Προς το περιεχόμενο

adrian

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή adrian

0

Φήμη

  1. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω πληροφορίες για όλο το hardware που παίζει. Όσο για τους δίσκους, δεν την γλυτώνω την χειρωνακτική εργασία, καθώς και να τα έχουν οι εταιρείες τα tags (τίτλους, τραγουδιστές, κτλ.) για τους περισσότερους δίσκους εγώ πώς να τα βρω;; Και επειδή είναι πολύ οι δίσκοι βλέπω να βάζω και τη μάνα μου να κάνει ψηφιοποίηση.... Για να πάρω και μια εντύπωση, γιατί ακόμα δεν έχει απαντήσει κανείς για τις κάρτες. Αυτές οι κάρτες πώς σας φαίνονται (E-MU Tracker Pre, E-MU 0404 USB, M-Audio Fast Track Pro);; Είναι εντελώς ερασιτεχνικές, μέτριες ή τι άλλο;; Ευχαριστώ, Αδριανός.
  2. Ευχαριστώ για την καλή πρόθεση και τη συμβουλή σου, αλλά οι δίσκοι είναι πάρα πολλοί και περιέχουν παλιά λαϊκά. Οπότε δεν υπάρχουν σε iTunes ή κάτι παρόμοιο και πρέπει να μετατραπούν σύντομα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εφόσον πλέον υπάρχουν τα μέσα για ψηφιοποίηση στο "σπίτι", τότε θέλω να το κάνω και ας μου πάρει πολύ χρόνο, καθώς δεν βλέπω άλλη επιλογή. Ξέχασα να πω οτι υπάρχει και ενισχυτής. Το βασικό μου ερώτημα είναι οτι δεν ξέρω αν τα μοντέλα αυτά (http://www.noiz.gr/index.php?topic=160830.msg265427#msg265427) θα κάνουν αξιόπιστη δουλειά ή θα είναι εντελώς μέτρια η ποιότητα που θα βγάζουν. Καθώς και αν χρειάζομαι PreAmplifier ή όχι (είμαι εντελώς άσχετος). Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για το pick up και τον ενισχυτή μπορώ να την ανεβάσω σε 2-3 ημέρες γιατί είμαι εκτός. Ευχαριστώ και πάλι, Αδριανός.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάποιους δίσκους βινυλίου και θέλω να τους περάσω σε ψηφιακή μορφή με ποιότητα τουλάχιστον μέτρια. Ασχολούμαι με πληροφορική, αλλά είμαι εντελώς άσχετος από ήχο. Διαθέτω Laptop, pick up και τους δίσκους. Έχω τις εξής απορίες, οπότε αν μπορεί τε βοηθήστε: 1) Πρέπει να αγοράσω USB Audio Interface, σωστά; 2) Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια συγκεκριμένα μοντέλα, που είναι καλά σε αυτά τη δουλειά (από 100 μέχρι 250 ευρώ); 3) Πρέπει να έχω και επιπλέον software εκτός από αυτό που θα μου παρέχει η νέα συσκευή που θα πάρω; Αν ναι, τότε έχετε κάτι απλό να προτείνεται; 4) Τι πρέπει να ψάχνω στις υποψήφιες συσκευές; Έχει πάρα πολλά το specification της κάθε συσκευής (πχ. http://www.emu.com/products/product.asp?category=610&subcategory=611&product=15185&nav=technicalSpecifications) και έχω πελαγώσει. Από συσκευές έχω δει αυτές που γράφονται στο εξής post: http://www.noiz.gr/index.php?topic=160830.msg265427#msg265427 Είμαι σε σωστή κατεύθυνση; Το παραπάνω thread βοήθησε λίγο, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με τις συσκευές. Φαντάζομαι άλλες θα είναι πιο ειδικές για όργανα, άλλες για recording, άλλες για "κάτι άλλο". Οπότε παραμένω στο πέλαγος και περιμένω σωσίβιο. Ευχαριστώ, Αδριανός.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου