μελωδια ο αλλο κρατουσε το ρυθμο αν και μου φαινονταν οτι αυτοσχεδιαζαν χωρις να μαι και σιγουρος ::) παραλληλα ειχαν παρεα και εναν ινδιανο που επεζε πνευστα.. ηταν απλα εκπηκτικο παρολο που δεν ειχα ιδεα τι ειναι.. ξερει κανεις εδω και ποσο καιρο υπαρχουν αυτα τα οργανα??
  5. μακαρι να μπορουσα και να κανω υπομονη και να μαζεψω πιο πολλα χρηματα αλλα δεν μπορω τιποτα απο τα 2 ;D οσο για ιμπανεζ ενισχυτη δεν το συζητω, οσο κιαν μαρεσουν οι κιθαρες αλλο τοσο σιχενομαι τους ενισχυτες της..
  6. μπορει να στε κακη επιρροη αλλα τουλαχιστον με νιωθετε.. ;D
  7. σε μια γειτονια που με χαρακτηριζουν ενοχλητικο και θα θελαν να παιζω μονο τις ωρες που λειπουν ολοι απο την πολυκατοικια ;D (ναι μου κανουν παρατηρηση ακομα και στις 7 το απογευμα... γιαυτο οταν λειπει η αποπανω τσιτωνω τον ενισχυτη..) απο αυτα που ακουσα με καλυπτει...
  8. ok τοτε παω για bugera να βγαλω ηχο (ειπαμε δεν αντεχω αλλο line 6) και μετα πεταλια... τουλαχιστον αφου ειναι δικαναλος ενα πεταλι θα το γλιτωσω..
  9. προς το παρον με ενδιαφερει ο ενισχυτης και η δυνατοτητα να παιζω σε τα ειδη που θελω.. αν ειναι να παρω μεγαλο λαμπατο δεν θα παρω τιποτα αλλο γιατι πιστευω οτι θα με καλυπτει (τουλαχιστον στα βρωμικα) μαρεσουν γενικα οι vox αλλα μου φενεται πολυ ακριβος.. οπως ειπαν πριν τα παιδια με τον bugera αλλαζω κατηγορια.. εε τοτε μαλλον θα παιζω unplugged τις βραδινες ωρες και οταν ξαναμαζεψω χρηματα ισως παρω κανα pod (να το και το GAS.... ::))
  10. κατι εχει παρει το αυτι μου για GAS ;D παρολαυτα δεν θεωρω ουτε υπερβολικο ουτε νιωθω θυμα του υπερκαταναλωτισμου αν δοσω 250 Ε για να παρω εναν καλο ενισχυτη.. με guitar rig και υπολογιστες γενικοτερα δεν θελω (ακομα) να μπλεχτω... αφηστε που το κονσερβοκουτι μου θελει και αυτο αλλαγμα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.. οσο για πεταλιερες της line6 θελω να ξεφυγω απο το μοντελινγκ και την ψηφιακουρα και να νιωσω και εγω τι εστι λαμπα (νιωθω στο στουνιο αλλα θελω να το νιωθω και στο σπιτι ;D)
  11. διαβασα, ακουσα και απλα.. ποροθηκα... μονο 2 θεματακια μενουν.. επειδη ειχα σκοπω να παρω και ενα βρωμοπεταλο τωρα δεν θα το παρω απλα λεω αν ξυπνισω ενα πρωι και πω θελω να παιξω σημερα metallica θα μπορω?? δν εχω σκοπω να ξυπναω ετσι απλα λεμε αν.. επισης σκεφτομαι τα σχολια της γειτονισσας μου η οποια αν και μουσικοφιλη μου προτυνει συνεχως να μου παρει δωρο ενα απο τα μικρα τα μαρσαλακια και να σταματησω να παιζω με τον line 6.. ;D αν το μαστερ βολιουμ ειναι στο 1 (ή και στο μισο αν εχει περασει η ωρα ::)) θα αποδιδει?? επιπλεον αυτο με προβληματακι με την αλλαγη καναλιων το λυσαν στους καινουριους?? (σορρυ και παλι για τον καταιγισμο ερωτησεων.. αλλη φορα να μην μου προτυνετε τοσο ομορφα παιχνιδακια ;D)
  12. δεν θα μου μεινει φραγκο ουτε να παρω καινουριες χορδες στη ακουστικη αλλα ψηθηκα!!
  13. ακομα δεν ηπια καφε.. με το που ξυπνισα 1η δουλεια τον νοιζ :D με ψησατε.. πολυ ομως... ισως ανεβασω λιγο το budget
  14. αν και ξεφευγει απο το ποσο που ειχα στο μυαλο μου μαρεσει.. γνωριζεις μηπως και τα watts?? δεν γρεφει ο θωμαν
  15. ok τοτε αμα δω κανεναν φεντερ 600 μεχρι την αλλη βδομαδα που γθρναω ελλαδα και δω οτι με συμφερει πιο πολυ να τον παρω και να αλλαξω λαμπες αυτο θα κανω.. ωραιες οι προτασεις σου john αλλα πολυ ακριβες ρε παιδι μ :-\
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου