Προς το περιεχόμενο

babis_o_flu

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή babis_o_flu

0

Φήμη

  1. Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ. Λέω πως το μικρόφωνο βγαίνει μπασαριστό και η φωνή ακούγεται αηδία και η σελίδα που με παροτρείνεις να κοιτάξω δε μου λέει κάτι πέρα από αγγελίες. Άν ήξερα τι ακριβώς χρειάζεται δε θα σκότιζα κανέναν για πληροφορίες. Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως.
  2. Έχεις κάτι να προτείνεις φίλε μου?? γιατί είμαι εντελώς άσχετος επί του θέματος και για κανένα φθηνό μικρόφωνο τίποτα. Έχει όμως η κονσόλα δυνατότητα να συνδεθεί με Pc και θάχει ρυθμίσεις βάθος έκο για το μικρόφωνο?
  3. Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum κι εγώ με τη σειρά μου, επειδή όμως χάθηκα με την πληθώρα των άρθρων και τον θεμάτων παραθέτω εδώ τις απορίες μου κι αν σφάλω ας αλλάξει ο admin το post. Πρόκειται λοιπόν για τη δημιουργία ιντερνετικού ραδιοφώνου. Έχει κατασκευαστεί το σχετικό site έχει βρεθεί σερβερ για streaming αγοράστηκε το προγράμμα sambroadcaster επίσης (αλλά για μικρόφωνο είναι μάπα), πληρώθηκε η aip και κολλήσα στα τεχνικά. Αναλύοντας λοιπόν όλα είναι στημένα σε σύστημα 2πύρηνο με win 7 64 bit μνήμη 4 gb εξωτερική κάρτα ήχου της Lexicon τύπου Lambda. Η απορία μου λοιπόν είναι κονσόλα, μείκτη ή κάποιο software και τι προτείνεται για να βγαίνει κάπως καλύτερα το μικρόφωνο (αυτό με ενδιαφέρει άμεσα η μουσική ακούγεται πολύ καλά) γιατί σε δοκιμές που έκανα είναι πολύ μπάσο. Υπάρχει κάποιο software που να βελτιώνει τη κατάστασή του? Το ταμείο είναι μέχρι 200 ευρώ και θέλω κι ένα μικρόφωνο να αποδίδει καλά (ζητάω πολλά ε)? Εν πάσει περιπτώσει παιδιά κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη τα φώτα σας παρακαλώ. Συνεχίστε τη πολύ καλή δουλειά που κάνετε γιατί απ'ότι βλέπω έχω πολύ διάβασμα μπροστά μου. Και πάλι ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου