Προς το περιεχόμενο

paco

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή paco

0

Φήμη

  1. Έφτασα Κίνα ήδη!! Ευχαριστώ παιδιά. Να είστε καλά!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Πριν καιρό είχα βάλει αγγελία για πώληση κιθάρας σε διάφορα site..Είχα απογοητευτεί γιατί δεν έβρισκα αγοραστή και το πήρα απόφαση ότι δεν πρόκειτε να πουληθεί τουλάχιστον προς το παρόν. Ξαφνικά χθες, εμφανίστηκε ένας τύπος από Νιγηρία και δε ρωτάει τίποτε απολύτως π.χ.για την κατάσταση της κιθάρας, για καλύτερη τιμή ενδεχομένως, κόστος μεταφορικών κλπ. "Πες μου πως πληρώνω και στείλε το όργανο" λέει. Του είπα "μέσω paypal".. "no problem" απαντάει. Δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό; Λέτε να παίζει τίποτα ύποπτο; Αν δώσω τη διεύθυνση που διατηρώ για pay pal πληρωμές, παραμένω απόλυτα ασφαλής..άσχετα με το αν τελικά θα πληρώσει ή όχι ο τύπος..
  3. Θέλω ένα καλό ενισχυτή ή εξωτερικό ολοκληρωμένο σύστημα γενικότερα για την ακουστική μου..Για μεσαίους και μικρούς χώρους(live), καθώς και για home recording..Ακούω διάφορες μάρκες όπως Genz Benz, Aer, Crate, Rolland..Δε γνωρίζω πολλά και χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια..
  4. Το καλό όργανο φαίνεται από την αρχή!.Και βελτιώνεται ελαφρά με τα χρόνια..Κάποτε έφτιαξα μια κλασσική κιθάρα σε ένα γνωστό και πολύ ικανό κατασκευαστή(Θεός σχωρέστον, καλός μάστορας)..Τα υλικά εξαιρετικά, το ίδιο και η εμφάνιση. Ο ήχος πολύ μέτριος(έτυχε)..Είχα την ελπίδα ότι λόγω της πολύ καλής ποιότητας των ξύλων το όργανο με το πέρασμα του χρόνου θα άλλαζε σημαντικά προς το καλύτερο. Τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν, εγώ άλλαξα, εκείνο εκεί..παρέμεινε στη μετριότητά του.΄.Μια καλή κιθάρα(καλά υλικά και καλά κατασκευή), μέ το πέρασμα του χρόνου θα γίνει καλύτερη..Ένα κρασί "ξυδιάς" όσα χρόνια και να περάσουν Chateau Lafite δε γίνεται!..Τελικά, και επειδή ήμουν συναισθηματικά δεμένος με το όργανο αυτό και στενοχωριόμουν να το ακούω έτσι ταξίδεψα στη Πάτρα που μου είχαν μιλήσει για ένα περίφημο σκαλιστή και κατασκευαστή κλασσικών κιθάρων και άλλαξα καπάκι και ταστιέρα..Σοβαρή και δύσκολη ανακατασκευή..Το όργανο άλλαξε κατά 90%..Εκείνο όμως το 10% είχε μείνει να στοιχειώνει τη κιθάρα και μάλλον αυτό δε θα αλλάξει ποτέ! Αν διαθέτεις κάτι παραπάνω από 2000 ρίξε μια ματιά και στις Breedlove!!
  5. Την άκουσα τη Martin D-28 spimav_z..Πως ακούγεται έτσι η π......να!!..Τι άλλο να θες μετά από αυτό το όργανο!..Άντε μια Adamas(βαθύ σκάφος εννοείται)..Μου θύμισε λίγο τη Martin D-18 1948 με την οποία παίζει ο Meola to "soledad"..
  6. ..Hopf;Είναι καλές παιδιά; Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια καλή κλασσική..Το Γύπα τον είχα επισκεφθεί πριν από χρόνια στο εργαστήριό του στην Ηλιούπολη..Είναι σπουδαίος κατασκευαστής με διεθνή αναγνώριση.. Ευθυμιάδη δεν έχω ακούσει και δεν έχω άποψη..Περίμενα να τον δω στην έκθεση που διοργάνωσε το tar, αλλά αν και είχε αρχικά δηλώσει συμμετοχή(ο Γύπας ούτε καν) δεν προσήλθε..Πάντως χαίρομαι γιατί βλέπω ότι το επίπεδο των οργανοποιών μας είναι πολύ καλό..Και κανα ταξιδάκι στην επαρχία νομίζω ότι θα μας κάνει καλό..Εγώ πήγα τη κιθάρα μου (χειροποίητη με σκάφος 7/8 )στον Αποστολάτο στη Πάτρα για αλλαγή καπακιού και το όργανο μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου