Προς το περιεχόμενο

Zer0cooL

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Zer0cooL

  1. Αν και εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε που ανοιχτηκε το συγκεκριμενο θρεντ επανερχομαι με αντιστοιχο ερωτημα... Εχω εναν Marshall Valvestate 8040 (του 95-96 περιπου) ο οποιος τρωει κατι κολληματα και χανει που και που τον ηχο , σαν fade out/fade in... Φανταζομαι οτι θα θελει αλλαγη η λαμπα του και ενα γενικοτερο τσεκαρισμα μια και δεν εχει ανοιχτει ποτε 1. Που μπορω να βρω καποιον για αυτη τη δουλεια στην Πατρα? 2. Τι να περιμενω ως κοστος εργασιας (αλλαγη λαμπας, επιθεωρηση γενικα...)
  2. Κλασικη ξανα και η Stratocaster! Τελος καλο ολα καλα!
  3. Παιδες τα καταφερα!!! Εκατσα κανα 4 ωρο βεβαια για να γινουν ολα σωστα αλλα τελος καλο ολα καλα!Σημερα εγινε μονο η αλλαγη της Explorer,αυριο ακολουθει και η αλλη..Βεβαια οι τυποι απο το μαγαζι που ψωνισα μου εστειλαν τον 81 καινουριο (παρτιδα 2010 με το quick install) και τον 60αρη παρτιδα του 2008 που δεν ειχε quick install και χρειαστηκαν 3 κολλησεις... Οσο για τον ηχο,δε το συζηταω τρελη διαφορα...Ησυχος και παραλληλα ογκωδης ο 81, κρυσταλλινος ο 60αρης τουλαχιστον για τα αυτια μου ..Απομενει η βελτιωση της τεχνικης, οντας αυτοδιδακτος Οριστε μερικες φωτος απ τις κιθαρες μου (τη μια θα μπορουσε να την χαρακτηρισει κανεις τον "βιασμο" της Fender,κατι που θα αλλαξει βεβαια αυριο)
  4. Εχω βρει κι εχω ετοιμα μερικα βιντεακια απο youtube για οταν θα ερθει η ωρα του μαστορεματος...Απλα ειναι του χαρακτηρα μου πριν κανω οτιδηποτε να ειμαι προετοιμασμενος οσο το δυνατον καλυτερα για το τι θα συνατησω...Οπως στη δουλεια με τα χειρουργια! lol Της Fender θα της βαλω τον μαγνητη που ειχε απ τη μανα της τοτε (τον εχω κρατησει) θα δω τι παιζει με τον ηχο της και βλεπω. Την Explorer που με βολευει καλυτερα η ταστιερα της θα της βαλω τους EMG.Ειναι στο χρωμα του ξυλου με χρυση γεφυρα, κλειδια και μεχρι σημερα και μανγητες... Ελπιζω σημερα να παραλαβω δεμα...
  5. Καλησπερα καταρχας σε ολους και καλως σας βρηκα! Εχω 2 κιθαρες στην κατοχη μου μια Fender Stratocaster Japan αγορασμενη το 97 και μια Epiphone Korina Explorer.Το εγχειρημα που θελω να κανω ειναι διπλο...Κανα 1-2 χρονια μετα την αγορα της Φεντερ, της ειχα αλλαξει μαγνητη - σε μαγαζι (βιαιοπραγια!!!) και ειχα βαει τον X2N DiMarzio (πολυ βαρβαρος για Φεντερ...). Τωρα θελω να την επαναφερω στην αρχικη της κατασταση και εχω προμηθευτει καινουριο pickguard (το αλλο ειχε κοπει), πλαστικα κτλ...Αυτο ειναι το ενα θεμα Το 2ο εχει να κανει με την Εξπλορερ, οπου της εχω παρει τους EMG 60/81 μαγνητες και θελω να τους τοποθετησω! Υπαρχει καποιος οδηγος ως προς αυτες τις αλλαγες?? Με σχεδια και βημα βημα κατασταση? Δεν εχω ξανακανει τετοιο εγχειρημα και ακομα δεν εχω ανοιξει τις κιθαρες (μου λειπει το κολλητηρι οπου θα προμηθευτω αυριο ελπιζω). Η παμε βλεποντας και κανοντας? (εννοω οπως ειναι συνδεδεμενα τα πρωτα εκει ακριβως συνδεω και τα καινουρια? - ΔΕΝ εχω ιδεα απο αυτα!) Ευχαριστω προκαταβολικα οσους βοηθησουν και συγγνωμη αν ποσταρω σε λαθος μερος!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου