Προς το περιεχόμενο

franzowsla

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή franzowsla

0

Φήμη

  1. εσπαγα το κεφαλι μου να βρω λεφτα για αγορα καμπινας για μια κεφαλη που εχω αγορασει και περιμενω, και δεν σκεφτηκα το προφανες. εχω εναν Ampeg VH140C Stereo Combo με θυρες για καθε ενα απο τα Celestion Speakers του. μπορω καλιστα να την συνδεσω με αυτον. υπαρχει κατι λαθος σε αυτο πλανο? η αντοχη στα watt ειναι παραπανω απο αρκετη (60 watt peavey vtm tube, 140 watt ampeg capacity), και οπως προειπα, εχει θυρες για καθε ενα απο τα ηχεια.
  2. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. θα κινηθω αναλογως. δεν ηξερα οτι απαγορευονται τα greeklish, αυτο ηταν το πρωτο post mou.
  3. χαίρεται, εδώ και καιρό θέλω να πάρω έναν 120W Peavey VTM δεκαετίας 80 από την αμερική και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω με το ρεύμα για να παίζει στη ευρώπη? φτάνει ένας μετασχηματιστής η πρέπει να αλλάξω όλο το power supply? PS: (είμαι άσχετος με ηλεκτρολογικά θέματα, πρακτικά μια απάντηση του τύπου "πλήρωσε αυτόν εκεί τόσα για να κάνει τα δικά του" μου αρκεί)
  4. πρόκειται για νέο μοντέλο της hagstrom, είναι βασισμένη πάνω στη super swede, ουσιαστικά είναι σχεδόν η ίδια κιθάρα απλώς με double cutaway σώμα και λίγο περισσότερα prima. δη ξέρω αν έχεις παίξει με hagstrom γενικά, εγώ έχω τη deuce χωρίς το f hole, και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη διαφορα p δίνει στον τόνο. σκέψου έναν ήχο punchy όπως μιας λες paul χωρίς την έλλειψη του tremble p συνήθως τις χαρακτηρίζει. η κιθάρα σονάρει καλά και είναι πολύ βολική. κάτι σημαντικό p ίσως θα σε ενδιέφερε με τις hagstrom είναι ότι έχουνε μεγαλύτερα "ταστα" από τις gibson, κοντεύουν τις fender. το f hole φαντάζομαι δίνει μια ακουστική αίσθηση στη κιθάρα, θα την κάνει λίγο σκαφάκι αλλα δε θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. προφανώς η γνώμη m είναι καθαρά υποκειμενική, και όλα έχουν σχέση με τη μουσική p παίζεις. εγώ πάντως που τη χρησιμοποιώ για μελωδικό punk, την λατρεύω. ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο. χαίρεται edit (ndnikola): δεν γράφουμε greeklish.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου