Προς το περιεχόμενο

Angelhof

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Angelhof

0

Φήμη

  1. Εφαγα ενα κολλημα με τον χεντριξ τελευταια και χρειαζομαι βοηθεια. Τι πεταλακι να παρω για να εχω ιχο χεντριξ? Τωρα εχω εναν λινε 6 15 βαττ και μια γιαμαχα με χαμμπακερς αποο το νακα \ Ευχαριστω εκ τον προτερον
  2. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις ;D Για καμπινα με τον ενισχυτή τι μου προτείνετε ?
  3. Ο ενισχυτής θέλω να έχει βασικά βρόμικο ήχο MEGADETH αλλά και ωραία καθαρά. Απο πετάλια εχω ενα boss metal zone, και κιθαρα μια αμερικανικι στρατ.
  4. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση :P Ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει μέσα πολλούς ενισχυτές για δοκιμή;
  5. Γενικά παίζω metal (metallica,megadeth κτλ) αλλά επίσης μου αρέσει να παίζω και Jimi,Deep purple... οπότε θέλω ο ενισχυτής που θα πάρω να έχει και μια ευελιξία. Τον ενισχυτή θα τον έχω και για μικρα gigs εκτός από το σπίτι. Καλώς σας βρήκα :)
  6. Είμαι νέο μέλος στο forum και ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενισχύτη για κιθάρα. Χωρίς να έχω ψάξει πόλυ το θέμα τείνω προς τον Μarshall JVM. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος για αυτόν τον ενισχυτή και θα ήθελα γνώμες και επίσης δεν ξέρω αν αξίζει περισσότερο ο 410 που έχει τέσσερα κανάλια αλλα 100 βατ ή ο 205 που έχει 2 κανάλια άλλα 50 βατ. Τον ενισχυτή τον θέλω περισσότερο για οικιακή χρήση οπότε νομίζω οτι τα 100 βατ είναι πολλά. Επίσης θα ήθελα συμβουλές την αγορά κάποιου cabinet με τον ενισχυτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου