Προς το περιεχόμενο

hellrider_84

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hellrider_84

0

Φήμη

  1. Χαιρετω ξανα, Ψαχνουμε ενα μπασο με ενα φιλο μου που θελει να ξεκινησει να μελεταει και να παιζει τωρα σοβαρα. Ο φιλος μου ειναι κιθαριστας και εμπειρος μουσικος, αλλα θελει να ξεκινησει και παραλληλα μπασο για να παιζει σε ηχογραφισεις lives κτλ. Ο ηχος και το στυλ που θελει ειναι funk/jazz (γενικα groovy μουσικη) και οι μπασιστες που θελει να μελετησει ειναι Jaco Pastorius και Marcus Miller. Τι προτεινετε?
  2. Εχει ενα Output Level trim οπου μπορεις να καθορισεις το level της output... και καπου διαβασα στο internet πριν λιγο, οτι το χρησιμοποιουν για να κανουν match το output level με to αντιστοιχο level που δεχονται τα εκαστοτε πεταλια.
  3. Καλως σας βρηκα!! Το Yamaha εχει μια και μονο Output που προοριζεται για τελικο ενισχυτη. Δεν εχει τιποτα αλλο... Παντως απο μπροστα μπορω να χρησιμοποιω drives, boosters, compressors κτλ ετσι?
  4. Καλησπερα!!!! Επειδη δεν γνωριζω και πολλα θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης. Εχω μια preamp Yamaha DG1000 με εναν τελικο Mesa Boogie 20/20. Μπορω με τετοιο rack εξοπλισμο να χρησιμοποιω και πεταλακια (distortion, boosters, delay, κτλ) πριν απο το Yamaha η αναμεσα στο Yamaha και στον τελικο? (Υποψιν: το Yamaha DG ειναι ψηφιακο). Γινεται αυτο γενικα με τετοια συστηματα η καλυτερα να το αποφευγω να χρησιμοποιω και πεταλακια?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου