Προς το περιεχόμενο

staley

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή staley

0

Φήμη

  1. Γεια σας παιδες και καλη χρονια ! Εχω στην κατοχη μου εναν ενισχυτη fender rad 35 watt . Ξερω μονο οτι ειναι αρκετα παλιος (μου τον πουλησε μεταχειρισμενο ενας φιλος μου οταν πηρα την πρωτη μου κιθαρα). Αν εχετε καποια γνωμη η προσωπικη εμπειρια θα βοηθουσε καθως δεν εχω μετρο συγκρισης για να κρινω (δεν εχω παιξει σε κανεναν αλλον). Σας πληροφορω απλα οτι ασχολουμαι 2 χρονια με την κιθαρα, αυτοδιδακτος και παιζω συνηθως με ακουστικα καθως υπαρχει προβλημα ηχου. Σκεφτομαι αγορα καποιας πεταλιερας - πολυεφφε για ποικιλια στον ηχο, απλα δεν ξερω μηπως θα ηταν προτιμοτερο να αγορασω καινουριο ενισχυτη. Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη , ευχαριστω.
  2. Sotto δεν ψαχνομαι για ενεργους μαγνητες σε καμια περιπτωση, απλως καπου το ειχα ακουσει και ειπα να ρωτησω αν οντως ισχυει. Και παλι σε ευχαριστω για τις πληροφοριες !!
  3. Φιλε sotto ο ενισχυτης εχει μονο μια υποδοχη που γραφει hedphones. Επισης εχει ενα preamp output kai pwr amp input, αν σου λενε κατι αυτα. Υπενθυμιζω πως ειναι αρκετα παλιος. Για την me 25 που μου ειπες και μενα μου εχει γυαλισει να σου πω την αληθεια. Ισως να το ψαξω και για μεταχειρισμενη, αρκει να ειναι σε καλη κατασταση. Να ρωτησω, για να συνδεσεις κατευθειαν την κιθαρα σε ακουστικα και να ακους ηχο πρεπει να ειναι actice οι μαγνητες ?
  4. Φιλε hadgi σε ευχαριστω για αλλη μια φορα. Πραγματι και στα μεταχειρισμενα παιζουν πολυ καλες επιλογες. Εχω ακουσει αρκετες απο αυτες και στο you tube. Μπορω να πω πως φαινονται ολες ευχρηστες και με καλο ηχο. Θα προσπαθησω να δοκιμασω καποια και στο δικο μου ενισχυτη για να εχω και πιο ολοκληρωμενη αποψη. Πιστευεται πως το οτι παιζω συνηθως με ακουστικα θα μου αλλοιωνει τον ηχο ? Θα περνανε τα εφε στον ηχο που θα μου φτανει στα ακουστικα η θα χανω πραγματα ?
  5. Η αληθεια ειναι πως οταν πρωτοπηρα την κιθαρα και τον ενισχυτη πριν 3χρονια ενας φιλος μου ειχε φερει μια πεταλιερα και επαιξε στον εξοπλισμο μου και μου φανηκε σουπερ. Αλλα μιας και τοτε ημουν παντελως ασχετος απο κιθαρες δεν θα πρεπει να στηριζομαι σε αυτη την εντυπωση. Η δοκιμη πεταλιερων μαλλον ειναι καλη λυση, απλα μεχρι προτινος δεν το ειχα σκεφτει σοβαρα μεχρι που ποσταρα για να παρω γνωμες ! Επισης να αναφερω οτι εχω και ενα boss mt2 metal zone δωρο, του ιδιου φιλου μου, με το οποιο το distortion που παιρνω ειναι καλο (μακραν καλυτερο του ενισχυτη) , για μεταλ καταστασεις βεβαια.
  6. Παιδια ο ενισχυτης ειναι αρκετα παλιος (αλλα σε πολυ καλη λειτουργικη κατασταση). Πιστευετε θα μπορεσει να αποδοσει καλα με αυτον καποια πεταλιερα ? Βεβαια απ οτι εχω ακουσει οι ψηφιακοι ενισχυτες ειναι αυτοι που δεν τα πανε καλα με εξτρα πεταλια... Ο δικος μου ειναι της παλιας σχολης και τα 35 watt καθολου λιγα για παιξιμο στο σπιτι. Απλα δεν ξερω αν αξιζει να τον συνδυασω με πεταλιερα ή θα ναι τσαμπα κοπος. Αν και τωρα που το σκεφτομαι ενας ψηφιακος των 100-150 ευρω (τοσα μπορω να διαθεσω και για την πεταλιερα αντιστοιχα) μαλλον δεν θα μου προσφερει κατι παραπανω. Εσεις τι λετε ? Παρεπιμπτοντως για κιθαρα εχω μια samick av 1 (low budget αλλα τι να κανουμε, ατιμη κριση!!!! )
  7. Γεια σας παιδια, μετα απο συνομιλια στο φορουμ το ψαχνω για καινουριο ενισχυτη. Μου προτειναν καποιες πολυ καλες επιλογες ψηφιακων για να εχω την ευελιξια που χρειαζομαι. Απ οτι εχω καταλαβει απο συζητησεις που εχω κανει υπαρχει μια μεριδα κιθαριστων που απαξιωνει αυτου του ειδους τους ενισχυτες σαν αχρωμους και χωρις ταυτοτητα (εγω δεν συμφωνω), και ρωταω απλα για να μου πειτε τη γνωμη σας το εξης Εχω εναν fender rad 35w, solid state αν δεν κανω λαθος. Τους κατασκευαζε η fender στις αρχες του 90 απ οτι εχω ψαξει. Ειναι σε καλη κατασταση και πολυ δυνατος για practice στο σπιτι που ειναι και το μονο ζητουμενο. Δεν εχει εφε παρα μονο 4 καναλια εκ των οποιων τα 2 καθαρα εχουν ωραιο ηχο, τα crunch και distortion ειναι αθλια. Πιστευεται πως θα αξιζε να τον κρατησω και να παρω καποια πεταλιερα για ποικιλια ηχου ή δεν αξιζει ? οποτε να αγορασω με 100-150 ευρω ενα ψηφιακο 20αρη ( τυπου roland cube 20) και να τελειωσει το θεμα.
  8. Hadji σε ευχαριστω για τη συμβουλη. Μαλλον καποια στιγμη θα κανω μια γυρα στα μαγαζια για να ακουσω οσους ενισχυτες μου εχετε προτεινει, για να εχω και προσωπικη αποψη. Παραλληλα θα εχω το νου μου και σε αγγελιες μευαχειρισμενων μπας και βρεθει τιποτα αξιολογο. Thanks!!!
  9. Φιλε sotto ο ψηφιακος πιστευω ειναι καλη λυση για practice στο σπιτι και την ευελιξια που χρειαζομαι. live φαση δεν παιζει οποτε... Απ οτι φαινεται η αγορα ενισχυτη ειναι το πρωτο που θα κανω ( ο behringer gtx 30 μου φαινεται καλη επιλογη και σε σουπερ τιμη στο thomann), θα το ψαξω γενικα. Ισως ψαχτω και για κανα μεταχειρισμενο που να αξιζει, δεν ξερω αν θα το προτεινατε. Το θεμα της αλλαγης της κιθαρας η την αναβαθμιση αυτης που εχω μαλλον θα το αναβαλλω για μετα τον ενισχυτη. Οποτε αν εχετε οποιαδηποτε αλλη προταση περι ενισχυτων καλοδεχουμενη. Ευχαριστω και παλι!!!
  10. Παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση! Φιλε sotto η κιθαρα ειναι αυτη ακριβως που ποσταρες. Και με ενα φιλαρακι που μιλαγα μου ειπε πως μαλλον πρεπει να προσανατολιστω καταρχην σε αλλαγη ενισχυτη, οπως μου ειπατε και σεις, και θα το ψαξω. Οπως επισης και για τους μαγνητες που προτεινατε. Απο κει και περα να πω την αληθεια με τρωει ο ποπος μου και για καινουρια κιθαρα. Οποτε ρωταω , αν οντως παρω αλλο ενισχυτη σαν τους ψηφιακους που παραθεσατε πιστευεται οτι αξιζει να δωσω και γυρω στα 300 ευρω για αγορα καποιας μεταχειρισμενης (που καινουρια θα κοστιζε ισως 500 και ανω)? Η μηπως με αλλαγη μαγνητων και set up στη samick θα εχω περιπου ισαξιο αποτελεσμα? Ενδεικτικα καλοβλεπω καποια fender mexican hss (που εχει και διπλο στο bridge) η epiphone custom αν παραμεινω σε les paul shape. παρεπιμπτοντως τη samick την ειχα αγορασει καινουρια 200 ευρω και μου ειχε φανει καλο deal
  11. Γεια σας παιδια, ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να ζητησω τη συμβουλη σας. Ειμαι αυτοδιδακτος κιθαριστας ( παιζω 2,5 χρονια) σε καθαρα ερασιτεχνικο επιπεδο. Απλα παιξιμο στο σπιτι για 2-3 ωρες τη βδομαδα. Εχω μια samick av1 και εναν ενισχυτη fender 35 watt με αρχικα amd. Δεν ξερω τι μοντελο ειναι αλλα ειναι παλιος, περιπου 15 χρονων και ενα πεταλακι boss metal zone. Δεν τα αγορασα απλα μου τα εδωσε ενας φιλος και βολευτηκα. Σκεφτομαι λοιπον για να αναβαθμισω τον ηχο μου να δωσω τη samick, θα πιασει 120- 150 ευρω, να βαλω και καμια 200αρα ακομα και να αγορασω καποια μεταχειρισμενη καλυτερης ποιοτητας απο τη samick. Πιστευεται οτι αξιζει τον κοπο η καλυτερα να κρατησω την κιθαρα και να παρω κανα marshall για να βελτιωσω τον ηχο? Παιζω κυριως ροκ απο κλασικα μεχρι hard και θα ηθελα μια all around επιλογη και ας μην ειναι σουπερ ντουπερ σε ηχο, αφου παιζω καθαρα απο χομπι και συνηθως με ακουστικα. Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη, ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου