Προς το περιεχόμενο

lolos30

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lolos30

0

Φήμη

  1. πλακα κανεις!! σε χτυπαει το ρευμα? κι εμενα κανα δυοπ φορες στο ωδειο, οταν αγγιζω μεταλλικη επιφανεια του ενισχυτη και απ την αλλη αγγιζω τις χοδρες του μπασου. Aυτο το έγραψε ένα άλλο παλικάρι..γιατί συμβαίνει παντού αυτό. το καλό θα ήταν το παλικάρι να καλέσει ηλεκτρολόγο ..κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό .. αυτό το έγραψα εγώ.μην κάνεις copy paste αυτά που θέλεις εσύ ..επίσης καλό είναι να μην παίζουμε με τα ρεύματα ..αλλά παραπάνω γειώσεις ποτέ δεν βλάψανε κανένα και ότι και δουλιες να κάνεις δεν θα βασίζεσαι στης παντόφλες που δεν κάνουν καλή μόνωση παντοντε με μονωμένα εργαλεία και με πλαστικό παπούτσι ποτέ δερμάτινο .και βεβαία καλό είναι αν δεν ξέρεις να φωνάξεις ηλεκτρολόγο..είπατε ηλεκτρολόγο γρήγορα.. λέω ότι είμαι ηλεκτρολόγος και με αμφισβητείτε .. ε τι να πω από εδώ και πέρα; ..
  2. ok δεν το συνεχίζω άλλο το θέμα γιατί θα αρχίσουμε να βριζόμαστε εδώ μέσα κύριε μοντ και δεν το επιθυμώ ..απορώ με ποια κριτήρια γίνεστε μοντ εδώ μέσα !!ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ; ..
  3. δυστυχώς άκουσα τα HD-280 PRO Ακουστικά Sennheiser και απελπίστηκα .δεν λέω ότι δεν είναι καλά απλά δεν έχουν καμία διαφορά από τα δικά μου περίμενα κάτι ποιο καλό .η μόνη ελάχιστη διαφορά που είδα οτι στα HD-280 PRO δεν περνούσε τόσο πολύ έξω ο ήχος.από τα ακουστικά αλλά όπως είπα ελάχιστη διαφορά είχαν. >:( :-\ :'(
  4. παρακαλώ να πάψουν οι ειρονιες ..ξέρετε από ηλεκτρολογικά και μιλάτε; για το αν πάρει και επιχορήγηση από το πότισμα τον γειώσεων, και ποίος είναι ο κόμβος της γειωσεις και ποίος δεν είναι ;έχετε ανοίξει ποτέ στην ζωή σας χελώνα να δείτε πως είναι ;έχετε δουλέψει 20 χρόνια ηλεκτρολογικά είσαστε ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ και γνωρίζετε το αντικείμενο ..το καλό θα ήταν το παλικάρι να καλέσει ηλεκτρολόγο ..κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό ..
  5. όχι δεν θα πάθεις ζημιά αλλά δεν νομίζω να ακούγετε το mic αν δεν το έχεις ανοιχτό ;D
  6. με φώναξε κανείς; κοίτα φίλε ΑΥΤΟ συμβαίνει σε όλες της συσκευές μην ανησυχείς .και επιδη κάποια παλικάρια δεν ξέρουν να πληροφορήσω ότι η ΕΛΛΑΔΑ γενικά δουλεύει ουδετερογειωση ..και αυτό δεν το βάζουν οι ηλεκτρολόγοι αλλά οι υπάλληλη της ΔΕΗ.ΕΝΑ αυτό αλλά πάρε ώμος για κάλο και κακό την ΔΕΗ ένα τηλέφωνο μήπως και ο ουδέτερος που έρχεται στο σπίτι σου, πάνω στην κολόνα της ΔΕΗ έχει πιάσει μπιχλα και δεν γίνετε σωστή επαφή .αυτό θα το καταλάβεις αν ανοίγεις τον 8ερμοσιφονα η την κουζίνα και σου χαμηλώνουν τα φώτα. :)και επίσης δες τα καλώδια που ενώνεις μεταξύ τους τις συσκευές να έχουν ξεχωριστή γείωση και λιγάκι χονδρό καλώδιο τουλάχιστον 2,5 πολύκλωνο ..και αν μένεις σε μονοκατοικία θα σου προτινα αν θες να πάρεις 2 χαλκοσολινες τον 1,50 μέτρον να τις ενώσεις με μουφα και να τις μπήξεις μέσα στην γη ..μετά θα πάρεις καλώδιο 10αρι μην πάρεις 16 δεν δουλεύετε και να το σφίξης με ένα σφιχτιρακι την γείωση .εγώ προσωπικά έχω σε τρίγωνο και τις ενώνω μεταξύ τους σύνολο 4 γειώσεις βεβαία εγώ της κολαω με μολιβοκολισι που μπορείς να το κάνεις και εσύ αν θες δεν είναι πολύ ακριβή αρκεί ένα φλόγιστρο της πλάκας μια ράβδο μολύβδου ..και ένα πράγμα σαν σαπούνι που βρομα σαν καμένο λίπος.μετά θα τα ενώσεις με την κεντρική γείωση.εκεί που θα βάλεις το σφιχτιρακι μπορείς να πάρεις γράσο αδιάβροχο για να μην κασσιτεροθουν τα καλώδια ..και που και που θα ποτίζεις τις γειώσεις σου . :)
  7. το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ μήπως εννοείς ένα φύσημα και όχι παράσιτα; αν είναι φύσημα δοκίμασε το ποτενσιόμετρο του μικροφώνου να μη το ανεβάσεις πάνω από το 8 υπάρχει κάτι σαν προσαρμογεας για αυτήν την περίπτωση που κοστίζει γύρο στα 20 ευρώ αλλά και εγώ δεν ξέρω τι στο καλό είναι αυτό οπότε μη σε πάρω στον λεμο μου θα μα8ο από εβδομάδα και θα σου πω . :) ουπς τορα σε διαβασα καλα ..οκ φίλε από τον μικτη είναι ..δοκίμασε να μη το ανεβάζεις το ποτενσιόμετρο του μικρόφωνου πάνω από το 7 και θα δεις ότι δεν θα ακούγετε ..τώρα αν είναι χαμηλό ανέβασε λιγάκι τα DB από την προενισχυση του μικροφώνου εκτός αν φταίει η προενισχυση . :)
  8. Φίλε μου μπήκα στο site του νακα και δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν αυτά τα ακουστικά που λες .βρήκα αυτά αν 8ες πες μου μήπως είναι κάποιο από αυτά πχ HD-250 LINEAR II 205,69€ Απόκριση Συχνότητας: 5.....40000 Hz (-10 dB) 10.....25000 (-3 dB) HD-25-II δεν υπάρχουν 253,00€ Απόκριση Συχνότητας : 16.....22000 Hz HD-25 SP II Ακουστικά Sennheiser 141,50€ Απόκριση Συχνότητας : 30.....16000 Hz αλλά και πάλι τα δικά μου έχουν ποιο μεγάλο εύρος συχνότητας STANTON DJ PRO 1000 MK II Απόκριση Συχνότητας: 20Hz - 20kHz. αν θα πάρω έλεγα να πάρω αυτά που κάνουν 141,50 ευρώ αλλά τα δικά μου δεν είναι ποιο καλά ? δεν θέλω να δώσω πιο πάνω από 150 ευρώ για ακουστικά αλοστε το είπα αυτό ερασιτέχνης είμαι δεν είμαι επαγγελματίας ..δεν τα σηκώνει ποιο ακριβά η τσέπη μου . :) βέβαια μπορεί αυτά να έχουν μεγάλο εύρος ακουστικής συχνότητας αλά δεν θιμαμε το ανθρώπινο αυτί ποιες συχνότατες ακούει .μη δώσω χρήματα για κάτι που δεν το πιάνει το αυτί μου . :P
  9. αυτά που λες φίλε καλά είναι άλλα πρέπει να έχεις πιστωτική και να πληρώσεις και μεταφορικά 20 ευρώ οπότε σου βγαίνει το ίδιο με αυτό που προτινα εγώ άσε που βλέπω ότι είναι με πλαίσιο μεταλλικό και αν η βάση σου του μικροφώνου δεν είναι στιβαρή θα πέσει από το βάρος και δεν θα μπόρεση να στήριξη μικρόφωνο και αυτό το σιδερένιο πλαίσιο μαζί. :)
  10. φιλαράκι μου μιλάς με όρους που δεν τους γνωρίζω. και 2 είναι αγγλικά που εξίσου δεν γνωρίζω ;D Τέλος πάντων να πω ότι είμαι από επαρχεία πολλά πολλά χλμ από τν Αθήνα ..οπότε εδώ δεν έχω της επιλογές της δοκιμής ..έχουνε κάποια καταστήματα ακουστικά αλλά της τάξεως τον 30 ευρώ το πολλή ..οπότε τη δοκιμή να κάνω; τα δικά μου κάνουν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502690 77,50 ευρώ να πάω σε ποιο κατώτερα ; αν και μερικές φορές ποτέ δεν ξέρεις ίσως κάτι πιο φτηνό να βγει και πιο καλό!! τη έχουν τα σενχαιζερ; εγώ είχα κάτι σενχαιζερ που ήταν πολύ καλά απλά ήταν για γουόκμαν ..και αναγκαστικά πήρα τα στατον ..μόνο από νακα φίλε μπορώ να αγοράσω αν θέλει κάποιος να μου προτείνει κάτι από αυτά έχει καλός ;D
  11. την φώτο δεν βλέπουμε !! αλλά απορώ ρε φίλε μόνο 20 ευρώ; εγώ θέλησα να κάνω το ίδιο και το μονωτικό υλικό μόνο αυτό κάνει 25 ευρώ .το κοματι και είναι φιξ δεν μπορείς να κόψεις όσο θέλεις εσύ ..μετά πάμε στο δεύτερο μέρος πως θα το κάνεις στρόγγυλο πίσω από το μικρόφωνο ; άρα θες κάτι σε κουρμπα ..πχ να πάρεις ένα κουβά μαύροι χρώματος και να τον κόψεις στην μέση + 15 ευρώ πάμε στα 40 ευρώ + βενζινοκολα 3 ευρώ + πινέλο 1 ευρώ + λάμες για να το στερεώσεις 4 ευρώ ας πούμε πάμε στα 48 ευρώ ..δεν παίρνεις αυτό ...http://www.elina.gr/0050000429/flexi-screen-lite.html που είναι περίπου ίδια χρήματα να μην παιδευτής κι ολας ; ;D
  12. μήπως έχεις ανιχτο το pc εκεί κοντά φίλε ; και μήπως παλιότερα είχες δυναμικό μικρόφωνο και τώρα που πήρες το πυκνωτικό δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ; γιατί το μικρόφωνο που λες ( αρπάζει ) τα πάντα .δες και τα ακουστικά σου μήπως έχουν πρόβλημα αυτό το κάνει μόνο στο μικρόφωνο η και στην μουσική;και δες αν είναι καλά κουμπωμένα τα καλώδια ιδίως το xlr που πάει στον μικρόφωνο.
  13. Να ήξερα και πως δουλεύει το Voice Works Plus καλά θα ήταν !! Τέλος πάντων μικρόφωνο αγόρασα .Τώρα μένω στα ακουστικά .θα παρακαλούσα ρε παιδιά να μου προτείνετε μόνο από τον νακα γιατί θα το ξαναπώ δεν έχω μια !! και μόνο από εκεί μπορώ να αγοράσω με δώσεις χωρίς πιστωτικές κλπ γιατί είμαι χρόνια πελάτης με ένα κατάστημα που συνεργαζετε με τον νακα ..αν δεν σας κάνει κόπος δείτε στο home studio για ακουστικά και προτείνετε μου κάποιο από αυτά ..αν τα έχετε δουλέψει ακόμα ποιο καλά ..
  14. χμ. φίλε μου μάλλον το πικ απ θέλει προενισχυτή τώρα κάποιος άλλος ηλεκτρονικώς σήμερα μου είπε να μη ξοδεύομαι μια χαρά είναι ο μικτης μου του είπα για το φύσημα στο μικρόφωνο που παρεμπίπτοντος δεν έχει σημασία το τη μικρόφωνο θα βάλω αυτό το φύσημα το κάνει σε όλα τα μικρόφωνα ο μικτης μου ..το κάνει και μόνο που θα συνδέσω μια συσκευή.και όπως είπα το φύσημα είναι αισθητό μόνο μετά το 8 με 10 στο βολιουμ. Τέλος πάντων αυτός μου είπε ότι υπάρχουν κάτι προσαρμογές για αυτό το φύσημα ..στην ερώτηση μου πόσο κοστίζει και πως είναι και πως λέγετε μου είπε λέγετε αϊντι κάπως έτσι είναι ένα κουτάκι και έχει εισόδους και εξόδους με βύσματα αλλά δεν έχει και πρέπει να παραγγείλω και να πληρώσω και μεταφορικά ..και οκ άντε το παρήγγειλα και αν δεν κάνει; τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά ξέρετε ; ???
  15. Φίλε loki συγνώμη που δεν καταλαβαίνω αλλά εγώ στην φώτο βλέπω μόνο στο έβδομο και στο όγδοο ποτενσιόμετρο stero είσοδο .Και επίσης να πω ότι το μικρόφωνο δεν θα το βάλω σε xlr βύσμα γιατί το tc helicon βγάζει και αυτό stereo έξοδο .Και όσο για το πικ απ που λες δεν το κατάλαβα θέλει να αγοράσω και κάτι άλλο εξτρά και αν ναι πόσο κοστίζει; και κάτι άλλο ο μικτης που έχω βγάζει 4 εξόδους 1 για ηχογράφηση 2 για μόνιτορ 3 xlr 4 μια ακόμη έξοδο ..εγώ τουλάχιστον θέλω τις 2 εξόδους που από τη νομίζω της έχει η κάνω λάθος; ??? ??? ::) :-\
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου