Προς το περιεχόμενο

dime91

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή dime91

0

Φήμη

  1. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, αλλά γράψε κάτι παραπάνω για το τι θέλεις να κάνεις και "που το πας". ;) Το οτι δεν υπαρχουν κανονες μου αρκει :P Δηλαδη ειναι με το πως βολευει τον καθενα,αλλα παντα βαση του ΚΑΤΩ-ΠΑΝΩ, εκτος απο οταν θελουμε κατι τυπου house of the rising sun?
  2. Εχω τα εξης πεταλια συνδεδεμενα με την εξης σειρα: nobels odr-1, elh lpb1 (booster),elh metal muff nano, biyung delay, dunlop zakk wylde wah. χρησιμοποιώ το OD μαζι με το DIST για παραμορφοση γιατι μου αρεσει ο ηχος ετσι.. οταν τα ειχα αγορασει δεν ειχα δωσει και πολι σημασια και οταν τα δοκιμασα μετα απο καποιο καιρο στο στουντιο καταλαβα οτι δεν ειχα κανει καλη επιλογη και ετσι ειπα να τα συνδιασω και μου αρεσε το αποτελεσμα... Οσο για το ns-2, το ειχα στο νου μου και το εψαξα λιγο και οπως λενε και μερικοι πιο πανω δεν το βρισκω και τοσο καλη λυση,για αυτα που θελω τουλαχιστον.... Ευχαριστω για την βοηθεια σας, αν υπαρχουν και αλλες αποψεις τις ακουω :) :)¨
  3. Καλησπέρα παιδια θα ήθελα την βοήθειά στα εξής: 1 Θέλω να αγοράσω ένα πετάλι eq και ένα reverb κάπου στα 250-300 σύνολο.. τι μου προτείνεται? 2 Όταν ανοίγω το distortion που έχω, αν δεν παίζω ακούγεται ένας συνηθισμένος (απόσο ξέρω) ήχος απο τον ενισχυτή.. Πώς μπορώ να το αποφύγω και σε τι ωφείλεται? απότι έχω ακούσει ε3αρτάται και απο το gain, ισχύει? 3 Με ποιά σειρά πάνε κανονικα τα πετάλια αν δεν ειναι true bypass ώστε να μην υπάρχει θέμα με τον ήχο? Αυτα τα ολίγα!! ;D Περιμένω την βοήθειά σας! Ευχαριστώ 8)
  4. γεια χαρα μηπως θα μπορουσε κανεις να μου πει αν υπαρχει κανενασ "κανονας" για τα χτυπηματα της πεννας σε αρπισμους-αναλυσεις συγχορδιων??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου